- Poruka
- 6.123
Je, sramotno je koliki ste kukavičluk pokazali. I mene bi to frustriralo da sam na tvom mjestu. Em poraženi, em kukavice, em izgubili svako poštovanje u očima drugih. Svi vam se smiju, gledaju vas kao slabe, jadne, budalaste i nesposobne. Trebaš nešto učiniti da to popraviš, ali teško je saprati takvu ljagu. Nego da te naučim. Na pušci postoji okidač. To ti je ono gdje staviš prstić i povućeš. Ne zaboravi prvo uperiti pušku u neprijatelja i pazi da ti ne odnese rame. Znam da ti to ne kužiš, ali s moje strane sam ti dovoljno pomogao da "oslobodiš" "RSK". Moja posao je završen, srpskog junaštva više nema - Mesan Stipić.
Каква гомила србофобних будалаштина достојне једног НДХ-аовца. Храброст је кад сам станеш пред непријатеља а не кад станеш пред непријатеља а знаш да имаш добру залеђину. И највећа кукавица са добром подршком може да постане храбра, но ај ти сине мајчин стани сам док те читав свет черечи и сатанизије до те мере да су многи на Западу мислили да овде живе неки канибали а не народ једне од првих држава у Европи.