lazar1
Domaćin
- Poruka
- 4.645
E sad ce Miskovic,Saper,Tadic i cela banda da se isprse kad mi puknemo do kraja godine,nedaju oni da mi gladujemo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OK. Odgledacu....
_nobody_
Hlinur je prava pravcata Srbenda, nećeš verovati Руси су им дали помоћ од 4 милијарде долара !!! (Руси одувек рачунају у доларима)
Ne lupetaj.... Nikakve slicnosti. Islandjani su ISKRENE patriote. Njihovi tajkuni su se sastali sa vladom, i razmotrili ekonomsku katastrofu, u koju su oterali Island, prvenstveno oni. Svaki od njih se odrekao 90% bogatstva koje je imao da vrati Islandu Nezavisnost.
Ti ljudi imaju Common Sense. Srbi NEMAJU nikakav. Srpski Tajkuni su ciste krvolocne Zivotinje! Nema izuzetaka.
_nobody_
Proglasili su ih nelegitimnim.
.. kopiram i stavljam na diskusiju ..:
Meni iz ovog teksta i dalje nije jasno kako su se oni resili duga...
Proglasili su ih nelegitimnim.
10 Milijardi?Долара форумаш..... И ми смо имали прилику да добијемо кредит од 10 милијарди долара али Тадићи је хтео да игра игру са Путином.
На крају је доживео то да му је Путин забранио приступ у Русији.

.. kopiram i stavljam na diskusiju ..:
posle narodne pobune...zatvoriti granice...izanalizirati zaduzivanja kod stranih banaka i MMF-a..sve sumnjive transakcije proglasiti nepostenim---SVIM POLITICARIMA I TAJKUNIMA KAO I CLANOVIMA NJIHOVIH PORODICA proveriti nacin na koji su stekli imovinu...sve sto nisu u stanju dokumentovati oduzeti...SVE LOPUZE NARODNE IMOVINE drakonski kazniti i to javno---da posluze za primer....napraviti presek drzavne imovine..napraviti nacionalni plan razvoja drzave kratkorocni i dugorocni----I KRENUTI OD nule...
PO MENI to ne ide bas tako.
Tajkuni danas drze veliki deo srpske pozitivne privrede.
Treba im jednostavno omoguciti optimalne uslove da rade uz ultimatum da moraju uposljavati nove radnike.
Naravno, kada kazem rade, mislim na legalno poslovanje.