ne znam kolega koliko ste pratili moja pisanja na drugim temama po ovim i slicnim pitanjima...ako ste pratili mogli ste zakljuciti moje misljenje o svemu tom...presiroko treba pisati da se na jednom mestu moglo sve izanalizirati...pisao sam ja puno i o beogradskim diletantima...sve se svodi na to da je neko silan i mocan popakovao sve kockice i odredio sudbinu balkana...pitanje je samo da li je narod mogao vise uticati na svoju sudbinu...ali je i naivnost naroda u istom paketu sa onim kockicama...
sto se knindzi tice---ako mislis na ljude kojima je komandovao kapetan dragan--gresis...vojsku kraine sam imao prilike da vidim pre dolaska kapetana dragana u prolazu naravno---jad i beda...napominjem da sam prosao komletnu obuku u 63 padobranskoj i da mogu da dam realnu procenu...kad sam posle samo mesec dana video te vojnike nakon dolaska kapetana dragana---bilo je za neverovati....za mesec dana covek je napravio cudo...moje misljenje su delili i pravi pripadnici padobranaca...da nije bilo tih knindzi---krajina bi jos gore prosla...
Ti si se poprilicno ovdje nalupetao, sto iz poluznanja, odnosno neznanja, sto iz neosnovano
stecenih kompleksa, oficira bivse propale ideoloske vojske i njene drzave !
Kazem neosnovano, jer sto se ti osjecas duznim braniti ono sto se sakriti ne moze !
Vrh te vojske izvrsio je svjesno, ciljano, ne cinjenjem ustavnih obaveza veleizdaju !
Gro cestitih srpskih oficira, svjesno svoje nemoci, podnjelo je veliku zrtvu sa svojim narodom, u koje vjerujem spadas i ti !
U vezi posta moram ti reci :
Kepove "knindze " nisu bile u Krajini, za vreme njene okupacije, to ti opservacija u vezi sa njima ne stoji !
Vidis tako i sve ostale tvoje insinuacije nemaju nikakvo uporiste u istini !
POluznanje je opasnije od neznanja !
covjek koji nista ne zna a posten je cutace !
Cuvjek koji ne zna drugu polovinu istine, izlaze se nenamjerno obmanjivanju !
Poslednja izmena: