MaRaMih162219
Domaćin
- Poruka
- 4.013
ja sam umirovljenik, evo već 12 godina...Ti si umišljeno dijete. Čuo si negdje neke priče pa se na forumu ovde malo predstavljaš kao neko.
Jer si vjerovatno u stvarnosti niko i ništa pa ovde nalaziš oduška.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam umirovljenik, evo već 12 godina...Ti si umišljeno dijete. Čuo si negdje neke priče pa se na forumu ovde malo predstavljaš kao neko.
Jer si vjerovatno u stvarnosti niko i ništa pa ovde nalaziš oduška.
![]()
Lako za to, to su samo sitni lopovi, ali šta je bilo u onim srspkim glavama koje su skidali štokove s vrata kuća u Vukovaru, to je vječni misterij.Krao si namještaj i bijelu tehniku?
Problem je u tome da je Tuđman samo bio odgovor na srpski nacionalizam koji je otvoreno izbio na scenu u ljeto 1989.To je bilo dosadno slazem se. Trebalo je 1989 ukinuti SR Hrvatsku zbog osnivanja hdz. Izvrsiti antinacisticki program denacifikacije i deustasizacije, stalni obilazak logora da mladi rvati vide ko su im preci. Da sam bio savezni sekretar to bi naredio, uveo prijeki vojni sud i smrtne kazne, sve bi bilo reseno unutar dva tjedna.
Gdje je bio NATO do 1993.?E *ebiga sad. Imam mi ljudi, vise nego vi, imamo oruzja u dosta stvari vise nego vi, sad je pitanje Nato-a, i ostalih velikih sila. Pa nama su govorili da necemo vratiti Kosovo pa ga vratili nakon 504 godine. Ne razumes jednu stvar, Krajina, 20% RS i Kosovo, ti okupirani teritoriji, sa kolena na koleno se to prenosi da se mora vojno vratiti. Pa makar opet za 500 godina. To vidimo kao i teritorij Beograda. To nikada nece stati.
Vi nas na forumu ovde stalno podsjećate da postoji i mračna strana čovječanstva.Lako za to, to su samo sitni lopovi, ali šta je bilo u onim srspkim glavama koje su skidali štokove s vrata kuća u Vukovaru, to je vječni misterij.
No, da ne misliš da sam ja svetac, i ja imam ratni plijen iz Vojnića, cd od E. T. - ja. Dobro mi dođe da me podsjeti na to kakav nikada nisam smio biti.
Problem je u tome da je Tuđman samo bio odgovor na srpski nacionalizam koji je otvoreno izbio na scenu u ljeto 1989.
Tudmana do 1990. je slabo tko znao u Hrvatskoj, u početku višestranačja popularnije su bile stranke koje su osnovali "proljećari", prva osnovana stranka je bila HSLS Dražena Budiše.
Razvoj događaja sa pobunom Srba i miješanjem Srbije u politiku u Hrvatskoj je izbacio Tuđmana na prvo mjesto sa njegovim tvrđim stavom prema tome.
Obilazili su se logori u školskim ekskurzijama, ja sam tako obišao nekadašnji logor Danicu kada smo imali školski izlet u taj kraj, učilo se u školama u zločinima itd.
Nije da se za sve to nije znalo, to su srpski izgovori i pokušaj podjele krivnje zadnji rat.
Prijeki sud bi svakako imao pune ruke posla sa svim onim četničkim organizacijama koje su nicale ko gljive poslije kiše od 1990 i kojima je legitimnost ratovanja davala upravo JNA i politika iz Beograda koja je uključila u svoju borbu protiv recidiva događaja drugog svjetskog rata.
Sve je to bilo šizifreno tada što je dolazilo iz Beograda, tako i danas kad se to opravdava isto takvim argumentima.
No dobro, forum me zbog ovakvih retardiranih postova poput tvojeg isto tako redovito podsjeća da sam se borio na pravoj strani.Vi nas na forumu ovde stalno podsjećate da postoji i mračna strana čovječanstva.
I to u kontinuitetu kod jednog opasnog plemena koje se kasnije nazvalo narodom "Hrvati".
Vjerovatno genetika, koljača i ubica žena, djece i staraca.
A to stablo rodoslova te štetočine vodi do Kaina vjerovatno. Vašeg pretka bratoubice.
Zato se gadite svima koji vas upoznaju, krvopije oslobodilaca.
Problem je u tome da je Tuđman samo bio odgovor na srpski nacionalizam koji je otvoreno izbio na scenu u ljeto 1989.
