Zašto ljudima više prija online flert nego stvarni dodir?

Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.

Kontrola?

Ne snalaze se svi sa RL signalima, govorom tela a toga preko neta nema vec samo pisanje i smajliji.
Spominjes kontrolu, ovde je lakse izvuci se ako komunikacija krene u pogresnom smeru.

Ljudi su sve češće sigurniji u digitalnom prostoru: nema tela, nema tela koje odbija, nema mirisa, nema srama. Samo reči, slike i kontrola.

Kontrola?
Nema nista bez dodira,Ako se dve osobe nadju,dodir dovodi do neceg najlepseg u vezi,a tek poljubac,da i ne pricamo.Meni se ne svidja ljubav na daljinu.

Poslednja izmena:

Kontrola?
Ljudi su uvek bili sigurniji u digitalnom prostoru, tu mogu da budu ono sto zele biti. Vrlo malo je onih koji su isti na internetu kao i u realu, za to ti treba drustveni zivot a ako ga imas onda je digitalni svet manje zanimljiv. Neko ko moze da muva u realu vrlo tesko ce doci zbog toga na internet i gubiti vreme, jer je potrebno za te rabote, muskarac lakse ali zena treba steci poverenje a za to je potrebno vreme.

Ne vidim kako neko može da kontroliše nekoga isključivo preko online dopisivanja. Ako mi se ne dopada nečije pisanije, onda se razilazimo. Dešavalo se da i ja kažem nešto pogrešno, pa popijem blok od neke cure istog trenutnka. :lol:
Jedino što mi pada na pamet kada je u pitanju kontrola putem onlajn dopisivanja, jeste neki oblik psihološke manipulacije.

Inače, meni online dopisivanje služi kao uvod za susret uživo, naravno ako je druga strana zainteresovana.

Ne vidim kako neko može da kontroliše nekoga isključivo preko online dopisivanja. Ako mi se ne dopada nečije pisanije, onda se razilazimo. Dešavalo se da i ja kažem nešto pogrešno, pa popijem blok od neke cure istog trenutnka. :lol:
Jedino što mi pada na pamet kada je u pitanju kontrola putem onlajn dopisivanja, jeste neki oblik psihološke manipulacije.

Inače, meni online dopisivanje služi kao uvod za susret uživo, naravno ako je druga strana zainteresovana.

Ne da kontroliše nekoga, nego sam rekla situacije. Recimo ako ti se ne dopada pisanje lakše je prestati pisati. Lakše je iskontrolisati i povući se, biti tu koliko želiš itd.. Ne znam u stvari mehanizme, ali deluje da je ljudima tako lakše

Hm, ne znam kako je uopšte moguće steći poverenje online... jednostavno mi je strano da se i muvam online

Realno upoznavanje pa ako je ok, onda možemo nastaviti i online, ali bez uživo što bih gubila vreme ?

jer mnoge osobe koje su nam zanimljive online to ne bi bile uživo, i obrnuto.
Pa onaj ko je svestan da je zanimljiv uzivo recimo sto u stvarnosti i jeste tako on i na internetu zna da ne moze fulati ako dodje do upoznavanja, ono sto je tu problem je sto takva osoba vec ima desavanja u realu pa joj je muvanje na internetu samo gubljenje vremena.

Internet je samo put da se dođe do nekoga
Mozda.
Po nekom mom misljenju internet je najvise zajebao muskarce iz manjih sredina koji su pre interneta mogli omastiti brk negde u komsiluku 😀 sada je to redji slucaj jer te zene iz komsiluka bez problema mogu naci nekog iz susednog mesta ili dalje, jedan od razloga zasto i vise po internetu, pisu i izgledaju kao balvani jer je nejebica pritisla sa svih strana. 😀

Kontrola?
Manje truda, za stvarni dodir treba da se potrudis pre toga u pm. i potrosis 56 puta vise kalorija nego online.

Nikada ne podcenjuj lenjost kao glavni motiv.

Ili nedostatak motivacije, ne isplati se ljudima da se cimaju toliko.

Back