ne da nam aljek vuchi, alex, rostiljdzija, sardinaman i parizer brigadaBolje štrajkujte glađu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne da nam aljek vuchi, alex, rostiljdzija, sardinaman i parizer brigadaBolje štrajkujte glađu...
eu kaze sad su srpski rudnici njihov strateski interes, sta ces ti imajuci u vidu avatara koji kaze da ih nece biti?Baš nema milosti prema vama..
Dosadno mi na poslu.Pitanje za SNS botove, zasto botujete za rezim?
Zasto botujete za te najgore nasilnike i mafijase?![]()
kada srusimo ovaj rezim, naci cemo ti jako zanimljiv posao, problem ce biti resenDosadno mi na poslu.
ti to najbolje znas kao tobo kontras njima a u stvari kontra bot koji je izrazeni rusofob naravnoZbog para, dodaj tamo u anketu. Taj posao se ne radi džabe.
Samo pretite kao Bata Štefici Cvek.kada srusimo ovaj rezim, naci cemo ti jako zanimljiv posao, problem ce biti resen
on preti, vidi, vasi heroji lome vilice bezjbolkama i imovinu, a on:Samo pretite kao Bata Štefici Cvek.
Braniće vas od naroda. Velik čovek taj Vučićon preti, vidi, vasi heroji lome vilice bezjbolkama i imovinu, a on:
“За два месеца, сад више не за три него за два месеца, бранићу их од народа”, рекао је Вучић.
Председник најавио бес народа, „лица са капуљачама“ у акцији: Демолирани излози…
narod ne nosi kapuljace, nego oskarevi kriminalci, kad on pobegne pitacete se gde vam je bila pametBraniće vas od naroda. Velik čovek taj Vučić
ako im je ponudjeno da biraju sns i one koji su nas privatizovali i rasprodali fabrike u periodu od 2000-2012(u nekim opstinama i do 2014)Mada mnogi to ne prihvataju, postoje ljudi koji zaista veruju u SNS priče, podržavaju ih jer je to i njihovo mišljenje.
a vas veseli kada se devojci polomi vilica bejzbolkom i posle kurvanjski to naziva herojstvom, i kada se ljudima lomi imovina sada od strane krimosa sa kapyljacama, maskama?mene uveseljava kada vidim kako sizofreno kmecite u svojoj nesposobnosti da promenite bilo sta![]()
Stekao si ne znam kojom magijom utisak da ste većina. Zapravo, manjina ste. Ne dao bog da se svi dignu, onda bi video i šta nećeš.narod ne nosi kapuljace, nego oskarevi kriminalci, kad on pobegne pitacete se gde vam je bila pamet
ta devojka je bila u drustvu koji su vise puta isli da oskrnave sns prostorije u sred noci.a vas veseli kada se devojci polomi vilica bejzbolkom
moz mislit. palo 3-4 ploce gipsa i po koji cd profil
jbm vam mater naprednjacku, pobicete celu Srbiju.
vas lojalista nema koliko mala grupa federa, av vas laze da postojite uopsteStekao si ne znam kojom magijom utisak da ste većina. Zapravo, manjina ste. Ne dao bog da se svi dignu, onda bi video i šta nećeš.
polomljen izlog bi vi na sva zvona objavljivali, ajde ne lazi da je ta devojka nosila cigle da lomi umesto plakata reklamnihnekad grafitima, nekad ciglama kroz izlog a pitanje je vremena kada ce molotovka da radi.
Председник најавио бес народа, „лица са капуљачама“ у акцији: Демолирани излози…
https://srbin.info/predsednik-najav...ljacama-u-akciji-demolirani-izlozi/#gsc.tab=0
dobro si nam otkrio sta je av isplanirao sa svojim krimogenim strukuturama posle ovih slomljenih izloga da napravinekad grafitima, nekad ciglama kroz izlog a pitanje je vremena kada ce molotovka da radi.