Zasto je Monika Beluci tako savrsena ?

Kusta je nju muvao, platio joj da dodje da snima film, glumatao ramba, skakutao okolo s vudu kokoskama i letecim traktorima, vid mene vid mene: ja sam bolkan boj.

I vodio je kod AV.... bljak !
Ima i slika sa Dodikom. Nije trebalo da na to pristane, ali ne može joj se zameriti, jer ne zna s kim je imala posla.

1aa4bb86615e02362b90b34b9feac6e8.jpeg

Ipak ne bi trebalo. Zameram Ralfu Fajnsu što je to isto dozvolio.
Politicki se fokusiram na narod, ne na politicare. Isti su mi, a ono sto boli je nedostatak civilizacije ili ti prisustvo polucivilizacije. I to se vidi u svakoj pori drustva. U mentalitetu, nacinu razmisljanja, kominikaciji, stavovima, zakljuccima.. Na dza bu, na tucu, na kafanske rasprave. Sta ocekujes sta ce isplivati gore? I to treba da krivis koga za to? I sta treba da radimo povodom toga?

Зато што је у исти мах и богиња и ку***, недосањани сан и реална свакодневница. Зато што делује као да има аристократско понашање, али без надмености/искомплексираности, веома приступачна. Како год да се насмеје увек зрачи лепотом (за разлику од већина које морају да се посебно наместе да би личиле на нешто) и притом има изузетно пријатне црте лица. Зато што је прелепа и без трунке шминке и уме дискретно да се нашминка. Зато што је довољно да прошета, без иједне речи, и да настане филм који се памти (Малена). Зато што и са 61ном годином изгледа као бомба, и то без хирушких захвата. Мало се угојила, али у тим годинама и да се опростити. А да је богиња говори и то што јој сви женскаћи покушавају да нађу по неку ману, женска љубомора је непогрешеви доказ да је друга жена лепа.

А остале које (не)спомињасте:
Скарлет Џохансон ниска гузата и сисата прасица. Мало су је средили, мада је и даље сва пихтијаста, а када се појавила била је буквално као лоптица. Има пар интересантних улога, али ми иде на живце то њено пућење усана и изигравање намигуше, поготово што делује фејк.

Ума Турман и даље одржава топ фигуру, што је за похвалу (нећу улазити у гласине о хирургији). Али има неке тикове када прича (и глуми) тако да одаје утисак шизике.

Пенелопе Круз има оно нешто што плени, а притом и Шпански темперамент. Ето она би могла да буде интересантна...

Елизабет Херли има топ фигуру за њене године, свакако сада изгледа боље него у младости, али ми делује тако досадно и просто.

Није све у физичком изгледу и доказ за то је Сидни Свини, која је за мене класичан дефиниција сисате глупаче. Али барем уме да уновчи своје атрубуте...

Зато што је у исти мах и богиња и ку***, недосањани сан и реална свакодневница. Зато што делује као да има аристократско понашање, али без надмености/искомплексираности, веома приступачна. Како год да се насмеје увек зрачи лепотом (за разлику од већина које морају да се посебно наместе да би личиле на нешто) и притом има изузетно пријатне црте лица. Зато што је прелепа и без трунке шминке и уме дискретно да се нашминка. Зато што је довољно да прошета, без иједне речи, и да настане филм који се памти (Малена). Зато што и са 61ном годином изгледа као бомба, и то без хирушких захвата. Мало се угојила, али у тим годинама и да се опростити. А да је богиња говори и то што јој сви женскаћи покушавају да нађу по неку ману, женска љубомора је непогрешеви доказ да је друга жена лепа.

А остале које (не)спомињасте:
Скарлет Џохансон ниска гузата и сисата прасица. Мало су је средили, мада је и даље сва пихтијаста, а када се појавила била је буквално као лоптица. Има пар интересантних улога, али ми иде на живце то њено пућење усана и изигравање намигуше, поготово што делује фејк.

Ума Турман и даље одржава топ фигуру, што је за похвалу (нећу улазити у гласине о хирургији). Али има неке тикове када прича (и глуми) тако да одаје утисак шизике.

Пенелопе Круз има оно нешто што плени, а притом и Шпански темперамент. Ето она би могла да буде интересантна...

Елизабет Херли има топ фигуру за њене године, свакако сада изгледа боље него у младости, али ми делује тако досадно и просто.

Није све у физичком изгледу и доказ за то је Сидни Свини, која је за мене класичан дефиниција сисате глупаче. Али барем уме да уновчи своје атрубуте...
Monika je samo lijepa zena ali ne ku*** ,ni blizu kako si napisao nego upravo dosadna np Sharon Stone je tip koji kad se jebuzovno nasmije istog momenta bi je preko stola rascerecio.Monika me podjesca me na jednu djevojku koja je bila najljepsa u skoli ,godinu dana strarija od mene , imam 15 godina slomi se jadan za njom,nece ni da me pogleda ,izlazi sa momcima puno starijim od mene. Prije nekoliko godina je sretem u gradu i odemo na pice ,joj uvijek liepa zena, veoma ljubazna ali utusi, dosadna jedva sam izrdzao da budem kulturan i ne pobjegnem, Monika mi isto tako izgleda.

Od osnovne skole do sada kada imam 36 godina ona je najveci dokaz za postojanje dobrog Boga , batali me crkvi i " cuda " , vernici treba da koriste nju kao najveci dokaz.
Ko se jos slaze da je ona najsavrseniji Homo Sapiens ikada , ako se neko ne slaze nek predstavi bolju opciju.
Pa vidi ovo ima visinu ,eleganciju kad hoda i daleko ljepse tijelo ,kakva crna Monika i Dautsen i Femke imaju visinu oko 1,80 daleko elegantije i ljepse tijelo.Monika je mala zdepasta zena kad stane pored ovih .

Prilozi

• doutzen-kroes-portrait-2-nah.jpg
    doutzen-kroes-portrait-2-nah.jpg
    68,9 KB · Pregleda: 2
  • 14939802026209.webp
    14939802026209.webp
    15 KB · Pregleda: 2
  • image-asset.jpeg
    image-asset.jpeg
    174,9 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:

Back