Zašto je nevinost danas toliki problem?

• Začetnik teme Začetnik teme yxcvb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?

znači ako želiš temu sa preko 3000 poseta staviš naslov "ženska nevinost" i tu onda dodje malogradjanština
a ako hoćeš temu sa preko 10.000 posećenosti onda postaviš pitanje "koji ste znak u horoskopu"

ODGOVOR: BUDALI VAŽNO

Znam da zvuči čudno, ali i u današnje vreme verovali ili ne ima devojaka koje su nevine i u 30-tim, a neke čak i kasnije. Ima čak i muškaraca koji su u sličnoj situaciji. Interesuje me Vaše mišljenje naročito muškog dela kako biste reagovali kada bi upoznali devojku koja Vam savršeno odgovara, ništa joj ne fali ni u fizičkom ni u psihičkom smislu ali je nevina. Da biste bili sa njom, ako bi Vam ona kao ličnost prijala?

turkishflag.jpg

Odogovor na pitanje zašto se moral javnosti uznemiri kada neko siluje žensko a niko da se uznemiri kada neko siluje maloletno muško ili ako mu se trajno uništi polni organ po volji odraslih a bez ikakvih medicinskih saznanja čemu šta služi i kako se razvija do odrasle faze, kao i ono čuveno da su muška deca gola na plaži iako je sunce nezdravo a dečija koža preosetljiva te genitalni sistem isturen dok se ženska deca obavezno oblače (sa sve gornjim delom kao vrhunac nebuloze) datira nažalost iz turskog doba.

Medjupolni odnosi u porodici tipično su turskog karaktera hteli to mnogi sebi da priznaju ili ne.

Poslednja izmena:

Back