Zašto je muškarcima toliko teško da se izuju?

Sve se u stvari svodi na postovanje partnera...i poneki kompromis. :)
Ne bi trebalo da budem iskrena do te mere, ali biću. Ne znam da li je problem u meni kad ispade da se situacija ponavlja, razlika je samo u kom tačno kućnom poslu, sa druge strane moguće je da sam naletala na kojekakve verzije Џорџева "spolja gladac a iznutra jadac" tip, mizoginične a u početku džentlmene, ustvari ne toliko ni taj izraz...ne znam pravu reč, sem da su "loši ljudi", svi koji gaze preko tuđeg truda - u ovom slučaju reč "gaze" ispade i doslovno.

Hvala na odgovorima. :)

Ne bi trebalo da budem iskrena do te mere, ali biću. Ne znam da li je problem u meni kad ispade da se situacija ponavlja, razlika je samo u kom tačno kućnom poslu, sa druge strane moguće je da sam naletala na kojekakve verzije Џорџева "spolja gladac a iznutra jadac" tip, mizoginične a u početku džentlmene, ustvari ne toliko ni taj izraz...ne znam pravu reč, sem da su "loši ljudi", svi koji gaze preko tuđeg truda - u ovom slučaju reč "gaze" ispade i doslovno.

Jesi ti neka bivsa forumasica nesrecno zaljubljena u mene pa se sad svetis tom nesrecniku

Ja nemam mamu.
Ne znam koliko je relevantan taj podatak ali ipak je drugačije kada nemaš koga da "stane pored tebe" i kad ne znaš šta da radiš dalje u mnogim slučajevima. Nisam malo dete, ali ipak sam imala sa kim da se posavetujem. Sad u mnogo čemu nisam u pravu, ali idem ...glavom kroz zid.
kad nestane para onda na silu,mora se na front:lol:
viceland GIF by CYBERWAR

Neki mudri ljudi su tvrdili da je bolje biti sam nego u pogresnom drustvu.

Mene fascinira to što oni uopšte ne kapiraju, zar ne?
Šta treba, da ih se odvede i zatvori u neku primitivnu štalu, ja mislim da ni to ne bi pomoglo, tek sad počinjem da uviđam muški odnos prema higijeni :schock:
Sve se to nosi iz kuće, dok je živio kod roditelja znalo se da je obaveza počistiti iza sebe poslije jela, kupanja, spavanja, sranya...itd.

Ne mogu da boldujem, inače - ne radi ta opcija ili se ja još nisam snašla, @Zla Beba eto ja trpim kao mazga...i onda kao "odjednom raskinula", pa čak se i muški čude, ne veruju da je to "razlog za kraj".
Tvoja je greška što pokušavaš razgovarati i rezonovati pa te ne shvata ozbiljno, vrisni na prvu grešku i ima da bude ko bubica.

Back