KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.838
Оно што се тражило Лондонским уговором од Србије чак и у најстрашнијим моментима нашег страдања у Албанији је била одлична понуда. Нажалост, имали смо говна од интелектуалаца и политичара и краљевске породице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako KiM nije naše zašto nas teraju da ga priznamo?
Ako RSK nije naša zašto se i dalje bojite Srbije?
Tako je to kad teletabis čita bez razumjevanja članove Ustava i mlati k'o muda po samaru.
Nije za tebe pravo, ti ga ne razumiješ jer si neuk i zatucan. Možda znaš popraviti česmu/slavinu, nešto ofarbati ili okrečiti sobu ali o pravu ne znaš ništa.
Evo da ti malo univerzitetski profesor i doktor prava objasni podređenost i organizaciju uprave u federaciji:
Pogledajte prilog 775967Pogledajte prilog 775968
Pa kada se pominje "pravilo jače pravne snage", tele poput tebe možda i shvati kako je to funkcionisalo.
Nemoj da se petljaš u ono što ne razumiješ, za tebe su fizički a ne umni napori.
E profesore, pa zato i jeste u banani jer se takvi poput tebe izdaju za akademske građane a domet cam je šmrk za cestu ili pražnjenje kanti za smeće... Koliko vidim ti citiraš ustav republike Srbije, a on nema veze sa SRS u sastavu sfrj, i tada aktualnim ustavnim zakonodavstvom... Ili navodiš nepodobno pravno tumačenje tadašnjih ustavnopravnih koje su ionako odbačene kao nepodobne jer upravo gore gdje sam naveo nigdje izrijekom nisu navedene... A profesore moj u pravu se ništa ne podrazumijevaTako je to kad teletabis čita bez razumjevanja članove Ustava i mlati k'o muda po samaru.
Nije za tebe pravo, ti ga ne razumiješ jer si neuk i zatucan. Možda znaš popraviti česmu/slavinu, nešto ofarbati ili okrečiti sobu ali o pravu ne znaš ništa.
Evo da ti malo univerzitetski profesor i doktor prava objasni podređenost i organizaciju uprave u federaciji:
Pogledajte prilog 775967Pogledajte prilog 775968
Pa kada se pominje "pravilo jače pravne snage", tele poput tebe možda i shvati kako je to funkcionisalo.
Nemoj da se petljaš u ono što ne razumiješ, za tebe su fizički a ne umni napori.
Neka dođe kod mene pa će vidjeti da li ga se itko boji ... Može povesti i drugareAko je Kosovo vaše, zašto zašto vaš predsjednik ne može stupiti na tlo Kosova kad poželi?
Ako je Kosovo vaše, zašto tamo nema pravosudnih, policijskih i vojnih organa Srbije?
Ako je Kosovo vaše, zašto postoji granični prijelaz između Kosova i Srbije?
Ako je Kosovo vaše, zašto se ne primjenjuje Ustav Srbije i zakoni Srbije na Kosovu?
Hm?
Kakva "RSK"? To ne postoji niti je ikada postojalo. Sekcija bajke su na drugom podforumu.
Preterao si bas sa 19. vekom.
Da Srbi nisu imali znacaj i znacajne uspehe na pocetku 20. veka, ne bi Hrvati kao sto je Stjepan Radic rekao "srljali kao guske u magli" da potpisu ujedinjenje sa Srbijom. Ta teznja jugoslovenskih naroda da se ujedine i stvore vecu, jacu i ozbiljniju zajednicku drzavu a ne da budu sredstvo za potkusurivanje sila kao do tada, ne bi nikada mogla biti ostvarena da nije bilo srpskih vojnih uspeha.
Kakva god da je bila ta Jugoslavija, mrzeli je ili voleli, ipak je odigrala ogromnu ulogu u emancipaciji i zastiti svih naroda koji su je sacinjavali, jer sigurno mnoge danasnje drzave a nekadasnje republike, ne bi imale teritoriju i sav narod koji imaju vec bi kao slabije i manje bile rasparcane.
