Zasto drugovi nacionalisti jos placu za SFRJ?

Дафмен2:
Ванеса ајде иди чувај децу. Ти ћеш да овде солиш памет о национализму. Ви и ваша генерација одгајана на братству и јединству, учена да су Дража Михајловић и остали Равногорци злочинци а партизани прави хероји а не најобичнији бандити, ви који сте на послу пили вињак и јели бурек уместо радили, који сте створили дугове за будуће генерације. Први сте се у препознали у повампиреном шовинизму деведесетих и певали на поселима Бајине песме не волим те Алија и Не дамо ти Туђмане ни метра. Ви сте ти који сте мојој (87)и млађим генерацијама створили најлошији могући систем моралних вредности. Данас сте маскирани у велике либерале и демо(н)кате неки чак и у (см)радикале. Немате права ништа да причате ни шта је национализам нити да ми се подсмеваш када причам о патриотизму.
ЈА БАРЕМ ЗНАМ ШТА ЈЕ СВЕТО ЈЕДНОМ СРБИНУ - КОЈИ ЈЕ И ПАТРИОТА, И ЕВРОПЕЈАЦ И ПРАВОСЛАВАЦ И ДЕМОКРАТА А НАДАСВЕ ЈЕ ПОШТЕН! Ви деца комунизма немате права да учите мене ничему од тих традиционалних српских вредности већ отворите лепо курсеве марксизма и међусобно се општите! ЈЕР ЈАСНО!
Slusaj mali nemesaj zabe i babe, jer kao prvo treba da saslusas starije pa tad da se javis za rec, niko ti nije kriv to si odrasto u pogresno vreme, bar to mi nismo hteli tako da bude 90-tih godina, svako od nas ko je zavrsio skolu, odsluzio vojsku dobio je posao kakav je hteo i umeo da radi bez ucenjivanja za nekom visokom skolom ili fakultetom kao sto to danas cini ova vlast i privatnici, i vidim da se stidis od pokusaja ucenja tvojih roditelja tebe da shvatis sta znaci imati, biti dobar i nauciti da kad te neko osamari neokreces drugi obraz vec mu dvostrukom merom vracas, kao i to da se netreba drogirati,vec da treba ici u crkvu zapaliti svecu za zdravlje i srecu. Kamo srece da ti bar nesto uopste i ucis osim o tome kako pogoditi venu u ruci i koja je droga najbolja!! Nego moj savet : ti pitaj roditelje kako se nekad zivelo i dali je bilo lepo ili ne, a mislim da ce ti potvrdno odgovoriti da jeste bilo lepo jer da nije ti danas nebi imao gde ni ziveti, kao sto to moja generacija oseca 1973, kad sam zavrsio skolu trebao sam odlsuziti i vojsku, rat me je docekao u vojsci u bosni (trebinjsko ratiste), a mogu ti reci da je mnogo, mnogo, mnogo bolje i lepse bilo ziveti, raditi i umreti u bivsoj jugi, gde te je ceo svet postovao kao gradjanina sveta a ne kao sada sto nas srbe tretiraju kao ubice!! Nesto si zaboravio da onaj ko kuka za jugom nije nacionalista vec naprotiv patriota koji je voleo i voli svoju zemlju, a vi mladi danas cete srbiju prodati za shaku bensedina i par igala, evo sad ce vam doci onaj narkic ceda i poklonice vam po par spriceva i igli pa se malo bodite po podrumima!!

zato sto su zastareli i zardjali.....ne mislim na njihove automobile, oni su u extra stanju.tako npr.Toma Grobar Vodoinstalater u vreme najvece krize vozio je Audi 6-icu.Sta sad vozi bog ce ga znati.Njihovo bogatstvo se ne moze objasniti drugacije nego saradnjom sa tzv.Anti-haskim lobijem, kojem je opet Bivsa jugoslavija komplex u kome saradjuju sa svim ''srpskim neprijateljima'' u poslovima exporta-importa Droge,Ljudi i Oruzja... 8-)

