Zašto je bog stvorio čoveka ?...

Zavisi kojih

Biblija je jedina Bozja rec ostale nisu

ja sam proucavala Bibliju pa znam da je Biblija istinita i tacna.

a najgore je negirati nesto sto ne znamo :)

SVE religiozne knjige je pisala jedna te ista grupacija robovlasnika - satanista.

Da bi to covek skapirao, nije bas ni neophodno mnogo proucavanja, ali ja eto proucavam te teme 30ak godina, pa zato to imam apsolvirano. A Bibliju uopste ne mozes da skapiras ako ne znas bar nesto hebrejskog, plus jos stosta, jer satanisti koji su je pisali su majstori zagonetki.. Dakle ne verujem ti uopste da si zaista proucila Bibliju, Proucavala verovatno jesi, ali citajuci je samo na evropskim prevodima, i bez znanja okultizma, znaci gubljenje vremena.

Kreacija sa pocetka Biblije nije kreacija sveta kojega je stvorio pravi bog, nego opis pocetka unistavanja istog...!!

SVE religiozne knjige je pisala jedna te ista grupacija robovlasnika - satanista.

Da bi to covek skapirao, nije bas ni neophodno mnogo proucavanja, ali ja eto proucavam te teme 30ak godina, pa zato to imam apsolvirano. A Bibliju uopste ne mozes da skapiras ako ne znas bar nesto hebrejskog, plus jos stosta, jer satanisti koji su je pisali su majstori zagonetki.. Dakle ne verujem ti uopste da si zaista proucila Bibliju, Proucavala verovatno jesi, ali citajuci je samo na evropskim prevodima, i bez znanja okultizma, znaci gubljenje vremena.

Kreacija sa pocetka Biblije nije kreacija sveta kojega je stvorio pravi bog, nego opis pocetka unistavanja istog...!!

Jedno su religiozne knjige a drugo je Bozja rec - Biblija.

Tako da nemoj se brukati sa tim elementarnim neznanjem :)

Bog je sve stvorio, on je Tvorac.
Jedini oduvek i zauvek.

Stvorio ga da se muci ko konj i da pati

- - - - - - - - - -

Stvorio ga da se nauci da se smirava i predaje Njegovoj volji,da tako spasava dusu svoju kroz pokajanje ,a ne kroz formalno drzanje nekih zapovesti,Bog gleda na srce i zna covekove pomisli,Bog ispituje srce i bubrege

Bog je stvorio savrsenog coveka da zivi vecno.

- - - - - - - - - -

Stvorio ga da se muci ko konj i da pati

- - - - - - - - - -

Stvorio ga da se nauci da se smirava i predaje Njegovoj volji,da tako spasava dusu svoju kroz pokajanje ,a ne kroz formalno drzanje nekih zapovesti,Bog gleda na srce i zna covekove pomisli,Bog ispituje srce i bubrege

A za to je kriv sam covek sto je odbacio Boga i zbog greha navukao na sebe nesavrsenost, bolest i smrt.

“I ja vama kažem:
Ištite i daće vam se!
Tražite i naći ćete!
Kucajte i otvorit će vam se!
Zaista, ko god ište, prima; i ko traži, nalazi; i onomu ko kuca, otvoriće se.” Luka 11:9-10
Još kad bi to stvarno tako bilo.
Ne znam samo kako možete da budete tako slepi za sve što se dešava oko vas da bi ovakve "pošalice" shvatili kao istinu.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

To su reci Isusa Hrista :

" 13 I svi će vas omrznuti zbog imena mojega.
Ali koji pretrpi do kraja taj će se spasti.";

Mt. 24,9 "Tada će vas predati na muke, i pobiće vas, i svi će vas narodi omrznuti zbog imena moga.";

Lk. 21,12 "A prije svega ovoga dignuće na vas ruke svoje i goniće vas i predavati u sinagoge i tamnice: vodiće vas pred careve i namjesnike zbog imena mojega."

Jn. 15,21 "Ali sve će vam ovo činiti zbog imena mojega, jer ne poznaju Onoga koji me posla.".

:think:

Ako ti to nesto znaci ...

To su reci Isusa Hrista :

" 13 I svi će vas omrznuti zbog imena mojega.
Ali koji pretrpi do kraja taj će se spasti.";

Mt. 24,9 "Tada će vas predati na muke, i pobiće vas, i svi će vas narodi omrznuti zbog imena moga.";

Lk. 21,12 "A prije svega ovoga dignuće na vas ruke svoje i goniće vas i predavati u sinagoge i tamnice: vodiće vas pred careve i namjesnike zbog imena mojega."

Jn. 15,21 "Ali sve će vam ovo činiti zbog imena mojega, jer ne poznaju Onoga koji me posla.".

:think:

Ako ti to nesto znaci ...
Pretpostavio sam da je nešto u tom smislu, ali ne vidim ko vas proganja, a pogotovo ne kakve to veze ima sa onim što sam ja pitao.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ta poruka je u vezi ove Arianine :

https://forum.krstarica.com/showthr...rio-čoveka?p=36926623&viewfull=1#post36926623

Prvi ljudi su znali za Boga.
To je prirodno stanje coveka, da veruje...

Ali i inace je rec o progonima koji su i vidljivi i oni manje vidljivi ...

Nekeko slicno poput , upravo ove tvoje :

Pretpostavio sam da je nešto u tom smislu, ali ne vidim ko vas proganja, a pogotovo ne kakve to veze ima sa onim što sam ja pitao.

https://forum.krstarica.com/showthr...rio-čoveka?p=36932531&viewfull=1#post36932531

Nadovezes se na jednu od poruka koja je upucena drugom ucesniku , smatrajuci da je tebi ...

:)

Al` to samo po sebi nije problem , jer mi ovde u glavnom samo razmenjujemo neka svoja razmisljanja koja druge osobe i ne moraju da obavezu , kao i sto neka njihova , ne moraju ni nas ...

DSk31j3-XUAAU-Sq.jpg

Ta poruka je u vezi ove Arianine :

https://forum.krstarica.com/showthr...rio-čoveka?p=36926623&viewfull=1#post36926623

Ali i inace je rec o progonima koji su i vidljivi i oni manje vidljivi ...

Nekeko slicno poput , upravo ove tvoje :

https://forum.krstarica.com/showthr...rio-čoveka?p=36932531&viewfull=1#post36932531

Nadovezes se na jednu od poruka koja je upucena drugom ucesniku , smatrajuci da je tebi ...

:)

Al` to samo po sebi nije problem , jer mi ovde u glavnom samo razmenjujemo neka svoja razmisljanja koja druge osobe i ne moraju da obavezu , kao i sto neka njihova , ne moraju ni nas ...
Slažem se, niko nikom nije ništa obavezan, ali bi barem trebalo staviti citat ako se odgovara na neku od prethodnih, a ne na zadnju poruku. Ovako thread ne liči ni na šta.
Što se tiče progona koji spominješ, opet pišeš nesvršenim rečenicama i po ovoj gore opet izgleda kao da insinuiraš da sam i ja progonitelj.

Back