Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbija je nestala 1918. godine. Ponovno je uskrsnula kao država tek 2006. godine. Srbi nisu gotovo 90 godina imali svoju državu.

A пре тога Обреновићи ништа... Немањићи такође ништа... ШТА ТИ ЈЕ НДХ ИСТОРИЈА. :mrgreen: :per: :per:

Ај не брукај честите Хрвате... :hahaha:

Poslednja izmena:
Budući da ima takvih likova koji razmišljaju kao ti, zato se Jugoslavija i raspala. I prva i druga. Jednostavno se narodi Jugoslavije nisu mogli složiti oko temeljnih stvari vezanih uz samo postojanje i funkcioniranje obaju Jugoslavija i jedini logični rasplet je bio dati ruku, pozdraviti i otići, što se i dogodilo. Ne može svatko imati svoje, sasvim nepomirljivo tumačenje i da narodi ostanu na okupu u zajedničkoj državi.

Ја сам интернационалиста али не можеш ти очекујеш од државе Србије неку привелигију кад је довољна привелигија што да није било Србије сад би био под Аустријом. Не фасујем НДХ пропаганду коју овде пласираш како би створио циркус и обесмислио разговор.

Poslednja izmena:
Nije normalno da su Srbi željeli primat u zajedničkoj južnoslavenskoj državi. To je trebala biti federacija ravnopravnih naroda, a ne srpska prčija. Da je Srbija mogla uzeti što je htjela i stvoriti proširenu srpsku državu, onda bi to i učinila i tu nema nikakve dvojbe. Jedini razlog zašto to nije učinila je jer to nije mogla učiniti, jer bi automatizmom izbio (građanski) rat među južnoslavenskim narodima.

Нормално јер су они само мањина у држави Српској федерацији али видиш Србија никад није водила о својим интересима и увек ратовала са туђе интересе, често је такође била и издата и то више пута, што даље наводи да Србија никад није била освајачке претензије према братким народима иначе да је тако све би било наше до Сплита па самим тим ни Јасеновац а ни Крајина не би постојали. ;)

Нормално јер су они само мањина у држави Српској федерацији али видиш Србија никад није водила о својим интересима и увек ратовала са туђе интересе, често је такође била и издата и то више пута, што даље наводи да Србија никад није била освајачке претензије према братким народима иначе да је тако све би било наше до Сплита па самим тим ни Јасеновац а ни Крајина не би постојали. ;)

Pusti sad bajke. Kakva Srpska federacija? Toga se ni braća Grimm ne bi domislila. Srbija ima i može imati granice koje može kontrolirati. Problemi za Srbe (a nažalost i za većinu drugih naroda u okruženju) nastali su u trenutku kada su Srbi sasvim neutemeljeno i pogrešno pretpostavili da mogu kontrolirati i zadržati daleko širi opseg granica nego im je to dopuštala njihova snaga. ;)

Pusti sad bajke. Kakva Srpska federacija? Toga se ni braća Grimm ne bi domislila. Srbija ima i može imati granice koje može kontrolirati. Problemi za Srbe (a nažalost i za većinu drugih naroda u okruženju) nastali su u trenutku kada su Srbi sasvim neutemeljeno i pogrešno pretpostavili da mogu kontrolirati i zadržati daleko širi opseg granica nego im je to dopuštala njihova snaga. ;)

Србија је тад могла да се држава након рата зове СРБИЈА а не Југославија, не Срба, Хрвата и Словенаца. Могла шта је хоће да уради али није хтела.

Могла је и није учинила. Ја не знам како ти то није јасно? Ах да НДХ пропаганда о злочанством српском народу који прети преко Дрине... :hahaha:

U redu je što ti imaš halucinacije, to je ipak tvoj problem, ali nije u redu da mene uvjeravaš u svoje delirije.

U redu je što ti imaš halucinacije, to je ipak tvoj problem, ali nije u redu da mene uvjeravaš u svoje delirije.

Па ви имате халуцинације али имате проблем да глумите рационалне и хладнокрвне Немце (комплекс небитности), па вам свака трећа реч бајка, делиријум, ниси логичан и остало а не видите да сте и сами нелогични и индентичне "сељачине" као ми Срби. Има Исус за то једну реченицу... :hahaha:

Па ви имате халуцинације али имате проблем да глумите рационалне и хладнокрвне Немце (комплекс небитности), па вам свака трећа реч бајка, делиријум, ниси логичан и остало а не видите да сте и сами нелогични и индентичне "сељачине" као ми Срби. Има Исус за то једну реченицу... :hahaha:

Kad smo već kod vaših bajki, je li tu rečenicu ima pravi Isus ili Isus Srbin po "evanđelistu" Jovanu Deretiću?

i da prestanete sa bedastoćama ne bi bilo loše da probate shvatiti da smo mi u ovom trenutku sposobni izdvojiti 2 milijarde dolara za kupnnju naoružanja a vi taj novac niste u mogučnosti skupiti da cijelu srbiju pretvorite u plantaže malina... ;) a vi sad nist u mogućnosti da nas ugrozite a kamoli za 5-10 godina
Kad je tako zašto onda ne izađete iz nato pakta?
Da skratimo.
Uvežbavaj sinove.Svu trojicu.

