Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Je, sramotno je koliki ste kukavičluk pokazali. I mene bi to frustriralo da sam na tvom mjestu. Em poraženi, em kukavice, em izgubili svako poštovanje u očima drugih. Svi vam se smiju, gledaju vas kao slabe, jadne, budalaste i nesposobne. Trebaš nešto učiniti da to popraviš, ali teško je saprati takvu ljagu. Nego da te naučim. Na pušci postoji okidač. To ti je ono gdje staviš prstić i povućeš. Ne zaboravi prvo uperiti pušku u neprijatelja i pazi da ti ne odnese rame. Znam da ti to ne kužiš, ali s moje strane sam ti dovoljno pomogao da "oslobodiš" "RSK". Moja posao je završen, srpskog junaštva više nema - Mesan Stipić.

Каква гомила србофобних будалаштина достојне једног НДХ-аовца. Храброст је кад сам станеш пред непријатеља а не кад станеш пред непријатеља а знаш да имаш добру залеђину. И највећа кукавица са добром подршком може да постане храбра, но ај ти сине мајчин стани сам док те читав свет черечи и сатанизије до те мере да су многи на Западу мислили да овде живе неки канибали а не народ једне од првих држава у Европи.

Каква гомила србофобних будалаштина достојне једног НДХ-аовца. Храброст је кад сам станеш пред непријатеља а не кад станеш пред непријатеља а знаш да имаш добру залеђину. И највећа кукавица са добром подршком може да постане храбра, но ај ти сине мајчин стани сам док те читав свет черечи и сатанизије до те мере да су многи на Западу мислили да овде живе неки канибали а не народ једне од првих држава у Европи.
Evo još jednog koji opravdava kukavičluk i bježaniju.

Evo još jednog koji opravdava kukavičluk i bježaniju.

Срби су колонијалном окупатору и пропагандној машинерији храброст доказали 1999 па их је дочекало изненађење кад су мислили да ћемо се кукавички предати након пар дана, а са НДХ-овцима немам шта да разговорам. Изађи из '90-те и таблоида ТIME-са, CNN-a и сличних курира и информера. Сад цео свет зна ко су Срби и не мисли више да овде живе неки дивљи људи већ један гостољубив народ какав нема нигде у Европи а што не бисмо рекли за Хрватску, но о томе нећемо. ;)

Poslednja izmena:
ma daj pa dosadni ste sa tim spikama, sve sam vam stavio redom od sela do sela, čak su u nekim selima očevide radili prosekture iz beograda, jer su na početku u nekim milicijskim stanicama u sao krajini čak radili i milicajci koji su inzistirali da se svi ti slučajevi kriminalistički obrade a počinitelji procesuiraju, mešutim taj krug ljudi je vrlo brzo netragom nestao a neki su i ono što se veli javno poubijani... npr poznat slučaj marjana šaše (koji je spriječio da kreteni ubiju mog oca na čavić brdu) njega su ubili šiltovi.... ili onog potpukovnika u glini kojeg su ili ubili ili teško ranili zaboravio sam već koji jednostavno nije htio dozvoliti da se rade zvjerstva nad hrvatskim civilima...očevig u jošavici je radio beogradski sudski vještak... a taj masovni pokolj je odradila ekipa duška malovića, čedomira podunavca i ljubiše juzbašića... malović je likvidiran 1993 (od svega u cijelom ratu mi je žao samo što njega nismo uspjeli uhvatiti živog, podunavac je malo promijenio ime i sad je trenutno u kanadi pokrenuli smo postupak za izručenje, a ljubiša ima neki hotel u srbiji znamo i gdje je i s čim se bavi, prvom prilikom kad izađe iz srbije imat ćemo ga u zrakoplovu za hrvatsku... sory ali nemamo mi što niti manipulirati niti preuveličavati... brojevi su ti koji jesu... za razliku od vas koji se polomiste izmišljajući i frizirajući, a pravih podataka bez...
Ja imam dokaze o manipulaciji. Imaš li ti?

Хрвати су блајвили кобајз Мађарима у другој половини 19. века док су им ови завртали уши. Нису се усудили да помисле да дижу устанак за своја права и слободу, док смо се ми са њима "Пеглали" и то мушко код Србобрана и осталим деловима садашње Војводине. Па су их "Товарили" и Италијани а и њима нису смели ништа да ураде. Нису смели ни Турцима ништа у Босни док смо ми 4 године имали рат са њима 1875-1878. год. Намерно нисам хтео да им помињем газде......Немце. Рачунам.....'ајде....воле њихово немачко дупе.

Хрвати су блајвили кобајз Мађарима у другој половини 19. века док су им ови завртали уши. Нису се усудили да помисле да дижу устанак за своја права и слободу, док смо се ми са њима "Пеглали" и то мушко код Србобрана и осталим деловима садашње Војводине. Па су их "Товарили" и Италијани а и њима нису смели ништа да ураде. Нису смели ни Турцима ништа у Босни док смо ми 4 године имали рат са њима 1875-1878. год. Намерно нисам хтео да им помињем газде......Немце. Рачунам.....'ајде....воле њихово немачко дупе.
Šta je druga polovica 19. veka blajvanja kobaje prema 500 godina. Treptaj oka

Срби су колонијалном окупатору и пропагандној машинерији храброст доказали 1999 па их је дочекало изненађење кад су мислили да ћемо се кукавички предати након пар дана, а са НДХ-овцима немам шта да разговорам. Изађи из '90-те и таблоида ТIME-са, CNN-a и сличних курира и информера. Сад цео свет зна ко су Срби и не мисли више да овде живе неки дивљи људи већ један гостољубив народ какав нема нигде у Европи а што не бисмо рекли за Хрватску, но о томе нећемо. ;)

Baš je hrabro bilo...

