MaRaMih162219
Domaćin
- Poruka
- 4.013
Ovaj gore moj upis ti ispiši na srpskom i vidjet ćeš ogromnu razliku...Нико ти није тражио да ме уважаваш. Питам те, зашто не причаш на хрватском.....'оћу да га чујем.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj gore moj upis ti ispiši na srpskom i vidjet ćeš ogromnu razliku...Нико ти није тражио да ме уважаваш. Питам те, зашто не причаш на хрватском.....'оћу да га чујем.
Evo ja bih napisao isto u aoristu ODOH SPAVATI ali to je pogrešno, kao i ovo tvoje pa bih ja ipak napisao IDEM SPAVATI. zato sam već u par navrata primijetio i akceptirao (naglasio) da vi imate ogromnih problema u razumijevanju "sopstvenog" jezika, tak da nije čudno što nas skoro pa uopće ne razumijete...Добро.....видим да оклеваш и зајеббаваш. Одох да спавам.
Sve to lijepo zvuči, ali ne odgovara činjeničnom stanju datog vremena...Aj više prestanite s ovom temom. Krajina je pala jer je tako bilo dogovoreno. Između koga? Zable me. Franje, Slobe, Amerikanaca, Nemaca, papa-masoni-pingvini. Koga briga? Tako je bilo dogovoreno i svi možete lupati glavom o zid, i ako ima neki moj rođak Rvat ovde da se busa nek zna da nikad u Knin ne bi ušao da TAKO NIJE BILO DOGOVORENO.
Prestanite više s ovom temom. Mojem dedi je ostalo lanaca i lanaca zemlje u Cro, kuća i sto p.izdarija; pa me svejedno ne zanima da dalje bulaznim jer znam da nema svrhe. Bilo je dogovoreno, niko nije bio ni kukavica ni heroj, svi su prodani - za malo para, za razne političke poene. I to je to. Zavežite više ako ni zbog čeg onda od sramote.
Ma hajde. Nego čemu odgovara?Sve to lijepo zvuči, ali ne odgovara činjeničnom stanju datog vremena...
Mi se zasigurno nismo dogovorili s nikim da nam netko prolije 100 000 litara krviMa hajde. Nego čemu odgovara?
S ovim bih se djelomično mogao složiti, ali predmnijevam da mnogi srbi ne biZasto je pala Krajina? Pa zato jer je Hrvata 4 miliona, a Srba u Hrvatskoj 300 hiljada, to je jedini razlog, brojnost Hrvata.
A drugo, Hrvati su genocidasi, ubili su 80 hiljada Srba u Drugom svetskom ratu.
Ko je tebe ma šta pito? Jes ti Sloba? Jes ti nemački kancelar? Jes ti američki predsednik?Mi se zasigurno nismo dogovorili s nikim da nam netko prolije 100 000 litara krvi
To se slažem, ali da bi političari sprovodili svoje naume i ostvarivali zadane ciljeve potrebna im je kritična masa unutar narodnog korpusa koji ima volju sudjelovati u navedenom. Ne znam kako kod vas, ali kod nas je unutar narodnog korpusa postojala kritična masa od 86% u odnosu na ukupan broj Hrvata... I ako pitaš da li je mene osobno netko pitao, da, pitao me je i ja sam pristao i po cijenu maksimalnog gubitkaKo je tebe ma šta pito? Jes ti Sloba? Jes ti nemački kancelar? Jes ti američki predsednik?
O čemu pričaš, bre, tebe neko nešto pito? Niko ništa nije pito narod ko ni danas, ko ni ikad
ebote
Ti si Hrvat? Vas je skoro 90 posto htelo ić u rat? Ma ajde. Pa ja sam sedela u Vukovaru kad su sve Zenge pobegle bacajući oružje, i ta nesretna krajina je trajala skoro pet godina i nikad je nikakva hrvatska vojska nije napala sve dok tako nije bilo dogovoreno, i kad su znali da imaju pozadinu od stranaca.To se slažem, ali da bi političari sprovodili svoje naume i ostvarivali zadane ciljeve potrebna im je kritična masa unutar narodnog korpusa koji ima volju sudjelovati u navedenom. Ne znam kako kod vas, ali kod nas je unutar narodnog korpusa postojala kritična masa od 86% u odnosu na ukupan broj Hrvata... I ako pitaš da li je mene osobno netko pitao, da, pitao me je i ja sam pristao i po cijenu maksimalnog gubitka
Opet problem sa razumijevanjem hrvatskog jezika 86% ljudi je prihvatilo biti uz svoje rukovodstvo, a na početku agresije na hrvatsku nas 50 000 se dragovoljno odazvalo da ju branio pa kako god bilo... Kasnije su nam se po generacijama kroz godine još neki mlađi pridružili... Ali to nisu oni koji su željeli rat nego oni koji su prihvatili da sudjeluju u nametnutom ratu... Dragovoljno...Ti si Hrvat? Vas je skoro 90 posto htelo ić u rat? Ma ajde. Pa ja sam sedela u Vukovaru kad su sve Zenge pobegle bacajući oružje, i ta nesretna krajina je trajala skoro pet godina i nikad je nikakva hrvatska vojska nije napala sve dok tako nije bilo dogovoreno, i kad su znali da imaju pozadinu od stranaca.
