Slusaj mali nemesaj zabe i babe, jer kao prvo treba da saslusas starije pa tad da se javis za rec, niko ti nije kriv to si odrasto u pogresno vreme, bar to mi nismo hteli tako da bude 90-tih godina, svako od nas ko je zavrsio skolu, odsluzio vojsku dobio je posao kakav je hteo i umeo da radi bez ucenjivanja za nekom visokom skolom ili fakultetom kao sto to danas cini ova vlast i privatnici, i vidim da se stidis od pokusaja ucenja tvojih roditelja tebe da shvatis sta znaci imati, biti dobar i nauciti da kad te neko osamari neokreces drugi obraz vec mu dvostrukom merom vracas, kao i to da se netreba drogirati,vec da treba ici u crkvu zapaliti svecu za zdravlje i srecu. Kamo srece da ti bar nesto uopste i ucis osim o tome kako pogoditi venu u ruci i koja je droga najbolja!! Nego moj savet : ti pitaj roditelje kako se nekad zivelo i dali je bilo lepo ili ne, a mislim da ce ti potvrdno odgovoriti da jeste bilo lepo jer da nije ti danas nebi imao gde ni ziveti, kao sto to moja generacija oseca 1973, kad sam zavrsio skolu trebao sam odlsuziti i vojsku, rat me je docekao u vojsci u bosni (trebinjsko ratiste), a mogu ti reci da je mnogo, mnogo, mnogo bolje i lepse bilo ziveti, raditi i umreti u bivsoj jugi, gde te je ceo svet postovao kao gradjanina sveta a ne kao sada sto nas srbe tretiraju kao ubice!! Nesto si zaboravio da onaj ko kuka za jugom nije nacionalista vec naprotiv patriota koji je voleo i voli svoju zemlju, a vi mladi danas cete srbiju prodati za shaku bensedina i par igala, evo sad ce vam doci onaj narkic ceda i poklonice vam po par spriceva i igli pa se malo bodite po podrumima!!