Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.617
milena jel imas neki savet i za mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nije jasno kako si mogao tako da uradiš. Jadno mi je to tražiti nekoga preko interneta. Izvini neću da te vređam, ali mislim da je najbolje rešiti problem koji imaš i neopterećivati se nevinošću u određenim godinama. Nastaviti normalno sa životom, nisu sve devojke takve da će te ostaviti samo zbog toga što si nevin u 30-tim.
I sam si rekao ogadila ti se ta noć.
nego, vezano za temu.ti si nevina ili nisi ?
Ne bi trebala biti problem, ali posto je nevinost u tim godinama retkost, devojke je dozivljavaju kao problem. Imam par drugarica koje su do 22-23 bile nevine jer su cekale gospodina Pravog, a kako on nije naisao sada su nevine jer ih je sramota, pa ne mogu to da premoste. Mislim da se time ne treba opterecivati, kada se desi, desilo se i gotovo.
Ako se kvalitet neke osobe gleda samo kroz nevinost onda ne znam, ostadoh bez reči.
znam
gde je tu doosha![]()
Molim,, tu sam ...
Da da, BadWolfe, devičnjak je samo jedan od nebrojeno mnogo nagoveštaja kvaliteta jednog ženskog bića ...
Molim,, tu sam ...
Da da, BadWolfe, devičnjak je samo jedan od nebrojeno mnogo nagoveštaja kvaliteta jednog ženskog bića ...
jes isto tako je dobar pokazatelj mentalnog zdravlja u odredjenim godinama