Zašto je nevinost danas toliki problem?

• Začetnik teme Začetnik teme yxcvb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bi trebala biti problem, ali posto je nevinost u tim godinama retkost, devojke je dozivljavaju kao problem. Imam par drugarica koje su do 22-23 bile nevine jer su cekale gospodina Pravog, a kako on nije naisao sada su nevine jer ih je sramota, pa ne mogu to da premoste. Mislim da se time ne treba opterecivati, kada se desi, desilo se i gotovo.

Nevinost je problem za muskarce , a ne za zene .Ocekuje se da mi vodimo igru .Sjecam se kad sam bio klinac .
Nisam zelio da dozivim svoju prvu ljubav nevin , jer sam se bojao da je ne upropastim svojom nespretnoscu .
Kad sam si potvrdio da dobro funkcionisem kao muskarac , dobio sam na samopouzdanju .
Svoju prvu pravu ljubav sam docekao spreman . Bila je to nevina djevojka od 20 g .
Oslonila se na mene i sve je bilo kao u najljepsim snovima .Siguran sam da ce me pamtiti kao kao
dobrog prijatelja , ucitelja i ljubavnika .

Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?
Iznenadjen sam tvojim pitanjem pa narvano da bi bio sa njom to joj uopste ne bi bio minus kod mene vec naprotiv veliki plus jer je to prava privilegija skinuti nevinost nekoj devojci to je najlepsi moguci seks jer znas da si ti njen prvi seksualni partner i da ce te pamtiti do kraja zivota realno prvi seks se nikada ne zaboravlja i stvarno mislim da je potpuno pogresno da devojcica izgubi nevinost sa 13 godina samo zato sto hoce da sto pre proba seks i nije joj bitno da to uradi sa deckom koga voli i sa koji je u visemesecnoj vezi...

Жене се брзо троше емотивно. Што више мијењају мушкарце брже се емотивно дренирају и онда остаје мало сока за праву љубав.

У том смислу је невиност лијепа, јер је дјевојка емотивно мало потрошена и има много лијепих потенцијалних емоција, које ако је мушкарац спретан, може побудити до изузетних размјера...

Ја бих хтео да постанем овако успешан и добар љубавник - је*ач, и да ме све жене готиве као остале алфа мужјаке који бораве на форуму крстарице.. : )))

ne znam šta ćemo posle da radimo sa toliko alfi na jednom mestu:think:?
malo je jedna devica za sve:zcepanje:

ne znam šta ćemo posle da radimo sa toliko alfi na jednom mestu:think:?
malo je jedna devica za sve:zcepanje:

Е, не знам стварно..
Мсм шта да радим, млад неискусан младић, сабише ме ови љубавници и шмекери, стари лисци.. : ))))))

Хоћу да будем алфа мужјак и романтичан као ромео, и да возим овај ауто, тј ове марке:

alfa_romeo_logo.jpg

Ту си требала да ускочиш са фазоном ''научићу те ја све, само ми тражи'' , али добро, ајде може и тако.. хахахаха : ))))

to ide preko pp-a maleni :flert::flert::flert:

Ако будем имао паре возићу ауди, ако не будем имао возићу било шта ј б г хаха

a ja ću Lexus:aha:

Back