mali glupo mi je s tobom se o tim stvarima raspravljati, jer em nemaš pojma em si potkapacitiran urođeno... kako rekoh ako ima tu bar jedan banijac ili netko da pozna nekog banijca nek ga priupita što se dogodilo sa dvadesetak srba civila koji su ostavljeni u koloniji (među njima i malo dvogodišnje muško dijete i mater mu od nekih 22-23 godine) e vidiš dečec razgovaraš sa osobom koja je to srpsko dijete u svojim rukama iznosio iz prostora koje su njegovi sunarodnjaci obasipali kišom granata i streljačkom vatrom pri čemu mi je bilo 17 suboraca što teško što lakše ranjeno, a jedan poginuo... tak da lijepo molim da se skoncentriraš i prestaneš histerizirati... razgovaraš sa čovjekom koji nikad ni u primislima nije taknuo civila koji je imao i ima prijatelje srbe kojima u ratu dlaka s glave nije smjela pofaliti niti ih je itko smio taknuti... što se tiče ratnog okruženja da se ne lažemo gledao sam da ubijem četnika i da ima ih koji su tako stradali ali isključivo u borbi, moja kostolomka nije pucala u bilo koga da je bio zavezan ili da se predao...na stranu ova prepucavanja... nikom niti sam želio niti želim zlo ali svakom tko mi je radio o glavi ili ima to u cilju ako sam bio u prilici ili ako budem u prilici riješavam bez sekunde razmišljanja.