Puno je bitnije što se pokazalo do sada ..
A tko zna u budućnosti možda bude i moguće..
Logicno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno je bitnije što se pokazalo do sada ..
A tko zna u budućnosti možda bude i moguće..
Što jes', jes'.
Ali hrišćanima je njihov Bog uvek u pravu... ako se Lucifer pobunio protiv boga, mora da je on bio taj koji je pogrešio... stoga u obzir dolazi samo pitanje ‚‚zašto'', ne i ‚‚da li''.![]()
Što jes', jes'.
Ali hrišćanima je njihov Bog uvek u pravu... ako se Lucifer pobunio protiv boga, mora da je on bio taj koji je pogrešio... stoga u obzir dolazi samo pitanje ‚‚zašto'', ne i ‚‚da li''.![]()
a odakle vam uopšte ideja da je lucifer taj koji je pogrešio?
Bog je ljubav.
Zasto je najpametniji, najlepsi, Bogu najmiliji andjeo, koji je stalno bio u Bozjoj ljubavi i dobroti postao simbol potpune suprotnosti pa cak u suprotnosti mozda i prevazisao savrsenstvo kakvo je bio i kojem se i Bog divio?
A odakle tebi ideja da nas pitas odakle nam ideja da je Lu ogresio?
Pa nije Bog samo ljubav, ne znam odakle to ljudima, Bog je i osvetnik, i ljubomoran npr. Tako pise u Bibliji.
ja se izvinjavam, zaboravih da vi nemate svojih ideja.
Tacno. Nije samo ljubav.Ima i drugih osobina. I ne pise da je ljubomoran nego da je Bog koji revnuje.
Samo umiruje savjest. žalosno je to.![]()
Ne vredi pisati...Pa nismo izmišljali one događaje u Bibliji,nego su nam preneseni od drugih ljudi.

U nekim nepreciznim prevodima.Nije. U Starom zavetu bas pise tako - ljubmoran.
Ne bi se reklo prema onome sto pokazujes ovdje.ali sam odrasla.
U nekim nepreciznim prevodima.
a odakle vam uopšte ideja da je lucifer taj koji je pogrešio?
e zaista najbolji odgovor na temu 
e zaista najbolji odgovor na temu
![]()

), zatim se oženio obema ćerkama svog ujaka kojeg je popljačkao i doveo do prosjačkog štapa. 
U tom tumačenju imaš problem. Trećina anđela videla je da je on u pravu, mada oni lično nisu doprineli... krađi jabuka pa nisu imali pomućenu savest koja bi im narušavala zdravo razmišljanje.
Štaš sad?![]()
Rekao sam da Satona i dalje ima sposobnost da usmerava dogadjaje. To izmedju ostalog podrazumeva uticanje na stvaranje okolnosti u kojima se moze manipulisati sa necijim mislima. Ako su se andjeli dugo divili njemu a sad bi trebali da ga preziru oni su u stanju zbunjenosti, bar neko vreme, bar neki, koje i jeste ono stanje u kojem se moze manipulisati. Dakle manipulisanjem se ne ugrozava slobodna volja, vec izmanipulisani ni je ni svestan da je zaveden iluzijama... i sam se opredeljuje...
Ocigledno da jeste izmanipulisan, a da cak nije ni posumnjao. Heruvum je bio i ostao jedan od glavnih andjela sa najvisim rangom. Bog ga je s ognjenim macem u ruci postavio na ulaz u Edemski vrt da spreci eventualni (ilegalni) povratak Adama i Eve. Prema tome, Heruvim nije napravio ni jednu jedinu gresku. Sigma men nije procitao ni prvu glavu Starog zaveta, inace ne bi napravio ovako veliki kiks. Heruvim ce mu to pamtiti? Jao si ga njemu kada dodje Strasni sudija.Hoćerš reći da si ti izmanipulisan i nisi svjestan toga.
Tacno. Svako ima svoje programe, samo je u nas besparica, pa ljudi kupuju amaterski napravljene softvere po bud zasto.Ništa novo kod ljudi jer svatko ima svoje programe koji su ga determinirali.