Зашто ја Србин из све снаге навијам за Ромнија ?

За кога бисте гласали ?

• За Мита Ромнија

• За Барака Хусеина Обаму

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја их не бих убијао. И друго, ја нисам против Јевреја.

ха ха а педере би стрељао и лзбејке а црнце не миришеш. Што се не учаланиш у мормоне можеш и више жена да имаш?

ха ха а педере би стрељао и лзбејке а црнце не миришеш. Што се не учаланиш у мормоне можеш и више жена да имаш?
Аман, никога не бих убијао, то је против мојих Православних начела. Али зашто да кријем да имам негативан став о педерима и лезбејкама и да су ми белци дражи од осталих.

:roll:

Savezničko bombardovanje Jugoslavije u Drugom svetskom ratu trajalo je od 20. oktobra 1943. do 17. septembra 1944. godine

Prvi je na meti zapadnih saveznika bio Niš, koji je bombardovan 20. oktobra 1943. godine, a zatim još 15 puta; Beograd 11 puta; Zemun i Alibunar po 4 puta; Novi Sad 3 puta, Smederevo, Ćuprija i Popovac kod Paraćina po 2 puta, Sremska Mitrovica, Ruma, Veliki Bečkerek (Zrenjanin), Kruševac, Peć, Kragujevac, Kovin, Pančevo, Velika Plana, Prijepolje, Kuršumlija, Prokuplje, Vučje, Lebane, Grdelica, Leskovac, Podujevo, Raška, Stalać, Kosovska Mitrovica, Priština i drugi.

Posebno je zapamćeno bombardovanje na Vaskrs 1944. godine - najpre su 15. aprila, na Veliku subotu američki bombarderi napali Niš. U prvom savezničkom bombardovanju poginulo je 700 građana Niša a od toga 150 radnika samo u Železničkoj radionici u Nišu. Bombardovanje su izvele 446, 447. i 448. bombarderske eskadrile - 321. bombarderske grupe - 12. vazdušne komande Ratnog vazduhoplovstva Sjedinjenih Američkih Država.
Sledeće bombardovanje Niš je zadesio 30. marta 1944. godine. Izvlačenje mrtvih i ranjenih trajalo je 7 dana. Treće bombardovanje usledilo je 5. aprila 1944. godine kada je oštećen i Saborni hram.
Na prvi i drugi dan Uskrsa 16. i 17. aprila 1944. godine razaran je Beograd. Život je izgubilo 2.000 ljudi, žena i dece, a teže i lakše je ranjeno oko 5.000 Beograđana. Potom slede bombardovanja 24. aprila, 7. maja, 18. maja, 6. juna, 3. jula, 3., 6., 8. i 18. septembra.
Najteže bombardovanje doživeli su stanovnici Leskovca koji su saveznici 6. septembra 1944. godine sravnili sa zemljom, od 28.000 stanovnika život je izgubilo 6.000 ljudi, žena i dece.

:roll:

Ја их не бих убијао. И друго, ја нисам против Јевреја.

Јевреје је стигла Божја казна што су се обезбожили. Умислили су да су владари света. а не божји народ који треба да оплемени свет.

Јевреје је стигла Божја казна што су се обезбожили. Умислили су да су владари света. а не божји народ који треба да оплемени свет.
Грешили јесу. Изневерили су улогу коју им је Бог дао. Али опет, никоме не бих пожелео оно што су они прошли.

Грешили јесу. Изневерили су улогу коју им је Бог дао. Али опет, никоме не бих пожелео оно што су они прошли.

Чак и утом страдању Бог је поштедео оне који су остали праведни и њему одани.

Значи ко Бога ииневери он га почаље у Аушвиц. Па то код РК инквизиције:D

Da, zato mi je kad bolje razmislim svejedno, nama (a ni mnogima) se dobro ne pise, ali moza kasnije bolje obrazlozim na sta sam mislila...
И Американци и Немци, свакако и Британци су се много огрешили о нас. Испаде да су од важних сила према нама фер били једино Французи и Руси.

Значи ко Бога ииневери он га почаље у Аушвиц. Па то код РК инквизиције:D
Нисам ја то рекао. Кажем, зло је то што је урађено Јеврејима, не подмећи ми. Преживили нацисти треба да одговарају за злодела над Јеврејима.

а ти си као бољи од црнаца:D Не би те Хитлер дирао?:D

Хитлер је поштовао Србе за разлику од црнаца и сам је то рекао и показао посетом када је угостио кнеза Павла Карађорђевића.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back