Rekli ste odlučno DA i ode Kosovo papa..

Šta je druga polovica 19. veka blajvanja kobaje prema 500 godina. Treptaj oka

Joш један мит НДХ-оваца. Никад сви Срби нису били 500 година под Турцима.

1602010236503.png

1602010378530.png

Ono kad kukavica piše o hrabrosti. Gdje si bio '95.? :lol:

Predugačak komentar. Bilo je dovoljno da si napisao kako ste poraženi, prisiljeni na potpisivanje kapitulacije i ostali, kao poražena strana, bez dijela teritorija.

Još jedan koji živi od "slavne" prošlosti. To će ti dat kruha. :ok:

Još jedan koji živi od "slavne" prošlosti. To će ti dat kruha. :ok:
Ја и не тражим да ми историја да хлеба......то држава треба да ми да, тако што ће ми дати радно место и плату, по могућству што бољу. Историја ми даје нешто друго. Осећај националног поноса и трасира пут целом једном народу куда треба да се креће у будућности. Крупна је то ствар да би се поредила са празним желудцем. Ја лично спадам у оне који дају литар крви за историјску правду за свој народ. Сад би ја прист'о да радим пет година само за радни стаж а да се храним и облачим у нардоној кухињи и да ми држава плаћа комуналије.......ако би имао српску власт, државу и народ......и ако би за тих пет година обновили комплет војску, Тј. набавили оружје и изградили фабрике војне индустрије. Био бих срећан ко мало дете :ok:

Ja imam dokaze o manipulaciji. Imaš li ti?
pa daj stavi jedan dokaz da su strani izvori evidentirali gdje hrvati izmišljaju žrtve... vi ne samo da ste ubijali civile, ubijali ste i zarobljenike i to masovno, ali isto tako stavljali ste civile u živi štit, ubijali ruske, talijanske i ine druge novinare, ubijali ste čak i slastičare... i za sve to postoje strani izvori a ne hrvatski, a ti sad nađi gdje smo mi izmislili žrtve a da su to evidentirali i objavili stari izvori...

Ја и не тражим да ми историја да хлеба......то држава треба да ми да, тако што ће ми дати радно место и плату, по могућству што бољу. Историја ми даје нешто друго. Осећај националног поноса и трасира пут целом једном народу куда треба да се креће у будућности. Крупна је то ствар да би се поредила са празним желудцем. Ја лично спадам у оне који дају литар крви за историјску правду за свој народ. Сад би ја прист'о да радим пет година само за радни стаж а да се храним и облачим у нардоној кухињи и да ми држава плаћа комуналије.......ако би имао српску власт, државу и народ......и ако би за тих пет година обновили комплет војску, Тј. набавили оружје и изградили фабрике војне индустрије. Био бих срећан ко мало дете :ok:
to je tako bilo u komunizmu, i to na način da drugi rade i da pune vašu republičku kasu. danas je državi zadatak malo drugačiji i ne uključuje opciju da ti bilo što da kraj zdravih ruku...

Ono kad kukavica piše o hrabrosti. Gdje si bio '95.? :lol:

Био сам дете мало али то није битно. Оно што сам подебљавао је дефиниција храбрости. Хрвати никад нису показали храброст већ управо супротно кукавичлук тако што се пришљамче моћнима и онда глуме да су већи Хитлери од Хитлера, већи Папе од Папе, веће Швабе од Шваба, већи Западњицо од Западњала независно од конфесије а и даље су као и Срби балканске сељачине. ;)

Predugačak komentar. Bilo je dovoljno da si napisao kako ste poraženi, prisiljeni na potpisivanje kapitulacije i ostali, kao poražena strana, bez dijela teritorija.

Косово је део српске територије по савету бебедности УН 1244 који држе продавци људских ограна и трговци дрогама а све то јер тако Западу одговора да лешинари над нашом територијом.

Био сам дете мало али то није битно. Оно што сам подебљавао је дефиниција храбрости. Хрвати никад нису показали храброст већ управо супротно кукавичлук тако што се пришљамче моћнима и онда глуме да су већи Хитлери од Хитлера, већи Папе од Папе, веће Швабе од Шваба, већи Западњицо од Западњала независно од конфесије а и даље су као и Срби балканске сељачине. ;)
sreća tvoja što si bio mali da si tad bio odrastao tvoji bi te morali naganjati i prisiljavati da obučeš uniformu...

Косово је део српске територије по савету бебедности УН 1244 који држе продавци људских ограна и трговци дрогама а све то јер тако Западу одговора да лешинари над нашом територијом.
pa baš i nije tako s obzirom da je taj teritorij imao status autonomne pokrajine... znači vi ste tamo i za vrijeme juge bili kiki na biciklu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back