Ahahaha, pa ti si još malo jadniji od onoga kakvim se predstavljaš. Zašto me ne čudi da obožavaš tog lošeg pjesnika nacističkog svjetonazora? Pajac odlučio postaviti Dučića.Sva vaša istorija je opisana jednom pjesmom:
Sinu tisućljetne kulture
Ti ne znade mreti kraj slomljenog mača,
Na poljima rodnim, braneći ih časno
Kitio si cvećem svakog osvajača.
Pevajuć’ mu himne, bestidno i glasno.
Slobodu si večno, zakržljala raso,
Ček’o da donesu tuđi bajoneti,
Po gorama svojim tuđa stada pas’o,
Jer dostojno ne znaš za Slobodu mreti.
Pokaži mi redom Viteze tvog roda,
Što balčakom s ruku slomiše ti lance,
Gde je Karađorđe tvojega naroda,
Pokaži mi tvoje termopilske klance.
S tuđinskom si kamom puzio po blatu,
S krvološtvom zveri, pogane hijene,
Da bi mučki udar s leđa dao Bratu,
I ubio porod u utrobi žene.
Još bezbrojna groblja zatravio nisi,
A krvavu kamu u nedrima skrivaš,
Sa vešala starih novi konop visi,
U sumraku uma novog gazdu snivaš.
Branio si zemlju od nejači naše,
Iz kolevke pio krv nevine dece,
Pod znamenjem srama uz ime ustaše,
Stavio si Hrista, Slobodu i Svece.
U bezumlju gledaš ko će nove kame,
Oštrije i ljuće opet da ti skuje,
Čiju li ćeš pušku obesit o rame,
Ko najbolje ume da ti komanduje.
Ona sve govori o vama, to je epilog polemike o jednom bolesno izopačenom i patološkom stanju koje je zahvatilo tijelo vašeg čopora.

Znaš zašto je pala Krajina?Наравно. Чим се помене број убијених Срба, то је тежак национализам за вас који оправдавате масовна убиства. Чим се помене демократија, то је за вас агресија на Краљевину Хрватску.
Montiran audio snimak u režiji KOS-a, vjerodostojno kao i natpis na katedrali u Magdeburgu.Ima ste i vi fine planove, bacati bombe u porodične stanove i ubijati žene i djecu:
MINISTAR ŠPEGELJ: To neće biti rat. Da, da – nego će bit' građanski rat u kome nema milosti ni prema kome. Ni prema ženi, ni prema djeci. U stan, jednostavno – bombe u stan porodični.
SEGMENT#
MINISTAR ŠPEGELJ: Organiziraj dva-tri čovjeka za likvidaciju najopasnijih, fizičku likvidaciju. Dođe se u stan, kurir, pojavi se na vratima - dum, dum! - i siđe dolje stepenicama. Poslije nek' oni traže policiju da utvrdi tko je. Siđe se stepenicama dolje, ide se kod drugog i drugog, odnosno istovremeno. Koji su najopasniji mogu biti ubijeni na vratima. Nije u pitanju niti žena niti djeca, ništa to, to se ne pita.
Znaš zašto je pala Krajina?
Zato jer se Srbin uvjerio da je bolji od Hrvata.
A onda je dobio realnost.
Misliš na natpis "Gott schütze mich vor der Pest und den Kroaten"?Montiran audio snimak u režiji KOS-a, vjerodostojno kao i natpis na katedrali u Magdeburgu.
Ali 1941 rat nije bio gotov, nego je završio s Blajburgom gdje su stvari došle na svoje. To je realnost, ili ako želiš - posljedica.Реалност сте има дали и 1941, заједно са истим овима као и 1990. Но, то не умањује злочиначку природу тога дела.
Ima i gladi, ne samo kuge i Hrvata.Misliš na natpis "Gott schütze mich vor der Pest und den Kroaten"?

Ali 1941 rat nije bio gotov, nego je završio s Blajburgom gdje su stvari došle na svoje. To je realnost, ili ako želiš - posljedica.
Nastavio? Nastavili ustaše ratovali s partizanima?Па се опет наставио 1990. Са истом екипом клерофашиста и игри. По ко зна који пут.
Ili partizani ratovali s četnicima? Ili, za promjenu, ovaj put ratovali ustaše protiv četnika? "Klerofašisti", kako to opako zvuči. Niti klera, niti fašizma, Hrvati su htjeli svoju samostalnu državu, Srbi su mislili da na teritoriju RH mogu imati svoju državu iz 3 nepovezane teritorijalne cjeline...убијати и протеривати Србе.Nastavio? Nastavili ustaše..
