Potencijalna reakcija na sankcije od strane EU za građane Srbije

Pre da se ubijes nego da se uclanimo u BRIKS. Rusi i Kina su u redu, ali Indija i Juzna Afrika, ne znam bas...
5ced670e4266c.jpeg

I da nam dođu Kinezi i naprave most od 1000 km da imamo neku dodirnu tačku sa tim BRICS-om, pošto mapu Evrope izgleda nemamo. 😁 Kao što nemamo ni građ. firme za taj most. 😁
Ni Zapadni Berlin nije imao most, a bio je okružen Istočnim blokom, a nema ga ni Kaljingrad ni Pridnestrovlje !

A okruženi Zapadni Berlin je bio najbogatiji grad u Zapadnom bloku nekad, a danas su 2 najbogatija regiona u Evropi baš Kaljingrad i Pridnestrovlje i tako da o mostu ne lupaj.

Srbija ako nam uvedu sankcije iz EU ( što je ništa jer to nisu UN sankcije ) treba istog dana da se učlani u BRICS

AdobeStock_105906562-scaled-e1679347057861-1568x882.jpg 375650557_7369691726391292_5748167516221872256_n.jpg

bneIcon_bneGeneric_BRICS.jpg 59621_shutterstock-2464690845_f.jpg images.jpg

Hipotetički gledano, kako bi narod ovde reagovao kada bi EU uvela nama, građanima, sankcije (čitaj zabranu ulaska u zemlje EU)?
Ne vidim takav scenario ni hipotetički, nije ovo 92'. Ako ikada bude nekakvih sankcija ciljaće se ljudi režima, a za sad ni to nije ni na horizontu. Baš bi morao jako da zasere da bi ušli u takav način razmišljanja.
Najveće sankcije i najveća kazna je što si prepušten sam sebi da "nećeš" da budeš deo te EU i tako ćeš i proći vezano za kvalitet života. Ko se ne slaže slobodno će moći da ode da živi u EU naročito ako ima skill za nešto ili kapital. Neće te EU terati na ništa.

Lakše su sankcije kad imaš 20 godina.
Pogledajte prilog 1789937
Ima i toga, ali za mnoge ljude ako ne i vecinu, su "sankcije" i do dana danasnjeg.

Rade u dragstorima za male plate, ne idu van zemlje onako, i nije sve kako statistika predstavlja. Nemaju svi tu "srecu" da rade u pelenama kod stranih gazdi za malo vece pare.

Ima i toga, ali za mnoge ljude ako ne i vecinu, su "sankcije" i do dana danasnjeg.

Rade u dragstorima za male plate, ne idu van zemlje onako, i nije sve kako statistika predstavlja. Nemaju svi tu "srecu" da rade u pelenama kod stranih gazdi za malo vece pare.
Ja stalno za domaće barabe. Pa se ganjaš za pare. Sve mora na foru, ko koga zaebe

Back