Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 12.653
Nemam ja što provjeravati. Provjeri ti.Ne laži, proveri malo bolje šta je radio Kol.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam ja što provjeravati. Provjeri ti.Ne laži, proveri malo bolje šta je radio Kol.
Nemojmo se lagati... AV bas kao i ti zeli propast EU, AV bas kao i ti zeli propast Ukrajinez AV bas kao i ti zeli propast USA.... Vi sanjate te iste snove, razlika je tamo sto je on gore, a ti si dole, pa ti to verovatno smeta, ti bi voleo da je obrnuto...Vlast AV je tvoja lična: vladaju oportunisti, baš kako ti zagovaraš. Moj ex partijski šef je vladao preko 10 godina, tj 12.
Djindjića dok je bio živ niko pa ni on sam nije svrstavao u drugosrbijance.Posle njegovog ubistva drugosrbijanci su ga proglasili jednim od njih.Nije sva nekadašnja opozicija Miloševiću drugosrbijanska Zuhdija.Pa covece, sve ste protracili i urusili i ocekujete da drugosrbijanci dodju na vlast i odmah promene....Ponavljam ti, da su drugosrbijanci na vlasti makar od propadti Jugoslavije pa na ovamo sve bi bilo neuporedivo bolje.Drzava bi bila celovita i ekonomski jaca...Doduse vise multietnicka, ali to nema sta da ti smeta....
A da se recimo ova tvoja dansnja vlast naslonila direktno na onu tvoju vlast iz devedesetih(bez one tri godine promena i drugosrbijanca Djindjica), pa to bi tek bio kurslus...Mi bismo bili Kuba, da je bas sve bilo po vasem....
Da li može sa se čuje koja tvoja konstrukcija? Pokaži gde to “priželjkilujem” “propast Amerike”: tvoji istomišljenici me optužuju da “propovedam pro ruski amrerički antievropeizam”. Sav argument im je da “iz Amerike navijam za Rusiju” i da sam za Trampa.Nemojmo se lagati... AV bas kao i ti zeli propast EU, AV bas kao i ti zeli propast Ukrajinez AV bas kao i ti zeli propast USA.... Vi sanjate te iste snove, razlika je tamo sto je on gore, a ti si dole, pa ti to verovatno smeta, ti bi voleo da je obrnuto...
Tisućletna kultura u akciji:Koliko gluposti koje nemaju veze s mozgom niti ičim.
Ako te baš zanima kad je Njemačka priznala Hrvatsku, priznala ju je 19.12.1991., ali priznanje je stupilo na snagu 15.01.1992. kada je tadašnjih 12 zemalja članica EU priznalo Hrvatsku.
A te tvoje nebuloze o 10.04.1992. okači mačku o rep. Nijedna država nije priznala Hrvatsku 10.04.1992.
I kakve to ima veze s ičim? Hajde probaj to zdrovorazumski objasniti, što iskreno, čisto sumnjam da možeš, jer inače ne bi stavljao takve gluposti.Tisućletna kultura u akciji:
Da li bi ti slavio da Srbija vrati Kosovo i Albanci odu s Kosova?
Kako god bilo bi razlog za slavlje. Makar radile i fuzione bombe. Istorija Irske npr.Odgovor na tvoje pitanje uveliko zavisi od konteskta, odnosno načina na koji se dotično odvije, kao i kakve su posledice.
Zašto ne Plava Hrvatska?"Ne vidim zasto "druga Srbija" uopste pretenduje na ime Srbija.
To su ljudi kosmopolite, neoptereceni prezivelim pojmovima naciona i etnicke pripadnosti."
Stvano zašto se tzv,autošovinisti tako zovu ? Zar se nisu mogli nazvati ljubitelji slovenačkih brda ili tako nekako ?
Super bi bilo ako bi mogla da se desi neka propast zapada a da u Srbiji ostane jeftin parizer i zlatno doba ali AV ipak zna da to nije moguće. Tako da nešto sumnjam da su to njegove želje.Nemojmo se lagati... AV bas kao i ti zeli propast EU, AV bas kao i ti zeli propast Ukrajinez AV bas kao i ti zeli propast USA.... Vi sanjate te iste snove, razlika je tamo sto je on gore, a ti si dole, pa ti to verovatno smeta, ti bi voleo da je obrnuto...
Kad napravimo Koridor 22 i Rusko-srpsku imperiju, energenti ima da pojeftine drastično, tako da će biti još zlatnije doba.Super bi bilo ako bi mogla da se desi neka propast zapada a da u Srbiji ostane jeftin parizer i zlatno doba ali AV ipak zna da to nije moguće. Tako da nešto sumnjam da su to njegove želje.
