Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije bolje rešenje da Republika Srbija uđe u Evropsku Uniju?

Није, јербо ћемо у том случају остати без народа. Брука колико су Бугарска и Румунија изгубиле становништа од кад су ушли у ЕУ ради се о милионима, а Хрватска је изгубила на стотине хиљада.
Осим тога, да би ушли у ЕУ морамо да признамо Косово. А то је неприхватљиво за 90% Срба.

Чини ми се да си рекао да си Крајишници издајници што узимају хрватске пасоше. Узимају их да преживе.
Многи Србијанци би дали дупе за хрватски пасош. Ако им је баба била из Крајине, ако им је жена из Крајине, ако су случајно рођени у ХР итд. ево их у редовима за хрватски пасош...
Nigdje nisam napisao da su izdajnici vec da se dobar dio Srba prodaje za pare.A tu sam mislio na Srbe iz Krajine,BiH,Srbije i iz svake zemlje u kojoj zive.Kako bih ja uzivao da sam Hrvat zbog ovog sto si napisala i sto je istina.Srbi bi dali guzice za hrvatski pasos.Jos jedna hrvatska pobjeda.

Није, јербо ћемо у том случају остати без народа. Брука колико су Бугарска и Румунија изгубиле становништа од кад су ушли у ЕУ ради се о милионима, а Хрватска је изгубила на стотине хиљада.
Осим тога, да би ушли у ЕУ морамо да признамо Косово. А то је неприхватљиво за 90% Срба.

Pa i ovako ljudi odlaze, preko hrvatskih, mađarskih i bugarskih pasoša, plus radne i boravišne dozvole?

Apsolutno prihvatljuvo ....ah vise volis geto..no I to.je legitimno.

Они су се бавили углавном шверцом и побегли када је пукао први метак. Зашто постоји Република Српска? Бранила се. Срамота је да војник први побегне, а цивили, шта ће, за њим. Сада сте сви директори и руководиоци у Србији. Фуј. Не кажем да сте морали да будете баш Спартанци, али да се разбежите као мачке с је*ишта то је брука над брукама. Никада вас ништа неће опрати. Био сам на КиМ са дугом цеви, тако да не теоретишем.

Pa i ovako ljudi odlaze, preko hrvatskih, mađarskih i bugarskih pasoša, plus radne i boravišne dozvole?

Одлазили би још више пуно више, ако би Србија ушла у ЕУ. А у Србији би се накотили мигранти из Африке и Азије.
Косово је битније огромној већини Срба од ЕУ која је у фази распадања (убрзаној од Брегзита).
Постоји и трећи разлог осим Косова и потенцијалног стампеда народа, а то је улазак у НАТО који би морао да претходи уласку у ЕУ. Знаш и сам шта Срби мисле о НАТО пакту...

Одлазили би још више пуно више, ако би Србија ушла у ЕУ. А у Србији би се накотили мигранти из Африке и Азије.
Косово је битније огромној већини Срба од ЕУ која је у фази распадања (убрзаној од Брегзита).
Постоји и трећи разлог осим Косова и потенцијалног стампеда народа, а то је улазак у НАТО који би морао да претходи уласку у ЕУ. Знаш и сам шта Срби мисле о НАТО пакту...

Ali s druge strane ako nema zaposlenja, beda, neimaština, eto socijalnih nemira, eksplozije socijalnog nezadovoljstva ko u pretis loncu.

Apsolutno prihvatljuvo ....ah vise volis geto..no I to.je legitimno.

Мој ћаћа је био у Немачкој између 2005 и 2010. Отишао је са хрватским папирима и са једном хрватском фирмом, био је једини Србин међу гомилом усташа тамо.
Каже да би прије ијо траву у нашем селу у Далмацији, доли радио тамо за 2000 евра колика му је била плата. Наши људи који нису мрднули дупетом из својих селендри мисле да је на западу лак живот и рад нашим људима, мисле само одеш тамо и падају паре са неба а ти их сам купи. :dash:

Da, ali ne može brže. Ili ovako: sutra priznaš Kosovo, nekako se pobrineš da se u tom priznanju definira status Srba na Kosovu, i za 3, 4 godine bi mogao biti u EU pod uvjetom da izbjegneš građanski rat. A ne bi ga izbjegao da danas priznaš Kosovo, jga. Tako da cca 10 godina. Možda i više

Misliš da Aleksandar Vučić i SNS sa 2/3 većinim u Narodnoj Skupštini Republike Srbije ne mogu ispuniti uslove iz predpristupnih pregovara sa Evropskom Unijom?

Мој ћаћа је био у Немачкој између 2005 и 2010. Отишао је са хрватским папирима и са једном хрватском фирмом, био је једини Србин међу гомилом усташа тамо.
Каже да би прије ијо траву у нашем селу у Далмацији, доли радио тамо за 2000 евра колика му је била плата. Наши људи који нису мрднули дупетом из својих селендри мисле да је на западу лак живот и рад нашим људима, мисле само одеш тамо и падају паре са неба а ти их сам купи. :dash:

Radio sam u Nemačkoj, nije lako, ali je bolje nego se patiti u bedi bez posla.

Knin je zaista pao u Beogradu, ali ne 95te nego 91.
Knindze su (zajedno sa crnogorskim , kosovskim i karadzicevim GIS-ovcima), presvuceni u civile, motkama tukle nase studente braneci Milosevica u sklopu CIA-akcije unistenja SFRJ. Tukli su nas, cak i ubijali............i mozete zamisliti nasu reakciju kada smo culi da su americke .....pardon, hrvatske snage unistile te svoje dojucerasnje saveznike u borbi protiv srpakog naroda. Od tada vise nismo dobijali batine.

Losa ti analiza. Migrante vec imas u velikom broju. EU nije ni blizu da se raspadne. Tu mamtrate vec dest godina ovde. Kosovo je bre rupa jedna koje nikom ne treba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back