Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.375
Ne sve se svodi na toleranciju i kompromis,ovo je zadrtostSve se u stvari svodi na postovanje partnera...i poneki kompromis.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sve se svodi na toleranciju i kompromis,ovo je zadrtostSve se u stvari svodi na postovanje partnera...i poneki kompromis.![]()
Ne bi trebalo da budem iskrena do te mere, ali biću. Ne znam da li je problem u meni kad ispade da se situacija ponavlja, razlika je samo u kom tačno kućnom poslu, sa druge strane moguće je da sam naletala na kojekakve verzije Џорџева "spolja gladac a iznutra jadac" tip, mizoginične a u početku džentlmene, ustvari ne toliko ni taj izraz...ne znam pravu reč, sem da su "loši ljudi", svi koji gaze preko tuđeg truda - u ovom slučaju reč "gaze" ispade i doslovno.Sve se u stvari svodi na postovanje partnera...i poneki kompromis.![]()
TI to kažeš?Ne sve se svodi na toleranciju i kompromis,ovo je zadrtost
Jesi ti neka bivsa forumasica nesrecno zaljubljena u mene pa se sad svetis tom nesrecnikuNe bi trebalo da budem iskrena do te mere, ali biću. Ne znam da li je problem u meni kad ispade da se situacija ponavlja, razlika je samo u kom tačno kućnom poslu, sa druge strane moguće je da sam naletala na kojekakve verzije Џорџева "spolja gladac a iznutra jadac" tip, mizoginične a u početku džentlmene, ustvari ne toliko ni taj izraz...ne znam pravu reč, sem da su "loši ljudi", svi koji gaze preko tuđeg truda - u ovom slučaju reč "gaze" ispade i doslovno.
Hvala na odgovorima.![]()
Ja nemam nisu mi u bliziniTI to kažeš?
Ako sam u životu išta naučila to je da se najviše obzira ima prema onima koji nemaju obzira ni prema kome.
Ja nemam mamu.mamu svoju gazi![]()
Previse tolerancije, po mom misljenju, narusava iskren odnos izmedju partnera.Ne sve se svodi na toleranciju i kompromis,ovo je zadrtost
1 ortak bio veren za ribu koja je kaze svaki dan menjala zavese,pa sad izgleda nije nesto ni on bio po njenom ukusu al je izgleda normalna za nekePrevise tolerancije, po mom misljenju, narusava iskren odnos izmedju partnera.
Poneki kompromis je u redu.
I kada kazu da se suprotnosti privlace!![]()
Mene fascinira to što oni uopšte ne kapiraju, zar ne?Traži da mu se doda ili se izuje pa uzme sam, onoga ko bi mi obuven šetao po kući bi strefila šerpa u glavu i selidba.
kad nestane para onda na silu,mora se na frontJa nemam mamu.
Ne znam koliko je relevantan taj podatak ali ipak je drugačije kada nemaš koga da "stane pored tebe" i kad ne znaš šta da radiš dalje u mnogim slučajevima. Nisam malo dete, ali ipak sam imala sa kim da se posavetujem. Sad u mnogo čemu nisam u pravu, ali idem ...glavom kroz zid.
Neki mudri ljudi su tvrdili da je bolje biti sam nego u pogresnom drustvu.Ne bi trebalo da budem iskrena do te mere, ali biću. Ne znam da li je problem u meni kad ispade da se situacija ponavlja, razlika je samo u kom tačno kućnom poslu, sa druge strane moguće je da sam naletala na kojekakve verzije Џорџева "spolja gladac a iznutra jadac" tip, mizoginične a u početku džentlmene, ustvari ne toliko ni taj izraz...ne znam pravu reč, sem da su "loši ljudi", svi koji gaze preko tuđeg truda - u ovom slučaju reč "gaze" ispade i doslovno.
Hvala na odgovorima.![]()
Sve se to nosi iz kuće, dok je živio kod roditelja znalo se da je obaveza počistiti iza sebe poslije jela, kupanja, spavanja, sranya...itd.Mene fascinira to što oni uopšte ne kapiraju, zar ne?
Šta treba, da ih se odvede i zatvori u neku primitivnu štalu, ja mislim da ni to ne bi pomoglo, tek sad počinjem da uviđam muški odnos prema higijeni :schock:
Lakse je promeniti zavjese nego lose misli.1 ortak bio veren za ribu koja je kaze svaki dan menjala zavese,pa sad izgleda nije nesto ni on bio po njenom ukusu al je izgleda normalna za neke
Ne mogu da boldujem, inače - ne radi ta opcija ili se ja još nisam snašla, @Zla Beba eto ja trpim kao mazga...i onda kao "odjednom raskinula", pa čak se i muški čude, ne veruju da je to "razlog za kraj".Traži da mu se doda ili se izuje pa uzme sam, onoga ko bi mi obuven šetao po kući bi strefila šerpa u glavu i selidba.
Tvoja je greška što pokušavaš razgovarati i rezonovati pa te ne shvata ozbiljno, vrisni na prvu grešku i ima da bude ko bubica.Ne mogu da boldujem, inače - ne radi ta opcija ili se ja još nisam snašla, @Zla Beba eto ja trpim kao mazga...i onda kao "odjednom raskinula", pa čak se i muški čude, ne veruju da je to "razlog za kraj".
I eto, zato i jesam sama.Neki mudri ljudi su tvrdili da je bolje biti sam nego u pogresnom drustvu.
Bukvalno ti hvala na savetu ali bukvalno.Tvoja je greška što pokušavaš razgovarati i rezonovati pa te ne shvata ozbiljno, vrisni na prvu grešku i ima da bude ko bubica.
Ma ne, ne zbog tepiha!I eto, zato i jesam sama.
Zamišljam da me neko pita "Zašto si sama" a ja kažem "zbog tepiha"![]()
Ne sve se svodi na toleranciju i kompromis,ovo je zadrtost
Što bolje ne izbacite tepih?I eto, zato i jesam sama.
Zamišljam da me neko pita "Zašto si sama" a ja kažem "zbog tepiha"![]()