Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
nisam. ameri su kroz istoriju pobili mnogo više Srba nego šiptari...Сад га претера. Али опет су ми милији републиканци бар у овом издању.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam. ameri su kroz istoriju pobili mnogo više Srba nego šiptari...Сад га претера. Али опет су ми милији републиканци бар у овом издању.
nisam. ameri su kroz istoriju pobili mnogo više Srba nego šiptari...
Ја их не бих убијао. И друго, ја нисам против Јевреја.
Карикираш, ајд да си рекао Тачи вс Ругова, па и некако...vo ko kad bi trebali da odlučimo između Tačija i Haradinaja...
.
nije ti jasno. koliko je ljudi stradalo u Srbiji od američkih aviona u savezničkom bombardovanju srpskih gradova 1944? i milosrdnom bombardovanju 1999?
Аман, никога не бих убијао, то је против мојих Православних начела. Али зашто да кријем да имам негативан став о педерима и лезбејкама и да су ми белци дражи од осталих.ха ха а педере би стрељао и лзбејке а црнце не миришеш. Што се не учаланиш у мормоне можеш и више жена да имаш?
и волео је Црнце као и ти![]()
Znaci pederovi nacionalisti su za Romnija?Glas'o bi za Romnija samo zato sto Obamu podrzavaju prosrpski zuti pe*eri Srbije okupljeni na ovom forumu.![]()

Ја их не бих убијао. И друго, ја нисам против Јевреја.
а ти си као бољи од црнацаХитлер се није ни бавио црнцима, сматрао их је нижом расом и то је било то.
Грешили јесу. Изневерили су улогу коју им је Бог дао. Али опет, никоме не бих пожелео оно што су они прошли.Јевреје је стигла Божја казна што су се обезбожили. Умислили су да су владари света. а не божји народ који треба да оплемени свет.
Иначе, Ромнијев син је пре пар дана био у Москви да преко Путинових најближих сарадника ступи у контакт са Путином и пренесе му поруку.
nije ti jasno. koliko je ljudi stradalo u Srbiji od američkih aviona u savezničkom bombardovanju srpskih gradova 1944? i milosrdnom bombardovanju 1999?
Грешили јесу. Изневерили су улогу коју им је Бог дао. Али опет, никоме не бих пожелео оно што су они прошли.
Грешили јесу. Изневерили су улогу коју им је Бог дао. Али опет, никоме не бих пожелео оно што су они прошли.
И Американци и Немци, свакако и Британци су се много огрешили о нас. Испаде да су од важних сила према нама фер били једино Французи и Руси.Da, zato mi je kad bolje razmislim svejedno, nama (a ni mnogima) se dobro ne pise, ali moza kasnije bolje obrazlozim na sta sam mislila...
Нисам ја то рекао. Кажем, зло је то што је урађено Јеврејима, не подмећи ми. Преживили нацисти треба да одговарају за злодела над Јеврејима.Значи ко Бога ииневери он га почаље у Аушвиц. Па то код РК инквизиције![]()
а ти си као бољи од црнацаНе би те Хитлер дирао?
![]()
Обамина Демократска партија је под јачим утицајем косметских Шиптара.