Zašto Island nije na vestima

Ne lupetaj.... Nikakve slicnosti. Islandjani su ISKRENE patriote. Njihovi tajkuni su se sastali sa vladom, i razmotrili ekonomsku katastrofu, u koju su oterali Island, prvenstveno oni. Svaki od njih se odrekao 90% bogatstva koje je imao da vrati Islandu Nezavisnost.

Ti ljudi imaju Common Sense. Srbi NEMAJU nikakav. Srpski Tajkuni su ciste krvolocne Zivotinje! Nema izuzetaka.

_nobody_

Znaš kaćese Bogoljub Karić odrekne od devedes posto?
Pa to njegovo bre! EJ!

Mnogo sto sta nije na veztima. Medijska blokada u kombinaciji sa opstim zaglupljivanjem populacija. narrocito na zapaduj.
U ovom casu, besni strahovit rat u Iraku...niko ne izvestava. Takodje besni strasan rat i Libiji... niko nista ... Maskari u Egiptu... niko ne obavestava o tome...
Nije vazno.

Долара форумаш..... И ми смо имали прилику да добијемо кредит од 10 милијарди долара али Тадићи је хтео да игра игру са Путином.
На крају је доживео то да му је Путин забранио приступ у Русији.
10 Milijardi?
Koja je to lova! Dovoljno da se dobro napuni 1000 dzepova (raznih drzavnih cinovnika, ministara, direktora javnih preduzeca itd)

posle narodne pobune...zatvoriti granice...izanalizirati zaduzivanja kod stranih banaka i MMF-a..sve sumnjive transakcije proglasiti nepostenim---SVIM POLITICARIMA I TAJKUNIMA KAO I CLANOVIMA NJIHOVIH PORODICA proveriti nacin na koji su stekli imovinu...sve sto nisu u stanju dokumentovati oduzeti...SVE LOPUZE NARODNE IMOVINE drakonski kazniti i to javno---da posluze za primer....napraviti presek drzavne imovine..napraviti nacionalni plan razvoja drzave kratkorocni i dugorocni----I KRENUTI OD nule...

posle narodne pobune...zatvoriti granice...izanalizirati zaduzivanja kod stranih banaka i MMF-a..sve sumnjive transakcije proglasiti nepostenim---SVIM POLITICARIMA I TAJKUNIMA KAO I CLANOVIMA NJIHOVIH PORODICA proveriti nacin na koji su stekli imovinu...sve sto nisu u stanju dokumentovati oduzeti...SVE LOPUZE NARODNE IMOVINE drakonski kazniti i to javno---da posluze za primer....napraviti presek drzavne imovine..napraviti nacionalni plan razvoja drzave kratkorocni i dugorocni----I KRENUTI OD nule...

PO MENI to ne ide bas tako.
Tajkuni danas drze veliki deo srpske pozitivne privrede.
Treba im jednostavno omoguciti optimalne uslove da rade uz ultimatum da moraju uposljavati nove radnike.
Naravno, kada kazem rade, mislim na legalno poslovanje.

PO MENI to ne ide bas tako.
Tajkuni danas drze veliki deo srpske pozitivne privrede.
Treba im jednostavno omoguciti optimalne uslove da rade uz ultimatum da moraju uposljavati nove radnike.
Naravno, kada kazem rade, mislim na legalno poslovanje.

Umem i ja pozitivno da poslujem ako mi početni kapital iz budžeta države :D
Da ti nisi dečko gej... pardon megatrendi manager?

Back