- Poruka
- 96.234
Ne znam. Šokiran sam.kako to ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Šokiran sam.kako to ?
Nije uvek, eto Ivo AndriċUvek mi izvisimo.
Ali ne bilo komNa forumu![]()

Lično mislim da političarka iz Kolumbije ima lepe sise, lepo dupe.Autorska !
Najčešći komentar ili nejačešća primedba na odluku komisije ili organa koji je Nobelovu nagradu za mir dodelio nekoj političarki iz neke centralnoameričke države jeste nedodeljivanje iste predsedniku USA Donaldu Trampu što složićemo jeste nepravda s obzirom na činjenicu koliko je Tramp tu nagradeo želeo da dobije što uostalom nije uopšte ni krio jer je poznato da ne pati od lažne skromnosit.
Po meni još je veća nepravda što nagradu nisu dobila naša deca,naši studenti koji se nadčovečanskim naporima i dostojanstveno bore protiv diktature i strahovlade režima gospodina Aleksandra Vučića a koji su takođe bili nominovani isto kao i Tramp.
Ako se komisija nije mogla da opredeli između Trampa i naših studenata,trebalo da podeli nagradu između istih a ne da je dodeljuje nekome ko to ničim nije zaslužio ili ako su već hteli da dodele tu nagradu političarki iz Kolumbije da joj je dodele dogodine a ne ove godine kad je nagrada studentima a i Trampu najpotrebnija.
Ovako su izneverene nade i očekivanja mnogih i u USA i u Srbiji a i u celom Svetu pa i šire.
Šta ti misliš o tome ?
Ovde se skupljaju sve poznate šoferčine i nekoliko pandura
Venecuela, Venecuela. Vidi se da ti se baš svidele sise i dupe.Lično mislim da političarka iz Kolumbije ima lepe sise, lepo dupe.
Sasvim dovoljno za mir jer onda muškarci ne misle o ratu
Tramp i "naša deca" su ipak asocijacija na borbu.
I balkanske "Karen"Ovde se skupljaju sve poznate šoferčine i nekoliko pandura
I jedan magacioner, ali kakav eeej
Juče Argentina i Venecuela samo 1:0Venecuela, Venecuela. Vidi se da ti se baš svidele sise i dupe.![]()
namestaljka, trazicemo da se ponisti dodela, da se da nasoj deci.Šta ti misliš o tome ?

Oćete crnog Snejpa, oćete crnu ženu za Voldemorta. Ne može!namestaljka, trazicemo da se ponisti dodela, da se da nasoj deci.
Nobel Peace Prize Organizers Probing Potential Insider Trades On Polymarket
Roughly 11 hours before the award was announced, Machado’s chances jumped from near-zero to over 70%..
Pa dobro, budimo realni, masovna tučnjava s policijom i protuprosvjednicima ne može se baš okarakterizirati kao mirovna misija. Ja bih tu nagradu davao isključivo humanitarcima, diplomatima koji posreduju u mirovnim sporazumima i prekidu vatre između zaračenih strana i onima koji rade na podizanju razine komunikacije, suradnje i prijateljstva među različitim narodima, osobito onima koji su međusobno zavađeni.Autorska !
Najčešći komentar ili nejačešća primedba na odluku komisije ili organa koji je Nobelovu nagradu za mir dodelio nekoj političarki iz neke centralnoameričke države jeste nedodeljivanje iste predsedniku USA Donaldu Trampu što složićemo jeste nepravda s obzirom na činjenicu koliko je Tramp tu nagradeo želeo da dobije što uostalom nije uopšte ni krio jer je poznato da ne pati od lažne skromnosit.
Po meni još je veća nepravda što nagradu nisu dobila naša deca,naši studenti koji se nadčovečanskim naporima i dostojanstveno bore protiv diktature i strahovlade režima gospodina Aleksandra Vučića a koji su takođe bili nominovani isto kao i Tramp.
Ako se komisija nije mogla da opredeli između Trampa i naših studenata,trebalo da podeli nagradu između istih a ne da je dodeljuje nekome ko to ničim nije zaslužio ili ako su već hteli da dodele tu nagradu političarki iz Kolumbije da joj je dodele dogodine a ne ove godine kad je nagrada studentima a i Trampu najpotrebnija.
Ovako su izneverene nade i očekivanja mnogih i u USA i u Srbiji a i u celom Svetu pa i šire.
Šta ti misliš o tome ?
Izvor
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...a-blokaderi-nisu-dobili-nobelovu-nagradu/vest
Pogledajte prilog 1798534Pogledajte prilog 1798536Pogledajte prilog 1798537
Sta mislite da li treba da se zovu zamalo nobelovci![]()

narodski receno: PRDNULI SU U CABARIzvor
https://www.alo.rs/vesti/politika/1...a-blokaderi-nisu-dobili-nobelovu-nagradu/vest
Pogledajte prilog 1798534Pogledajte prilog 1798536Pogledajte prilog 1798537
Sta mislite da li treba da se zovu zamalo nobelovci![]()
mislim da su presli granicu. to je sizofreno histericno ponasanje.
Kapiramo i mi vas, godinama drpate lovu, pa sad nešto utanjilomislim da su presli granicu. to je sizofreno histericno ponasanje.
ajde, oni koji su uzeli lovu, njih kapiramo.
normalno da nismo normalni što vam ne damo da više kradete, sram nas bilo 
Čak se s vremena na vrijeme nađe i pokoji razuman Hrvat.Pa dobro, budimo realni, masovna tučnjava s policijom i protuprosvjednicima ne može se baš okarakterizirati kao mirovna misija. Ja bih tu nagradu davao isključivo humanitarcima, diplomatima koji posreduju u mirovnim sporazumima i prekidu vatre između zaračenih strana i onima koji rade na podizanju razine komunikacije, suradnje i prijateljstva među različitim narodima, osobito onima koji su međusobno zavađeni.
nisam nesto primetio ni da nam branite ili da nas uspesno sprecavate. tkdnormalno da nismo normalni što vam ne damo da više kradete

Šalio sam se.Naši studenti su u stvari borci za vlast nedozvoljenim sredstvima.Umesto nagrade zaslužuju robiju.Pa dobro, budimo realni, masovna tučnjava s policijom i protuprosvjednicima ne može se baš okarakterizirati kao mirovna misija. Ja bih tu nagradu davao isključivo humanitarcima, diplomatima koji posreduju u mirovnim sporazumima i prekidu vatre između zaračenih strana i onima koji rade na podizanju razine komunikacije, suradnje i prijateljstva među različitim narodima, osobito onima koji su međusobno zavađeni.
a vi sta cete, da svercujete gas i naftu, benzin? kako ce da vas razvoze na mitinge?Šalio sam se.Naši studenti su u stvari borci za vlast nedozvoljenim sredstvima.Umesto nagrade zaslužuju robiju.
Hmm.. ako Hrvati preuzmu deo NIS-a, i oni bi mogli postati Putinova legitimna vojna meta??a vi sta cete, da svercujete gas i naftu, benzin? kako ce da vas razvoze na mitinge?
ej, aljek isplanitao ustasama da ustupi nis, i vi nekom pretite robijom?!
A već je jedan (nečiji??) dron pao i EKSPLODIRAO usred Zagreba!!???Ne znam zašto, ali imam neki čudan osjećaj kao da taj tvoj Putin voli napadati samo Slavene.Hmm.. ako Hrvati preuzmu deo NIS-a, i oni bi mogli postati Putinova legitimna vojna meta??A već je jedan (nečiji??) dron pao i EKSPLODIRAO usred Zagreba!!???