Zasto je Predsednik Srbije gradjane nazvao 'ubicama'

Slusao sam sinoc vodju teroristicke mafijaske organizovane grupe sinoc 3 minuta.

U ta 3 minuta, jedno 5 puta je nazvao gradjane Srbije ubicama.

Zasto mu to prolazi?
Nazvao je nadrogirane pojedince sto divljaju ulicama , ubicama , zato sto sto rame uz rame sa onima koji su odgovorni za smrt 16 gradjana Srbije , a sada se kriju iza blokadera.

FPxu-J2WQAMah3s.jpg

Učitava sopstvenu poganštinu drugoj strani, kao što stalno radi.
Ubica Brisa Tatona se nalazi među SNS batinašima.
Ko nas je kleo nije dangubio.
Nekada, kada sam pisao na hrvatskom forumu, bio jedan drugar iz Novog Sada, koga ovom prilikom pozdravljam, koji je svako malo upozoravao Hrvate, da će se zbog nekontrolisane mržnje i nemogućnosti da je kanališu prema Srbima koje su proterali, jednog dana međusobno oglodati do koske.
I ja sam u to pomalo verovao.
Ispostavilo se da će demoni pušteni iz boce devedesetih godina, nama se vratiti kao bumerang.

Slusao sam sinoc vodju teroristicke mafijaske organizovane grupe sinoc 3 minuta.

U ta 3 minuta, jedno 5 puta je nazvao gradjane Srbije ubicama.

Zasto mu to prolazi?
budaletine i psihijatrijski slucajevi imaju totalno poremecen sistem vrednosti. zato postoje razgovori sa strucnim licima koji tu procenu vrse na nacelu profesije.

kao kada neko kaze ja sam hrabri srbin kakvog niste videli i za acu sam, a pobegao sam ispred ustaskog noza i u bosni nasao duhovni mir uz dodika.

eto mu ga sad mir...ko brozu ona vila na dedinju sto je donela isti.

zato sto je pitanje vremena kada ce OVI LUDACI da nekog ubiju

SVAKI DAN pretite vesanjem, jahanjem lomacom i ostalim.

sve vam je dozvoljeno pa cete zbog toga i da se osilite.

PITANJE JE VREMENA KADA CETE NEKOG UBITI
imas i bold da potenciras misao posto su ljudi ovde nagluvi.

a imas i pt slova pa proteraj na 26...da vis kakve ces repove da dobijes.

Ubijaju se ljudi krovovima zeljeznickih stanica, ubijaju se djevojcice od 3 godine poput Danke Ilic, ubijaju se ljudi koji ne zele da ucestvuju u kriminalu poput Olivera Ivanovica, Cvijana, i najodgovorniji za sve to je on, a sve to zeli da pripise studentima i gradjanima, sto je samo naucena manipulacija kojoj ga uci Seselj kako vlastitu odgovornost i kriminal jednostavno prebaciti na one koji se bore protiv toga.

Optuze ga da ljudima bukvalno iskace iz frizidera, on napravi predizbornu reklamu kako stvarno izlazi iz frizidera, ali ko bajagi za " dobro Srbije", nazivaju ga " Cacijem", on se ponosno naziva " Cacijem" i preusmjerava kritiku u kao nesto " dobro", pokusava da nametne teme nacionalizma kao alibija za kriminal, crtanjima zastava Srbije po zgradama, da se prikaze " patriotom" ( zbog cega se kaze da je patriotizam najvece utociste hulja) i da preusmjeri paznju sa njegovog rusenja kao kriminalca na teren lazne " odanosti drzavi", koju on najvise unistava i pljacka.

Kakav manipulant, citao knjige o manipulaciji i imao savjetnike u vidu Seselja.

Ubijaju se ljudi krovovima zeljeznickih stanica, ubijaju se djevojcice od 3 godine poput Danke Ilic, ubijaju se ljudi koji ne zele da ucestvuju u kriminalu poput Olivera Ivanovica, Cvijana, i najodgovorniji za sve to ono sto on radi zeli da pripise studentima i gradjanima, sto je samo naucena manipulacija kojoj ga uci Seseljm kako vlastitu odgovornost i kriminal jednostavno prebaciti na one koji se bore protiv toga.

Optuze ga da ljudima bukvalno iskace iz frizidera, on napravi predizbornu reklamu kako stvarno izlazi iz frizidera, ali ko bajagi za " dobro Srbije", nazivaju ga " Cacijem", on se ponosno naziva " Cacijem" i preusmjerava kritiku u kao nesto " dobro", pokusava da nametne teme nacionalizma kao alibija za kriminal, crtanjima zastava Srbije po zgradama, da se prikaze " patriotom" ( zbog cega se kaze da je patriotizam najvece utociste hulja) i da preusmjeri paznju sa njegovog rusenja kao kriminalca na teren lazne " odanosti drzavi", koju on najvise unistava i pljacka.

Kakav manipulant, citao knjige o manipulaciji i imao savjetnike u vidu Seselja.
bice zanimljivo kada ih ne bude vise na pozicijama da bilo o cemu odlucuju, kada narod sazna najsumorniju istinu sta se sve desavalo iza kulisa njihovog vladanja a o cemu nije imao pojma.

kao sa epsteinom. svi se nesto iscudjavali posle, a svi koji su imali infoe znali.

Back