Zasto je Monika Beluci tako savrsena ?
Зато што је у исти мах и богиња и ку***, недосањани сан и реална свакодневница. Зато што делује као да има аристократско понашање, али без надмености/искомплексираности, веома приступачна. Како год да се насмеје увек зрачи лепотом (за разлику од већина које морају да се посебно наместе да би личиле на нешто) и притом има изузетно пријатне црте лица. Зато што је прелепа и без трунке шминке и уме дискретно да се нашминка. Зато што је довољно да прошета, без иједне речи, и да настане филм који се памти (Малена). Зато што и са 61ном годином изгледа као бомба, и то без хирушких захвата. Мало се угојила, али у тим годинама и да се опростити. А да је богиња говори и то што јој сви женскаћи покушавају да нађу по неку ману, женска љубомора је непогрешеви доказ да је друга жена лепа.
А остале које (не)спомињасте:
Скарлет Џохансон ниска гузата и сисата прасица. Мало су је средили, мада је и даље сва пихтијаста, а када се појавила била је буквално као лоптица. Има пар интересантних улога, али ми иде на живце то њено пућење усана и изигравање намигуше, поготово што делује фејк.
Ума Турман и даље одржава топ фигуру, што је за похвалу (нећу улазити у гласине о хирургији). Али има неке тикове када прича (и глуми) тако да одаје утисак шизике.
Пенелопе Круз има оно нешто што плени, а притом и Шпански темперамент. Ето она би могла да буде интересантна...
Елизабет Херли има топ фигуру за њене године, свакако сада изгледа боље него у младости, али ми делује тако досадно и просто.
Није све у физичком изгледу и доказ за то је Сидни Свини, која је за мене класичан дефиниција сисате глупаче. Али барем уме да уновчи своје атрубуте...