BoyanV
Aktivan član
- Poruka
- 1.226
Pre da se ubijes nego da se uclanimo u BRIKS. Rusi i Kina su u redu, ali Indija i Juzna Afrika, ne znam bas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre da se ubijes nego da se uclanimo u BRIKS. Rusi i Kina su u redu, ali Indija i Juzna Afrika, ne znam bas...
Onda ćemo ih zanemariti i putovati isto zato što nam se može.Npr. zato sto im moze.
I da nam dođu Kinezi i naprave most od 1000 km da imamo neku dodirnu tačku sa tim BRICS-om, pošto mapu Evrope izgleda nemamo.
gladovace im decica a oni ce morati peske da idu na posao...Slažem se ali bi ipak najefikasnije bile sankcije koje direktno targetiraju režim i njima bliske ljude.
E to bi bio haos i kolaps za stati i gledati
Ni Zapadni Berlin nije imao most, a bio je okružen Istočnim blokom, a nema ga ni Kaljingrad ni Pridnestrovlje !I da nam dođu Kinezi i naprave most od 1000 km da imamo neku dodirnu tačku sa tim BRICS-om, pošto mapu Evrope izgleda nemamo.Kao što nemamo ni građ. firme za taj most.
![]()
Je l ovo kultura po BRICS-u?tako da o mostu ne lupaj.
Ne vidim takav scenario ni hipotetički, nije ovo 92'. Ako ikada bude nekakvih sankcija ciljaće se ljudi režima, a za sad ni to nije ni na horizontu. Baš bi morao jako da zasere da bi ušli u takav način razmišljanja.Hipotetički gledano, kako bi narod ovde reagovao kada bi EU uvela nama, građanima, sankcije (čitaj zabranu ulaska u zemlje EU)?
Veruj, to da li ti putuješ negde ili ne bi ti bio najmanji problem u slučaju sankcijaZabole me, ja ionako nemam para da idem nigde van ove drzave, niti imam nekog u inostranstvu.
Eksponent ruske politike koji prodaji oruzje Ukrajini.Zato sto smo "remetilacki faktor", "eksponent ruskog malignog uticaja na Balkanu"...
Boli me patka.Hipotetički gledano, kako bi narod ovde reagovao kada bi EU uvela nama, građanima, sankcije (čitaj zabranu ulaska u zemlje EU)?
Pa ne stvarno. Prezivesmo jedne sankcije, i to mogu da se usudim da kazem da je bilo ujedno i najbolje vreme, ljudi su pomagali jedni drugima, snalazili se, a ne kao sad da postanu otudjene zivotinje.
Lakše su sankcije kad imaš 20 godina.Pa ne stvarno. Prezivesmo jedne sankcije, i to mogu da se usudim da kazem da je bilo ujedno i najbolje vreme, ljudi su pomagali jedni drugima, snalazili se, a ne kao sad da postanu otudjene zivotinje.
Sto dalje tudje "milosrdje" od nas, to bolje.
Ima i toga, ali za mnoge ljude ako ne i vecinu, su "sankcije" i do dana danasnjeg.Lakše su sankcije kad imaš 20 godina.
Pogledajte prilog 1789937
Ja stalno za domaće barabe. Pa se ganjaš za pare. Sve mora na foru, ko koga zaebeIma i toga, ali za mnoge ljude ako ne i vecinu, su "sankcije" i do dana danasnjeg.
Rade u dragstorima za male plate, ne idu van zemlje onako, i nije sve kako statistika predstavlja. Nemaju svi tu "srecu" da rade u pelenama kod stranih gazdi za malo vece pare.
Ne valjaju ni nasi kao poslodavci, ali umesto da se donese i sprovodi strogi zakon i za njih, ovi dopustaju strancima da rade sta hoce, a nasi pristaju samo za bednu crkavicu i uslove, da bi preziveli.Ja stalno za domaće barabe. Pa se ganjaš za pare. Sve mora na foru, ko koga zaebe
Nije, naravno da nije. I stranci vole mito i korupciju kad je dozvoljeno.Ne valjaju ni nasi kao poslodavci, ali umesto da se donese i sprovodi strogi zakon i za njih, ovi dopustaju strancima da rade sta hoce, a nasi pristaju samo za bednu crkavicu i uslove, da bi preziveli.
Ni to nije resenje.
Ma goni ih.Nije, naravno da nije. I stranci vole mito i korupciju kad je dozvoljeno.
Подржавам у потпуности, јер је то лоше по режим.Hipotetički gledano, kako bi narod ovde reagovao kada bi EU uvela nama, građanima, sankcije (čitaj zabranu ulaska u zemlje EU)?