Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.204
A za šta bi vi danas bili krivi, ne lupetaj. Nebitni ste, pa ne možete ni biti krivi.Dan danas ta mrznja postoji u 70% domaceg stanovnistva.....mi smo im za sve krivi ko americi Rusija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za šta bi vi danas bili krivi, ne lupetaj. Nebitni ste, pa ne možete ni biti krivi.Dan danas ta mrznja postoji u 70% domaceg stanovnistva.....mi smo im za sve krivi ko americi Rusija
O kojoj drzavi mislis da govorim?A za šta bi vi danas bili krivi, ne lupetaj. Nebitni ste, pa ne možete ni biti krivi.
Njušim da je RHO kojoj drzavi mislis da govorim?
Pritiscima, dovoljno da se neko nr oseća prijatno, zato što je Srbin...Nemaš pojma, ali lupetaš.
Kako se to danas prekrštavaju Srbi? Zaskočiš nekog, poliješ ga svetom vodom i onda je katolik? Ajde, opiši proces.
Nije nego o Srbiji malo bolje citaj postoveNjušim da je RH
Ma koga zaboli nečija nacionalnost ako živi i radi sa svojim kolegama, susjedima i sugrađanima? Gdje se to ti točno izjašnjavaš da bi ti bilo neugodno? Ja nemam pojma kada sam zadnji put napisao da sam Hrvat, valjda prilikom 9 godina na popisu stanovništvaPritiscima, dovoljno da se neko nr oseća prijatno, zato što je Srbin...
Koliko su Srbi u Krajini bili protiv sahovnice 91.I na kraju veliki broj njih, 2000-itih ,uzme hrvatski pasos.Dobar dio Srba se lako proda za pare.
Evo, Jugoslav Čvarak živi u RH i ne osjeća se ugodno kao Hrvat, pa će se početi izjašnjavati kao SrbinPritiscima, dovoljno da se neko nr oseća prijatno, zato što je Srbin...
Ne osećaš to, ali uvek se nađe budala...Evo, Jugoslav Čvarak živi u RH i ne osjeća se ugodno kao Hrvat, pa će se početi izjašnjavati kao Srbin
Previše vjeruješ rekla kazala pričama. Šta misliš, kako je danas nekom Srbinu koji cijeli život živi u Zagrebu? Zabole ga, kao i meneNe osećaš to, ali uvek se nađe budala...
ja čekam dogodine pa ću uzet PCK pasošСрби из Крајине узимају хрватски пасош да лакше оду на запад, јер са хрватским пасошем могу лакше да оду и да се запосле него са српским.
И Срби из Србије гледају да се докопају хрватског пасоша на неки начин. Муж од једне моје рођаке који је Шумадинац је узео хрватски пасош на основу жене те моје рођаке која је рођена у Далмацији. Њих двоје су отишли у Немачку након што је он добио хрватски пасош.
Један мој пријатељ који који је Србијанац је узео хрватски пасош на основу тога што је случајно рођен у Дубровнику, родитељи су му радили у Дубровнику до 1991 и он се тамо родио.
I ja. Dogodine u Kninu, hodali su studenti po Beogradu.ja čekam dogodine pa ću uzet PCK pasoš
A znaš kako je nekom kad povuče srpski u restoranu ili na plaži? Tamo gde se zna šta može fa očekuje?Previše vjeruješ rekla kazala pričama. Šta misliš, kako je danas nekom Srbinu koji cijeli život živi u Zagrebu? Zabole ga, kao i mene
Suvisno je da odgovaram.Mislis da ja neznam zasto Srbi uzimaju hrvatski pasos?Срби из Крајине узимају хрватски пасош да лакше оду на запад, јер са хрватским пасошем могу лакше да оду и да се запосле него са српским.
И Срби из Србије гледају да се докопају хрватског пасоша на неки начин. Муж од једне моје рођаке који је Шумадинац је узео хрватски пасош на основу жене те моје рођаке која је рођена у Далмацији. Њих двоје су отишли у Немачку након што је он добио хрватски пасош.
Један мој пријатељ који који је Србијанац је узео хрватски пасош на основу тога што је случајно рођен у Дубровнику, родитељи су му радили у Дубровнику до 1991 и он се тамо родио.
A zašto bi kao Srbin koji živi u RH pričao srpski, koji je razlog? Govoriš o turistima ili kako?A znaš kako je nekom kad povuče srpski u restoranu ili na plaži? Tamo gde se zna šta može fa očekuje?
Jesi li ti ozbiljan?UHrvatskoj je nacionalnost uvijek bila vazna.U Bosni i Hercegovini do 89.kod vecine stanovnistva u gradovima nije bila vazna nacionalnost.U selima jeste.Ma koga zaboli nečija nacionalnost ako živi i radi sa svojim kolegama, susjedima i sugrađanima? Gdje se to ti točno izjašnjavaš da bi ti bilo neugodno? Ja nemam pojma kada sam zadnji put napisao da sam Hrvat, valjda prilikom 9 godina na popisu stanovništva
Kako lepo bacaš kosku da se krajišnici, srbijanci i bosanci podave oko nje... smrdi mi na ili loj ili konjušnicu.Pravo pitanje postoji li uopšte moralni osnov da bilo ko u Republici Srbiji i Republici Srpskoj drži "moralne lekcije" Srbima u Republici Hrvatskoj nakon izdaje koja je tim ljudima "smeštena" u avgustu 1995 godine, kada im se uopšte nije pomoglo da se odbrane i ostanu svoji na svome, na svojoj zemlji a ne da moraju dolaziti kao izbeglice , "sa kesama u rukama", vrh vrhova ono što je traktor mogao povući od imovine, ko je imao traktor ili još bolje dovoljno goriva da se traktorom doveze do Republike Srbije i Republike Srpske.
Kako lepo bacaš kosku da se krajišnici, srbijanci i bosanci podave oko nje... smrdi mi na ili loj ili konjušnicu.
Suvisno je da odgovaram.Mislis da ja neznam zasto Srbi uzimaju hrvatski pasos?
Lepo ste sve uradili, pa nama u Srbiji uvalili...samo u ovoj turi 250k a pre toga jos toliko, I sad nam bas lepo...bas vam hvala...A zašto bi kao Srbin koji živi u RH pričao srpski, koji je razlog? Govoriš o turistima ili kako?
Moze I madjarski I bugarski jer ovaj ne vrefi ni pisava boba....Чини ми се да си рекао да си Крајишници издајници што узимају хрватске пасоше. Узимају их да преживе.
Многи Србијанци би дали дупе за хрватски пасош. Ако им је баба била из Крајине, ако им је жена из Крајине, ако су случајно рођени у ХР итд. ево их у редовима за хрватски пасош.
Moze I madjarski I bugarski jer ovaj ne vrefi ni pisava boba....