pritajeno_dobro:
Slusaj mali nemesaj zabe i babe, jer kao prvo treba da saslusas starije pa tad da se javis za rec, niko ti nije kriv to si odrasto u pogresno vreme, bar to mi nismo hteli tako da bude 90-tih godina, svako od nas ko je zavrsio skolu, odsluzio vojsku dobio je posao kakav je hteo i umeo da radi bez ucenjivanja za nekom visokom skolom ili fakultetom kao sto to danas cini ova vlast i privatnici, i vidim da se stidis od pokusaja ucenja tvojih roditelja tebe da shvatis sta znaci imati, biti dobar i nauciti da kad te neko osamari neokreces drugi obraz vec mu dvostrukom merom vracas, kao i to da se netreba drogirati,vec da treba ici u crkvu zapaliti svecu za zdravlje i srecu. Kamo srece da ti bar nesto uopste i ucis osim o tome kako pogoditi venu u ruci i koja je droga najbolja!! Nego moj savet : ti pitaj roditelje kako se nekad zivelo i dali je bilo lepo ili ne, a mislim da ce ti potvrdno odgovoriti da jeste bilo lepo jer da nije ti danas nebi imao gde ni ziveti, kao sto to moja generacija oseca 1973, kad sam zavrsio skolu trebao sam odlsuziti i vojsku, rat me je docekao u vojsci u bosni (trebinjsko ratiste), a mogu ti reci da je mnogo, mnogo, mnogo bolje i lepse bilo ziveti, raditi i umreti u bivsoj jugi, gde te je ceo svet postovao kao gradjanina sveta a ne kao sada sto nas srbe tretiraju kao ubice!! Nesto si zaboravio da onaj ko kuka za jugom nije nacionalista vec naprotiv patriota koji je voleo i voli svoju zemlju, a vi mladi danas cete srbiju prodati za shaku bensedina i par igala, evo sad ce vam doci onaj narkic ceda i poklonice vam po par spriceva i igli pa se malo bodite po podrumima!!

Под број један - За дрогу што причаш мени то је смешно. Мислим ти можеш да имаш стереотип о данашњој омладини као наркоманима али кад причаш о мени онда не би требало то да кажем. Мислим већ рече да си 73 годиште а иначе ту твојих година је и најпознатији наркоман у Србији, предводник једне либералне странке... Моја једина дрога је Кокакола ако те баш интресује а на остале дроге се гадим као и на оне који их конзумирају!
Друго - И мени би било лепо да живим ако дигнем данас кредит у лупам Рајфајзен банци од 10000 евра и спискам га за 5 месеци само на себе. Не да би лепо живео тих пет месеци него би био Бог. Али шта после долази е то ти је Помози Боже. То се дешавало и старој СФРЈ. Било је боље бити сиромашнија земља него угађати пучанству дајући им паре за нерад (испијање вињака на послу толико преознатљиво за наше самоуправљање). Нисам ни рекао да сам Југопатриота! Сачувај Боже... Ретки су људи који ће да признају да самоуправљање у СФРЈ није функционисало већ оно горе живели смо од кредита које треба данашња српска омладина да враћа.
Треће - Иначе о Југославији као идеји мислим лоше. О пропасти Југославије као идеје највише говори позната реченица 1928. у тадашњем парламентукада је Пуниша Рачић рекао "Зар сам за ово проливао крв?". На то су му парламентарци из Хрватске рекли Колико кошта твоја крв на шта је Рачић извадио пиштољ и побио те Хрвате.
Не буди умишљен много. Ти си као био неки војник неке тамо ЈНА која је показала своју моћ на Вуковару када уместо једног најобичнијег Блицкрига направили опсаду типа Стаљинграда. СРБИЈА то су Солунци и Равногорци а СФРЈ то је трула ЈНА.

Дафмен2:
Под

Не буди умишљен много. Ти си као био неки војник неке тамо ЈНА која је показала своју моћ на Вуковару када уместо једног најобичнијег Блицкрига направили опсаду типа Стаљинграда. СРБИЈА то су Солунци и Равногорци а СФРЈ то је трула ЈНА.

Nemoj tako za Vukovar, to je bio cilj...linija V-K-K! šta je JNA trebala, pregaziti Vukovar i Zagreb? Šta bi onda sa toliko niškorisnih Hrvata?

Back