Zasto mladi pocinju da se drogiraju

Zelim da mi odgovorite na pitanje...

- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...???
- Odakle im zelja za tim....???
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...???

Toj osobi pricaju svakakve stvari, ali ne slusa....i ne znamo vise sta da radimo...

Drogiranje ti otvori um, proširi vidike, odbaci probleme u stranu
želja dolazi iz sjebanosti koja nas okružuje- sjebbano okruženje i država doprinose želji
na osobu možeš da utičeš samo ako ona poštuje tvoje mišljenje i reči, u drugom slučaju nema šanse

Zavisi koja droga je u pitanju
lake droge ne stvaraju zavisnost i ne mogu da ubiju
teže droge dovode do višestrukih problema i tu je potreban pritisak svih- i prijatelja i roditelja pogotovo

Zelim da mi odgovorite na pitanje...

- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...???
- Odakle im zelja za tim....???
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...???

Toj osobi pricaju svakakve stvari, ali ne slusa....i ne znamo vise sta da radimo...

Ne mozes da utices na tu osobu, osim ako od pocetka znas da se drozira, u startu mozes nesto da uradis, ovako ne :P

Ne lupaj, ja 3 godine varim gandžu a ako postoji nešto kao što je traženje jačeg tokom vremena, onda kod mene još nije proradilo. to su sve bezvezne priče.
A onaj koji konzumira svaki dan travu, on je samo psihički zavistan
Da ga zatvore u jednoj sobi osećao bi se potpuno normalnim, ne bi bilo znojenja, povraćanja ili gubitka svesti ili groznice..

gaawd, što me smaraju ovi ljudi koji se prave da sve znaju :eek:

Niste me bas usrecili...al dobro je da bar znam da se ni ne trudim vise...a kazete da lake droge ne stvaraju zavisnost al vremenom organizam trazi nesto jace...i tako se prelazi na teze droge...
A kazete da trava ne stvara zavisnost, a ako je koriste skoro svaki dan...

Ne, ne trazi organizam jace. Nego TI trazis jace, to zavisi od tebe, to mozes da kontrolises ako imas dovoljno mozga u glavi...

Niste me bas usrecili...al dobro je da bar znam da se ni ne trudim vise...a kazete da lake droge ne stvaraju zavisnost al vremenom organizam trazi nesto jace...i tako se prelazi na teze droge...
A kazete da trava ne stvara zavisnost, a ako je koriste skoro svaki dan...

pih guzo moja, pa nismo svi odze narkici.
ima nas i (bivsih) sportista. :cool:

u zivotu ni cug gandze,jedino drogeranje se desilo kada sam lakirao parket :lol:

ortak apsolut pravo zbori

Pošto nisam konzumirao gljive, ne mogu da ih klasifikujem u heavy/light kategorije mada su sigurno u drugoj... prirodna supstanca, ofkors
to je kao što sam čovek može da stvori sebi tripove preko paralize sna, eto tako ti i thc i gljiva utiče na mozak :mrgreen:

Back