Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
I Alkohol je narkotik a koristi se i u crkvenim obredima
...
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
I Alkohol je narkotik a koristi se i u crkvenim obredima...
smorili ste s tim kanabisom ebote...pusite ako hocete, sranje smrdi na govna...bivsa devojka od burazera kad je dolazila kod nas (a ja sam tek krenuo u gimnaziju)...havarija koji smrad iz usta od marihuane![]()
Niste me bas usrecili...al dobro je da bar znam da se ni ne trudim vise...a kazete da lake droge ne stvaraju zavisnost al vremenom organizam trazi nesto jace...i tako se prelazi na teze droge...
A kazete da trava ne stvara zavisnost, a ako je koriste skoro svaki dan...

vaistinu boljeBilo bi bolje da se umesto alkohola u crkvama dele bele kesice?

ne lupaj, gandža uopšte ne ostavlja zadah u ustima.. samo ako se natrpa kilo duvana u mešavinu, onda se oseti
...Ono je bio ocaj 
Bilo bi bolje da se umesto alkohola u crkvama dele bele kesice?
kontam da mesa...Ono je bio ocaj
![]()

Zelim da mi odgovorite na pitanje...
- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...???
- Odakle im zelja za tim....???
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...???
Toj osobi pricaju svakakve stvari, ali ne slusa....i ne znamo vise sta da radimo...
Dobro Abell, a što ljudi piju koka-kolu, jedu slatko, nose raznobojno prstenje ili čačkaju nos?
Pa vole to, uživaju u tome i šta oćeš više
mogu li bez toga? naravno, nije im neophodno da prežive
ali ebemu mater, nismo životinje pa da samo gledamo kako da preživimo
Pa za 20 godina ce svi da duvaju.

Dobro, ako niste zavisni zasto onda varite? Sta, ne moze vam biti lepo bez toga? Au, gde ide ovaj svet? Sad je postalo kul drogirati se, cak i ako spomenes da je to lose nisi lepo informisan i glup si. Ma sta i ja bulaznim? Samo se vi, deco, drogirajte, a mi glupi ipak necemo. Hvala.
ovde si pogrešila, već danas svi duvaju i svi su navučeni na nešto
A ići ću do do granica pa ću reći da je štetnije kockanje od konzumiranja marihuane. To što su tebe učili da je gandža droga i da je štetna, zlo, pakao, sotona i veštica sa tri bradaje ne znači da to stvarno jeste.
Naletiš na gandžu u prirodi
ubereš
osušiš
zamotaš i pališ
Ne raste iz zemlje ni koka-kola, ni smoki(još jedno kancerogeno njesra) i ostale sitnice koje nesmotreno milioni konzumiraju redovno
Ne brini Abell, nećemo se svađamo, ne bih dozvolio da dođemo do toga
znam da ti baš i ne prija onaj seks pomirenja posle, ne voliš grube igre![]()
![]()

Ono što može da oda jednog rastamana su crvene oči i nekontrolisano smejanje![]()
Znači ljudi misle da pušim travu? :O
?Da li si tripovala da ćeš umreti od smeha?
E , to znači nekontrolisano navareno smejanje xD
Ja sam jednom čak i umro pa je moja muza došla i oživela me, reče mi da su svetu i dalje potrebna moja srranja