gost 94299
Veoma poznat
- Poruka
- 11.312
Pa ne možeš oterati vola iz kupusa bez toljage...![]()
To i ja pričam... sve na vatru pročišćenja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne možeš oterati vola iz kupusa bez toljage...![]()
Da je voda nešto dobro, ne bi imali ovoliko utopljenih. Da je viljuška nešto dobro, ne bi imali ovoliko ubistava sa viljuškom. To je tvoja filozofija. Pogledaj šta je prava svrha, u ovom slučaju Biblije, šta u njoj piše, a ne šta rade u njeno ime.
ok..samo mi reci iz kog ugla da gledam sustinu biblije? pravoslavnog, katolickog, iz ugla JS npr.? naravno svaklo ce tvrditi da je njihov ugao jedini ispravanuh ova ubistva viljuskom...znaju li ti ljudi da postoji i noz ?
![]()
Jesi pripremio kupaće gaće?To i ja pričam... sve na vatru pročišćenja.![]()
Iz razumnog ugla. Zašto da gledaš iz bilo kog drugog ugla? Zar nemaš svoju glavu? Zašto ti treba crkva u tome?ok..samo mi reci iz kog ugla da gledam sustinu biblije? pravoslavnog, katolickog, iz ugla JS npr.? naravno svaklo ce tvrditi da je njihov ugao jedini ispravanuh ova ubistva viljuskom...znaju li ti ljudi da postoji i noz ?
![]()
Samo obrneš. Čovek koji misli svojom glavom ne može biti opsednut.heheh jes'..ko misli svojom glavom il' je lud il' je jadnicak zaposednut od strane necistih sila![]()
da...ja sam zaposednuti ludak...![]()
Mene muči pitanje , zbog čega zlo već nije uništeno svemoćnom rukom pravde?
Cekamo neodlucne da se odluce. I da svi zajedno vidimo kuda vodi život bez Tvorca.
ко о чему јеховини сведоци отварају теме о ђаволима и демонима
Sta ruzno zvuci?
Koga, Isusa Hrista?A zašto toliko izbegavate da ga zovete Hristom?
Dobro nije tražio žrtvu u tri primerka.Bog je na osnovu ISUSOVE OTKUPNE ZRTVE OMOGUCIO LJUDIMA VECNI ZIVOT.
na taj nacin ih je otkupio od greha i smrti...
...
Koga, Isusa Hrista?
ne insistiram ni na cemu, kada pisem Isus pisem Isus Hrist.Hristosa, zato to je to reč koja znači Mesija, a određuje njegovu ulogu. Vi stalno insistirate na Isusu.
Ti pises gluposti Srdjane...E mona rekoh sebi neću više s tobom da se raspavljam, ali stvarno pišeš gluposti.
".
A zašto toliko izbegavate da ga zovete Hristom?
Koga, Isusa Hrista?
Hristosa, zato to je to reč koja znači Mesija, a određuje njegovu ulogu. Vi stalno insistirate na Isusu.