Kad je tako zašto onda ne izađete iz nato pakta?
Da skratimo.
Uvežbavaj sinove.Svu trojicu.
Pa evo ima moj prijatelj iz onih vremena iz bačke palanke na području apatina centar za obuku. Pusti ti moje sinove, ovaj srednji se na tatamiju već borio na internacionalnim kupovima sa srpskim borcima i do sad ima omjer 4:0 u njegovu korist...
Ali kako rekoh pusti ti njih, evo ja digovorim sa frebdom da dođem i da ja i ti odaberemo svako sebi specijalisticku grupu od 6+1 i davse ko ljudi pobijemo u real fight uvjetima... može i sa bojevom municijom... bez NATO ja mogu odmah, ali ti bi vjerojatno pričekao da te rusi dođu malo zguza pogurati... ;)

Pa evo ima moj prijatelj iz onih vremena iz bačke palanke na području apatina centar za obuku. Pusti ti moje sinove, ovaj srednji se na tatamiju već borio na internacionalnim kupovima sa srpskim borcima i do sad ima omjer 4:0 u njegovu korist...
Ali kako rekoh pusti ti njih, evo ja digovorim sa frebdom da dođem i da ja i ti odaberemo svako sebi specijalisticku grupu od 6+1 i davse ko ljudi pobijemo u real fight uvjetima... može i sa bojevom municijom... bez NATO ja mogu odmah, ali ti bi vjerojatno pričekao da te rusi dođu malo zguza pogurati... ;)
Taman da povedeš one ostatke što su mi pobegli. :D
Lako je ubiti ženu dok vozi biciklo.
Nemoj mnogo da se mangupiraš.

Ako preživiš-te apatinsku rolu dam ti uzvrat na baniji gdje ti odabereš, da odradimo jednu otvorenu kampanju s istim brojem ljudi... naravno nadam se da nemaš problema sa podnošenjem zvukova vezanih uz paljbu, i fijuk zrna koji ti prokleti iznad glave...;)
Taman da povedeš one ostatke što su mi pobegli. :D
Lako je ubiti ženu dok vozi biciklo.
Nemoj mnogo da se mangupiraš.
U koju ti skupinu spadaš s obzirom da je vas nekoliko skupina meni uspjelo zdimiti, ali ne svi...

Ako preživiš-te apatinsku rolu dam ti uzvrat na baniji gdje ti odabereš, da odradimo jednu otvorenu kampanju s istim brojem ljudi... naravno nadam se da nemaš problema sa podnošenjem zvukova vezanih uz paljbu, i fijuk zrna koji ti prokleti iznad glave...;)

U koju ti skupinu spadaš s obzirom da je vas nekoliko skupina meni uspjelo zdimiti, ali ne svi...
Ja spadam u one koji su tvojim momcima je.bali mater.Si već zaboravio?
Malo si podetinjio vidim.Igrao bi se rata.

Ja spadam u one koji su tvojim momcima je.bali mater.Si već zaboravio?
Malo si podetinjio vidim.Igrao bi se rata.
Vidiš da je retardiran. Stara izreka kaže "kukavica o junaštvu sanja" pa tako i on virtuelno izigrava junaka.

Njihova država se temelji na zločinu genocida koji je osmislila i organizovala Katolička crkva. Svakako su kulturološke nakaze i otpad ljudskog roda. Sjeme Kainovo, najgori šljam na ovozemaljskom šaru.

Bezbroj je epiteta koje nose a sve zahvaljujući zločinačkoj i zlikovačkoj istoriji, genetici ubica djece, žena i staraca.

I Biblija ih opisuje, tj. njihove katoličke sveštenike koji su pravi ideolozi te ideje istrebljenja: "čuvajte se onih koji izgledaju kao jagnjad a u stvari su krvoločni vuci".

Pa reci koji su to što se bojiš nitko te ne pita za ime... jesi bio šilt, ili stivov , ili u komogovini...
Ne piše se zarez ispred "ili".

Obrazovanje i pismenost ti nisu jače strane, doduše takve stavove kao ti i ne može imati obrazovan i uljudan čovjek.

Napiši nam, kako je to baštiniti kulturu naroda kojeg drugi nazivaju "izmetom ljudskog roda"?

Vidiš da je retardiran. Stara izreka kaže "kukavica o junaštvu sanja" pa tako i on virtuelno izigrava junaka.

Njihova država se temelji na zločinu genocida koji je osmislila i organizovala Katolička crkva. Svakako su kulturološke nakaze i otpad ljudskog roda. Sjeme Kainovo, najgori šljam na ovozemaljskom šaru.

Bezbroj je epiteta koje nose a sve zahvaljujući zločinačkoj i zlikovačkoj istoriji, genetici ubica djece, žena i staraca.

I Biblija ih opisuje, tj. njihove katoličke sveštenike koji su pravi ideolozi te ideje istrebljenja: "čuvajte se onih koji izgledaju kao jagnjad a u stvari su krvoločni vuci".
A je.bote pa vi se vrtite samo u krug... a bojite se reći i kojoj ste postrojbi pripadali... to govori između ostalog koliko vas je prpa i dan danas zbog nečasnih radnji koje ste činili... ja nemam s tim problem... 2. Gbr Gromovi, 2.bojna 1. Satnija... sve čisto ko suza...;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back