Зашто је пала Крајина?

Uzroci uništenja Republike Srpske Krajine.

• Srpska izdaja.

• Hrvatska nadmoć.

• Kombinacija srpske izdaje i hrvatske nadmoći.

• Nešto što ću napisati u temi.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko su Srbi u Krajini bili protiv sahovnice 91.I na kraju veliki broj njih, 2000-itih ,uzme hrvatski pasos.Dobar dio Srba se lako proda za pare.

Срби из Крајине узимају хрватски пасош да лакше оду на запад, јер са хрватским пасошем могу лакше да оду и да се запосле него са српским.

И Срби из Србије гледају да се докопају хрватског пасоша на неки начин. Муж од једне моје рођаке који је Шумадинац је узео хрватски пасош на основу жене те моје рођаке која је рођена у Далмацији. Њих двоје су отишли у Немачку након што је он добио хрватски пасош.
Један мој пријатељ који који је Србијанац је узео хрватски пасош на основу тога што је случајно рођен у Дубровнику, родитељи су му радили у Дубровнику до 1991 и он се тамо родио.

Pravo pitanje postoji li uopšte moralni osnov da bilo ko u Republici Srbiji i Republici Srpskoj drži "moralne lekcije" Srbima u Republici Hrvatskoj nakon izdaje koja je tim ljudima "smeštena" u avgustu 1995 godine, kada im se uopšte nije pomoglo da se odbrane i ostanu svoji na svome, na svojoj zemlji a ne da moraju dolaziti kao izbeglice , "sa kesama u rukama", vrh vrhova ono što je traktor mogao povući od imovine, ko je imao traktor ili još bolje dovoljno goriva da se traktorom doveze do Republike Srbije i Republike Srpske.

Срби из Крајине узимају хрватски пасош да лакше оду на запад, јер са хрватским пасошем могу лакше да оду и да се запосле него са српским.

И Срби из Србије гледају да се докопају хрватског пасоша на неки начин. Муж од једне моје рођаке који је Шумадинац је узео хрватски пасош на основу жене те моје рођаке која је рођена у Далмацији. Њих двоје су отишли у Немачку након што је он добио хрватски пасош.
Један мој пријатељ који који је Србијанац је узео хрватски пасош на основу тога што је случајно рођен у Дубровнику, родитељи су му радили у Дубровнику до 1991 и он се тамо родио.
ja čekam dogodine pa ću uzet PCK pasoš

Suvisno je da odgovaram.Mislis da ja neznam zasto Srbi uzimaju hrvatski pasos?

Ma koga zaboli nečija nacionalnost ako živi i radi sa svojim kolegama, susjedima i sugrađanima? Gdje se to ti točno izjašnjavaš da bi ti bilo neugodno? Ja nemam pojma kada sam zadnji put napisao da sam Hrvat, valjda prilikom 9 godina na popisu stanovništva
Jesi li ti ozbiljan?UHrvatskoj je nacionalnost uvijek bila vazna.U Bosni i Hercegovini do 89.kod vecine stanovnistva u gradovima nije bila vazna nacionalnost.U selima jeste.

Pravo pitanje postoji li uopšte moralni osnov da bilo ko u Republici Srbiji i Republici Srpskoj drži "moralne lekcije" Srbima u Republici Hrvatskoj nakon izdaje koja je tim ljudima "smeštena" u avgustu 1995 godine, kada im se uopšte nije pomoglo da se odbrane i ostanu svoji na svome, na svojoj zemlji a ne da moraju dolaziti kao izbeglice , "sa kesama u rukama", vrh vrhova ono što je traktor mogao povući od imovine, ko je imao traktor ili još bolje dovoljno goriva da se traktorom doveze do Republike Srbije i Republike Srpske.
Kako lepo bacaš kosku da se krajišnici, srbijanci i bosanci podave oko nje... smrdi mi na ili loj ili konjušnicu.

Suvisno je da odgovaram.Mislis da ja neznam zasto Srbi uzimaju hrvatski pasos?

Чини ми се да си рекао да си Крајишници издајници што узимају хрватске пасоше. Узимају их да преживе.
Многи Србијанци би дали дупе за хрватски пасош. Ако им је баба била из Крајине, ако им је жена из Крајине, ако су случајно рођени у ХР итд. ево их у редовима за хрватски пасош...

Чини ми се да си рекао да си Крајишници издајници што узимају хрватске пасоше. Узимају их да преживе.
Многи Србијанци би дали дупе за хрватски пасош. Ако им је баба била из Крајине, ако им је жена из Крајине, ако су случајно рођени у ХР итд. ево их у редовима за хрватски пасош.
Moze I madjarski I bugarski jer ovaj ne vrefi ni pisava boba....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back