Sarvaš
Elita
- Poruka
- 20.772
Bitno da je auto !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji trol
nevinost je danas totalni passe
osim ako nije sa cetinja ili iz pazara
ko ce jos da glada dal ima plombu i kakav je čaršav ujutro
ako je nevina sa trideset onda joj fali neka letva u glavi. naravno da bi pobego glavom bez obzira,ali bi se pre toga dobro iscerekao ko KONJ.
i te price za ubdale {nista joj ne fali a nevina sa 30} VAZI !
dok je nevina sa 30 + fali joj neki ****
Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?
Nikada nisam video smetnju u tome da sam devojci, koja je stasala za udaju prvi i jedini u njenom životu. Takođe priznao bih joj nešto, što sam priznao i mojoj sosi: Žao mi je što te nisam našao pre svih drugih i što ti mene nisi našla pre svih drugih, koje su mene našle.
U stvari, ovo sam rekao mojoj sosi, a odnosilo se na to da sam hteo da je imam u životu pre prvog početka i da sam bio samo njen. Nevinoj bih isto to rekao: voleo bih da si i ti meni prva i jedina, ali nisam ranije znao da postojiš.
Шта рећи него свака част.
Тужан пост. Не фали јој ништа.
Дјевојка је имала своја увјерења и била је истрајна у поштовању истих, као што ће сутра бити истрајна у чувању брака у који вјерује.
Примитивно је називати невине дјевојке заосталим или "њима нешто фали":...
Да ли јој нешто недостаје видјећеш у разговору с њом, а не по томе да ли је неко бушио рупу прије тебе...
Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?
a sto ne bi bio s njom? zar je nevinost mana?
veruje ! hah. pa verovali su i da je zemlja ravna pa nije. tako nije ni ovo. a bas te koje odlepe od uzdrzanosti odlepe kasnije pa cuda prave i uersavaju zivot i sebi i deci i svima oko sebe.
tuzno zivis u desetom veku.sacuvaj me zivote od nevinih i postenih samo,a sa losima znam kako
Pošto sam i sam nevin, ushićen sam idejom o opštenju sa nevinom devojkom i naravno da to preko svake mere idealizujem.
Hm, da, neporeciva je privlačnost u intimizaciji dvoje nevinih čednih bića koja rađaju strast iz jedne neokaljane čistote.
Zbilja ne vidim ništa lepše a ustuknem pred promiskuitetom, muškarcima i ženama kojima je život vatromet razuzdanih strasti i uživanja.
Da, naravno da delom svoga bića čeznem i za tim ali sam uverenja da je moguća substitucija u vidu partnerstva samo sa jednom osobom do kraja života.![]()
Brate jesi ti lud bre ono kao ima neka jedna u 20 iljada nevina i ti kao ima nevinih
Ni malo nisi zanimljiv, bar ne meniDa se malo našalim:
Zakazan je kongres svih beogradkih deciva starijih od 14 godina.
Kongres će se obržati u trafici preko puta "Politike"