Зашто ја Србин из све снаге навијам за Ромнија ?

За кога бисте гласали ?

• За Мита Ромнија

• За Барака Хусеина Обаму

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Њихове разлике су првенствено у гледању на морал и економију. И да, републиканци су већи националисти.

Razlike su im pre svega u pogledu na ekonomiju, ali tacno je i da su ogromna vecina republikanaca konzervativci. Neki cak i zesci konzervativci.

Обама,
добио Калифорнију готово је.
И он је преварант али овај је луд тако да секташ мође да се врати у своју секту у Јути:D
Драго ми је једино због ових фачиста из Србије који брукају српство:D

Kaliforniju je dobio i pre izbora, treba mu ili Florida ili Ohajo; a cak verovatno ni to.

Uvek se opredelite za pogresnog morona!!!:rotf:

Idemo Baracheeeeeeeeeeeee:klap::vatromet::vatromet::vatromet:

President-Barrack-Obama1.jpeg

Poslednja izmena:
Обама,
добио,....
Драго ми је једино због ових фачиста из Србије који брукају српство:D

Хахаха, па да, и мени је драго због београдских нацифашиста, бубуљичавих расиста из 'круга двојке' који су волели да на чело њима драгих САД дође "темплар"- како то воле београдске неољоте !

Poslednja izmena:
ове љотићеве фаланге из Звери мора да су навијали за секташа Ромнија :D

Ако Обама отера ону бабетину Клинтон онда можда и буде нешто добро за Србе и Косово, мада тешко.
Ако ништа барем је увео неко здравствено у САД тако да људи не морају да продају имања да иду код лекара када остаре.

Ако Обама отера ону бабетину Клинтон онда можда и буде нешто добро за Србе и Косово, мада тешко.
Ако ништа барем је увео неко здравствено у САД тако да људи не морају да продају имања да иду код лекара када остаре.

ti jos uvek verujes u bajke?

Levicarska sreca, sreca radost. Sada samo da sacekamo Njudilove, i bice sve superiska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back