- Poruka
- 233
Па што хрватске "јуначине" не спречише Наполеона?
Pa jesu.
Dalje od Zagreba nije došao.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па што хрватске "јуначине" не спречише Наполеона?

Pazi kad se ne zayebavam. par meseci pred pad su zamenili činove u vojsci- i uveli čak i čin vojvode!
Pa jesu.
Dalje od Zagreba nije došao.![]()
Значи тетошили их Хрвати, а иза леђа оштрили нож... И Срби, као д ане знају с ким имају посла, уживали ко прасићи пред божић... Е хебем ти Србина...
А не кажем да је Слоба прав, али где смо били сви ми, па није Слоба био сма у овој ус.аној држави...
Што је ово глуп плакат!
...tebi..naravno...nitko ti neće zamjetiri sto ne razumiješ..vjeruj..

Sa kojim pravom su tražili teritorijalnu autonomiju??
Od kada je to isključivo srpska teritorija???
Zašto ne??
Sećam se francuskog filma o revoluciji. Bio je crno-beli
U jednoj sceni na kraju filma, pred bitku kod Valmija, francuzi pričaju
"Bacićemo Mariju Tereziju i njene Hrvate u Dunav!"
Oslobodili? Od koga?
Sva milicija vam je bila domaća, vojska je bila na vašoj strani, ...
Jedino od koga ste je mogli "osloboditi" je bilo od civila, nesrba!
To je točno.
Pa koliko sam razumeo po tebi Srbi nisu imali prava na autonomiju u Hrvatskoj al zato je u Srbiji ok da se ima autonomija .... zadivljuje me objektivnost vas Hrvata
pa ja se secam nekih srba sto su pravili protest protiv petokrake ,a za ostale neznam gde su bili ...zasto srbija nije napala hrvatsku tada ?zasto sloba nije poslao pomoc ...mislim da nema svrhe pricati
Па чија је Војводина искључиво територија па је добила аутономију!
Podrazumeva se..![]()

! Па у Београду дан данас постоје Дубровачка и Загребачка улица (вероватно и море других, ово ми је прво пало на памет), овде народ није ни десети део убијен у појам колико је пропаганда Вама испрала мозак, ОСЕК - боли колико је глупо!ma teli ljudi da raskrste sa komunizmom nacisto...
ja sam čuo da je većina srba na KiM..prodala za debele pare svoju zemlju..jel to istina..
ja sam čuo da je većina srba na KiM..prodala za debele pare svoju zemlju..jel to istina..
...![]()
![]()
..jbte..ali pazi..došli su čak iz Užičke republike da pomažu..ceo radnički bataljon..i izginuli...
![]()
![]()
...

Ало бре комплексаши, па ко је икада помислио да Осијек назове Осек! Па у Београду дан данас постоје Дубровачка и Загребачка улица (вероватно и море других, ово ми је прво пало на памет), овде народ није ни десети део убијен у појам колико је пропаганда Вама испрала мозак, ОСЕК - боли колико је глупо!
Pa naravno da je do naroda, kao sto je i uvek do naroda. Pametan narod, zna sta su prave zivotne i moralne vrednosti, i ne zeli da uzaludno gine zbog sovinista i nesposobnjakovica koji misle da se svetska istorija zavrsila stvaranjem nacija, da je nacionalni identitet najveci ljudski pronalazak i najveca moralna vrednost, i da istorija sluzi da bi opisala sadasnjost. Ljudi koji ne zele da ginu zbog trtljanja sovinista o nacionalnom identitetu, kolektivizmu i nacionalnim interesima su dobri i moralni ljudi. Naravno, ovi izuzeci su uvek najglasniji i najviuse odredjuju javni diskurs.
a zasto kraina nije prihvatila Z-4..???
Vojna krajina nije bio rezervat u kojem su isključivo živjeli Srbi.
Za vrijeme Turaka omjer stanovništva, katolici - pravoslavci je bio približno 1:1..
Od kada je Vojvodina dio Srbije?
Koliko je živjelo Mađara i Njemaca a koliko Srba u Vojvodini?
Ti bas priicas gluposti ,sramota je to sto nas je SLOBODAN MILOSEVIC IZDAO I PRODAO NA NAJRUZNIJI NACIN ...A sto ti nisi dosao u krajinu da nam popravis brojno stanje ,mozda bi je ti odbranio ,bilo je na njihovoj strani samo 200000ustasa i nesto malo stranih placenika i naravno podrska nato pakta sa mora i vazduha ...I na to sve SLOBODAN MILOSEVIC nam je uzeo ARTILJERIJU ,DA SU PAKE DVE TRI NA ZAGREB ,NEBI KRAJINA PALA TEK TAKO ,ALI MILOSEVIC NIJE DAO ...ISKLJUCUJEM SE IZ OVE TEME JER JE OVO CISTA PROVOKACIJA KOMUNISTA .