Bog jeste svemocan ali postoji i zakon koji je On postavio i kojega se i On pridrzava, tako da je i Bog stavio ogranicenja svojoj moci i postuje volju svakoga pojednica.
Slazem se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog jeste svemocan ali postoji i zakon koji je On postavio i kojega se i On pridrzava, tako da je i Bog stavio ogranicenja svojoj moci i postuje volju svakoga pojednica.
Da li si ti nekad nekom namerno naneo zlo? Mozda ti i nisi, ali si sigurno bar jednom video da neko iz sadistickih motiva povredjuje nekog. To nije odsustvo dobra, nego jasna namera kojom se neko povredjuje. Cime je taj neko povredjen, ako nema niceg?
Nisam govorio o sudbini nego o promisli. Bog se sa nama ne igra, nismo igracke, ali imamo slobodnu volju pa nije sve unapred odredjeno. Dopusteno nam je da biramo. Izbor jeste nas, bilo da se stavljamo na stranu dobra, zelimo dobro drugima i tako se i ponasamo, ili na stranu zla, zelimo da povredjujemo druge i tako se i ponasamo. Promisao ne mora ici do kraja vremena, i ne ide tako detaljno u odredjenju uloge pojedinca, kako se moze shvatiti iz tvog teksta...
Sta mislis, sta je osnovni zadatak andjela, koji im odredjuje sustinu?
pa da, Bog zeli da njega sledimo a ne Sotonu i njegove demone...Deset Bozijih zapovesti:
"1.Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene."
Sta je u to recenici u stvari receno?
"nemoj imati drugih bogova osim mene,"
Nemoj ukazuje da mozes imati i drugih ali neces. Da je receno ne postoje drugi bogovi bilo bi jasno.
Mozda je neki drugi prevod jasniji...
pa da, Bog zeli da njega sledimo a ne Sotonu i njegove demone...
ti ne znas Bibliju?сотона је бог?
ne znas ko je sotona jelне знам
јел сотона бог?
не знам
јел бог?
dosadni ste neucite nesto i sami a ne sve mene da pitateне знам
јел бог?
Deset Bozijih zapovesti:
"1.Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene."
Sta je u to recenici u stvari receno?
"nemoj imati drugih bogova osim mene,"
Nemoj ukazuje da mozes imati i drugih ali neces. Da je receno ne postoje drugi bogovi bilo bi jasno.
Mozda je neki drugi prevod jasniji...
pa da, Bog zeli da njega sledimo a ne Sotonu i njegove demone...
некима очигледно јесте.
priznala?па она је не/свесно признала да је сотона бог
dosadni ste neucite nesto i sami a ne sve mene da pitate
2. Korinćanima 4:4
4 za nevernike kojima je bog ovoga sveta oslepio razum, da ne vide sjaj svetlosti jevanđelja slave Hrista, koji je lik boga nevidljivoga.
priznala?
ne nego vi niste svesni ko je vas bog
Moj Bog je Jehova, druge ne priznajem...
priznala?
ne nego vi niste svesni ko je vas bog
Moj Bog je Jehova, druge ne priznajem...
Бога доживљаваш као менаџера предузећа који својим упосленицима дели радне задатке, па они који их не испуњавају уредно- добију отказ. на сличан начин си објаснио и бесмртност- све док створења испуњавају одређене услове, бесмртна су. по томе је бесмртност награда за послушности.. а то је далеко од хришћанства.
Mislis Svemocni Bog,a Isus je Mocni Bog. A sotona je onda Manje-Mocni bog.![]()
ne znam sta je tebi smesno osim sto ne razumesMislis Svemocni Bog,a Isus je Mocni Bog. A sotona je onda Manje-Mocni bog.![]()
tacno kao i dela tvoje organizacijeможеш ти да галамиш колико хоћеш, дела твоје организације говоре који је бог у питању![]()
a sad malo Bozje reci:
Reče mu Isus: Idi od mene, Sotono! Jer je napisano: "Gospodu, Bogu svome, klanjaj se i njemu jedinome služi." (Matej 4:10)