То троловање можеш да причаш својој деци у подруму католичке цркве. Снимци су давно испливали о томе ко сте ви и за шта се борите:"Klerofašisti", kako to opako zvuči. Niti klera, niti fašizma,
...на територији СР Хрватске, која по Уставу те исте СР Хрватске не припада само њима. Једнако колико да си и Срби хтели своју самосталну државу на територији СФРЈ, а ми остали да се чистимо ван тих граница.Hrvati su htjeli svoju samostalnu državu,
Срби могу имати шта хоће на територији СР Хрватске, јер су тамо конститутивни народ.Srbi su mislili da na teritoriju RH mogu imati svoju državu iz 3 nepovezane teritorijalne cjeline.
Dosta nerazumna ideja, s poznatim rezultatom.
jesu al u *****... još jedno vaše przničenje i ovo što je još i ostalo u svojstvu nacionalne manjine će potražiti bolji život u kuršumliji... ostat će onih 12-13000 srba koji sebe kvalificiraju političkim hrvatima... srbovanje u bilo kojem smislu na teritoriju hrvatske će se papreno naplatiti...ovi iz negoslavaca što su jučer uhapšeni zbog zločina na ovčari su samo dio ekipe koju imamo na spisku i koju ćemo malo pomalo hvatati i trpati u zatvor... evo zapamtite prezime podunavac.. on je do nove godine u hrvatskom istražnom zatvoru.... pa će lijepo objašnjavati što je radio u mjestu Jošavica... i s kim.....убијати и протеривати Србе.
То троловање можеш да причаш својој деци у подруму католичке цркве. Снимци су давно испливали о томе ко сте ви и за шта се борите:
...на територији СР Хрватске, која по Уставу те исте СР Хрватске не припада само њима. Једнако колико да си и Срби хтели своју самосталну државу на територији СФРЈ, а ми остали да се чистимо ван тих граница.
Срби могу имати шта хоће на територији СР Хрватске, јер су тамо конститутивни народ.
Dečko za HDZ 1989. 98% ljudi nije čula, još manje za nekog general-majora JNA u penziji koji se prezivao Tuđman.Ma ustav Srbije je odgovor na vas hdz iz 1989 i njihov dolazak na vlast 1990, kao i ispravljanje nepravde zbog autonomija, dok je rvacka trebala imati bar tri autonomije. Pa hdz je dosao u maju 1990 na vlast, prvi srpski balvan u augustu 1990. To je odgovor, a vi poceli agresiju. Jednostavno. Uglavnom, treba vas ukinuti da pojednostavimo stvari, prvo vasu drzavu, pa denacifikacija, pa ostalo...
Ubistvo, brutalno i zadojeno šovinističkom mržnjom prema tim porodicama su se desila jer su oni pripadali drugom narodu, i ne sme da bude opravdano drugim zločinom (takođe zadojeno šovinističkom mržnjom) i svaku treba ne samo procesuirati već na tasu vage (boginje pravde) da zauzme isti otklon i dobiju istu kaznu.pa i ja sam za to da svi zločinci odgovaraju za svoje zločine neovisno tko ih je i gdje i zbog čega počinio... ali sam isto tako protiv toga da se glorificira obitelj zec a ignoriraju druge obitelji koje su također cijele smaknute...
tulipane nemaš pojma s kim razgovaraš, ali ako ikako možeš stupiti u kontakt sa civilima koje su srbi ciljano ostavili u koloniji kod Petrinje pitaj ih tko ih je sve koliko ih je bilo, spasio od sigurne smrti... i to unatoč tomu jer su mu njegovi suborci u tim trenucima stradavali...
Ja iskreno žalim kardinalnu grešku prestolonaslednika Aleksandra i njegovo Jugoslovenstvo, trebali smo biti ono što i pre velikog rata kraljevina Srbija a vi bi ste i danas bili iseckani od strane Mađara, Italijana, Austrijanaca...pa bi oni imali sa vama posla i problema.Bogami ni ti ne razumiješ, da mi također ostavljamo svojim potomcima uamanet da imaju na pameti tko su im susjedi i da dok je njih i nakon njih budu na oprezu...
Autentičan snimak, kao i oficir KOS - Hrvat koji je to i snimio...inače, morao je u BG zbog toga. Možeš mislim na netu negde naći intervju sa njim.Montiran audio snimak u režiji KOS-a, vjerodostojno kao i natpis na katedrali u Magdeburgu.