adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.098
Ah, silne milenijal lezbejke u mladosti su čeznule za FemkeFemke Janssen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah, silne milenijal lezbejke u mladosti su čeznule za FemkeFemke Janssen
Femke je dobra riba, steta sto se sad upropastila plasticnim operacijama.Ah, silne milenijal lezbejke u mladosti su čeznule za Femke![]()
Ma mogu ih do sutra nabrajati evo jos jedna .Ah, silne milenijal lezbejke u mladosti su čeznule za Femke![]()
Gina Gershon iz Showgirls isto još jedna lezbejska icon.Ma mogu ih do sutra nabrajati evo jos jedna .
Elizabeth Berkli iz Showgirl bi daleko prije volio kresnuti nego Moniku
Pogledajte prilog 1810007
Za Ginu razumijem za Femke ne.Gina Gershon iz Showgirls isto još jedna lezbejska icon.
Gina da ali Elizabeth je boli glava dobra, ima duge misice i duge noge uh i sve ostalo. Zena mora da ima duge noge i duge misice, daleko ljepse izgleda,seksipilno i elegantno ,muskarac moze da ima kratke i velike misice ali zena ne.Gina Gershon iz Showgirls isto još jedna lezbejska icon.
To je onaj film što mu je najgori u karijeri, nisam hteo ni da ga gledam.Kusta je nju muvao, platio joj da dodje da snima film, glumatao ramba, skakutao okolo s vudu kokoskama i letecim traktorima, vid mene vid mene: ja sam bolkan boj.
PrelepaEva Longoria
Lepa žena , nema šta.Od osnovne skole do sada kada imam 36 godina ona je najveci dokaz za postojanje dobrog Boga , batali me crkvi i " cuda " , vernici treba da koriste nju kao najveci dokaz.
Ko se jos slaze da je ona najsavrseniji Homo Sapiens ikada , ako se neko ne slaze nek predstavi bolju opciju.