Ako vas je skoro sto posto htelo ići u rat svo vreme postojanja krajine, a što niste?
Dva su mi ujaka poginula i sahranjena uz sve državne počasti, sa sve zastavom preko kovčega. Nijedan od njih nije HTEO ić u rat. Ali, oni su bili odrasli ljudi, s decom, ne klinci iza monitora. Njihovu žrtvu vrednujem malo više od forumskih bulažnjenja.
A zašto padaš u vatru? Pre pada Bjelovarskog garnizona Hrvati su masovno bežali u inostranstvo. Sada svi lupetaju kako su domoljubi i takvih ima 600 000. Da ih je toliko bilo u uniformi, mogli bi da napadnu Beograd.Ti si Hrvat? Vas je skoro 90 posto htelo ić u rat? Ma ajde. Pa ja sam sedela u Vukovaru kad su sve Zenge pobegle bacajući oružje, i ta nesretna krajina je trajala skoro pet godina i nikad je nikakva hrvatska vojska nije napala sve dok tako nije bilo dogovoreno, i kad su znali da imaju pozadinu od stranaca.
Ako vas je skoro sto posto htelo ići u rat svo vreme postojanja krajine, a što niste?
Dva su mi ujaka poginula i sahranjena uz sve državne počasti, sa sve zastavom preko kovčega. Nijedan od njih nije HTEO ić u rat. Ali, oni su bili odrasli ljudi, s decom, ne klinci iza monitora. Njihovu žrtvu vrednujem malo više od forumskih bulažnjenja.
Ratu nametnutom od Franje Tuđmana.Opet problem sa razumijevanjem hrvatskog jezika 86% ljudi je prihvatilo biti uz svoje rukovodstvo, a na početku agresije na hrvatsku nas 50 000 se dragovoljno odazvalo da ju branio pa kako god bilo... Kasnije su nam se po generacijama kroz godine još neki mlađi pridružili... Ali to nisu oni koji su željeli rat nego oni koji su prihvatili da sudjeluju u nametnutom ratu... Dragovoljno...
Hahaha, pa ne možeš izmišljati pseudoistoriju za nešto što se dogodilo prije 30 godina. Nije to bilo prije 300 godina pa da možeš izmišljati svoje klasične mitove.
Sarajevo je bilo u potpunom okruženju, a jedini izlaz je bio tunel do aerodroma.
Ajd sad kreni lagati da je ustvari bilo obrnuto, da su tamo Srbi bili u okruženju
Pogledajte prilog 782858
Jel ovo okruženje ili muslimanska podvala?
da nisam došao na krstaricu nikad ne bih saznao da su sarajlije držali u polubruču srbe i da im se zbog tog nije dalo napuštat sarajevo... ako u nečemu e onda ste šampioni u pričanju morbidnih viceva i izrtanju stvarnosti...![]()
Ja sam iz Cro, i ni ja ne znam ni za jedno od tih mesta. Šta je to, molim?Znaš li gdje je Ilidža? Hrasnica, Butmir ili Sokolović kolonija?
Ne poznaješ ta mjesta a jedeš go*na ovde.
Ako je ovo bilo nešto na moj račun, jel jeste?Krampino... To ti je što ti govorim a vi nikako da u pratite... Vi jednostavno ne razumijete ni svoj jezik, a kako bi onda razumjeli hrvatski... Ja u kino a kolegica u pozorište... Čak ni bioskop nije uspjela upariti...
Ja sam iz Cro, i ni ja ne znam ni za jedno od tih mesta. Šta je to, molim?
To su delovi Sarajeva, uglavnom većinom bili nastanjeni muslimanima pre rata.Ja sam iz Cro, i ni ja ne znam ni za jedno od tih mesta. Šta je to, molim?