Nije nas niko uverio da smo mi bitni, nego smo mi bili bitni, sa naglaskom na "bili", a nismo shvatili da je bitnost, vaznost, moc, uticaj nesto na cemu mora stalno da se radi i da se potvrdjuje konkretnim uspesima i rezultatima (kao sto je to bio I svetski rat). Negde usput vise nismo imali rezultate ali nismo sebe prestali da percipiramo kao bitne.
Sve su to samo interesi, dok si jak svi hoce sa tobom, kada nema koristi, svi beze.
Neka dođe kod mene pa će vidjeti da li ga se itko boji ... Može povesti i drugare
indoktrinirani ste bajkama, ne znate sanskrit, zivite u bunilu kao u polju bunike a bunu nikad niste imali
trebalo je ispostovati londonski ugovor a ne praviti jugoslaviju sa hrvatima i slovencima
vi hrvati ste previse mladi i iskomplexirani da bi vas iko normalan ozbiljno shvatio
pojam opstosti sadrzi i sopstvenu negaciju, sahovnica je ploca ili stolnjak sa samo dve boje, sirotinja...
vi ste zrno peska na plazi, da ste bar u sahari mogli bi da se vadite na brojnost kao kinezi
Nije tačno, lažeš. Srbija je u amandmanima jasno navela da je republički ustav usaglašen sa saveznim i Ustavni sud je prihvatio te amandmane.Ako je Republički ustav morao biti u suglasnosti s Ustavom federalne države, zašto se SR Srbija ogriješila o to? SR Srbija je promijenila svoj ustav dodajući klauzulu da će se Federativni ustav poštivati samo do mjere do kojeg SR Srbija smatra da koristi samoj SR Srbiji. To se u pravu naziva DRŽAVNIM UDAROM. Srbija je, tom odlukom, de facto bila prva država koja se odcijepila od SFRJ, jer je unijela u svoj ustav da se ne mora pridržavati slova federativnog ustava.
Nisam ja profesor, svjedok Ratko Marković je.E profesore, pa zato i jeste u banani jer se takvi poput tebe izdaju za akademske građane a domet cam je šmrk za cestu ili pražnjenje kanti za smeće... Koliko vidim ti citiraš ustav republike Srbije, a on nema veze sa SRS u sastavu sfrj, i tada aktualnim ustavnim zakonodavstvom... Ili navodiš nepodobno pravno tumačenje tadašnjih ustavnopravnih koje su ionako odbačene kao nepodobne jer upravo gore gdje sam naveo nigdje izrijekom nisu navedene... A profesore moj u pravu se ništa ne podrazumijeva
Zato što je okupirano.Ako je Kosovo vaše, zašto zašto vaš predsjednik ne može stupiti na tlo Kosova kad poželi?
Ako je Kosovo vaše, zašto tamo nema pravosudnih, policijskih i vojnih organa Srbije?
Ako je Kosovo vaše, zašto postoji granični prijelaz između Kosova i Srbije?
Ako je Kosovo vaše, zašto se ne primjenjuje Ustav Srbije i zakoni Srbije na Kosovu?
Hm?
Kakva "RSK"? To ne postoji niti je ikada postojalo. Sekcija bajke su na drugom podforumu.
hrvati su izmet ljudskog roda-a hitler je to rekao za hrvate. hitler hrvatski saveznik koji je hrvatima dao drzavu 41. je tako nazvao njegove verne pse hrvate.
Zato što je okupirano.
Isto kao i RSK.
Nije tačno, lažeš. Srbija je u amandmanima jasno navela da je republički ustav usaglašen sa saveznim i Ustavni sud je prihvatio te amandmane.
Ako je Republički ustav morao biti u suglasnosti s Ustavom federalne države, zašto se SR Srbija ogriješila o to? SR Srbija je promijenila svoj ustav dodajući klauzulu da će se Federativni ustav poštivati samo do mjere do kojeg SR Srbija smatra da koristi samoj SR Srbiji. To se u pravu naziva DRŽAVNIM UDAROM. Srbija je, tom odlukom, de facto bila prva država koja se odcijepila od SFRJ, jer je unijela u svoj ustav da se ne mora pridržavati slova federativnog ustava.
Ne lažem. U promjeni Ustava SR Srbije 1990. godine, uneseno je da je republički ustav nadređen federativnom. To je bio očiti državni udar SR Srbije na SFR Jugoslaviju.