On zeli da vlada i nikada nece izgubiti du zelju, a povezanos sa istokom mu daje tu mogucnost, pogotovo povezanost sa Putinom i njegovom zeljenom pobedom u ratu...Zato naravno AV kao i veci deo zemlje navija svim srcem za Rusiju....Ulazak Srbije u EU(iako znamo da je to nemoguce, jer smo na laznom putu), bio bi propast ovom lopovskom, nakaradnom sistemu, gubitak moci naseg predsednika i mogucnost njegove smene...On nikako ne zeli da izgubi svoju moc, a ima je nad svime u ovoj zemlji...Da je ona u EU ne bi je mogao imati...On vlada ljudima, kapitalom, sluzbom, medijima... Nema nista ociglednije od njegovog prezira prema zapadu i ljubavi prema autoritarnosti...Super bi bilo ako bi mogla da se desi neka propast zapada a da u Srbiji ostane jeftin parizer i zlatno doba ali AV ipak zna da to nije moguće. Tako da nešto sumnjam da su to njegove želje.
Kako god bilo bi razlog za slavlje. Makar radile i fuzione bombe. Istorija Irske npr.
Delite se na crvene i crne,na orjunu,jugokomuniste i sta znam,na jug i sever,na Dinamo i 'Ajduk.Pa ja sam Hrvat. Ja nisam Srbin. Moje mišljenje je suprotno od srpskoga. I kod nas u Hrvatskoj ne postoje "prvi" i "drugi" Hrvati.
Istina ima nekakvih podjela i kod nas, ali ne na prvu i drugu Hrvatsku.
Kakve veze ima lopovluk mojih bivših partijskih kolega iz Demokratske stranke pretrčalih u SNS po dolasku dotičnih na vlast sa ratom u Ukrajini? Bez višestrukog uvećanja GDP po glavi stanovnika biće otprilike isto, šta god se htelo i radilo.On zeli da vlada i nikada nece izgubiti du zelju, a povezanos sa istokom mu daje tu mogucnost, pogotovo povezanost sa Putinom i njegovom zeljenom pobedom u ratu...Zato naravno AV kao i veci deo zemlje navija svim srcem za Rusiju....Ulazak Srbije u EU(iako znamo da je to nemoguce, jer smo na laznom putu), bio bi propast ovom lopovskom, nakaradnom sistemu, gubitak moci naseg predsednika i mogucnost njegove smene...On nikako ne zeli da izgubi svoju moc, a ima je nad svime u ovoj zemlji...Da je ona u EU ne bi je mogao imati...On vlada ljudima, kapitalom, sluzbom, medijima... Nema nista ociglednije od njegovog prezira prema zapadu i ljubavi prema autoritarnosti...
Mene zanima zbog čega opšte postavljaš takvo pitanje.Mene više interesuje zašto mi čovek postavlja to pitanje.
Kakve veze ima jedna marginalna istorijska pojava kao što je AV sa cenama eregenata i spremnošću odnosno nespremnošću da se ulaže u infrastrukturu u tamo nekoj Srbiji? Šin Fejn je na kraju isterao Engleze iz Irske i to na samim granicama Velike Britanije. Sada Irska ima više od 2 puta veći GDP po stanovniku od UK, a nekad je imala i po 10 manji u proseku i gladovala je - razlika: sad je nezavisna a tad je bukvalno robovala - baš svaki Irac je bio izgladnjivani nadničar kod nekog Engleza, svi do poslednjeg, na svojoj zemlji.Kad napravimo Koridor 22 i Rusko-srpsku imperiju, energenti ima da pojeftine drastično, tako da će biti još zlatnije doba.
Moć? Who turned to the dark side first?Sith lords nikada ne spavaju. Moć ih privlači više od svega na svijetu
Propast Zapada ≠ promene u odnosu snaga.Nemojmo se lagati... AV bas kao i ti zeli propast EU, AV bas kao i ti zeli propast Ukrajinez AV bas kao i ti zeli propast USA.... Vi sanjate te iste snove, razlika je tamo sto je on gore, a ti si dole, pa ti to verovatno smeta, ti bi voleo da je obrnuto...
Verujem da vi koji zivite u USA bolje znate....For your Information, ono što ti i Druga Srbija percipirate kao “Zapad” ima svoje ime : zove se prosto Amerika, U.S of A.
Baš to Mr Kiriku. West = America. Ostalo je samozavaravanje.Verujem da vi koji zivite u USA bolje znate....
Dabome, a i Soroša ucenjuju, jel tako ono beše?Verujem da vi koji zivite u USA bolje znate....
Pa svi novinari koji ne pripadaju nekoj njegovoj novinarskoj kuci(a on drzi te kuce u nekim zemljama u kojima postoji manjak ljudskih prava, to sve verovatno potpada pod njegovu korporaciju.Jednostavno covek veruje da cini dobru stvar za ljude, ne razumes ti te milijardere)...Tu ljudi dolaze do informacija koje u tim autoritarnim drustvima nikada ne bi culi, a korisne su im...Medjutim u svim tim zemljama postoji vecina prostog naroda i zlonamernih novinara koji u sprezi namerno i nenamerno proizvode lazi...Plase se.., Jednostavno na taj nacin svesno ili ne pomazu lopovskom sistemu pod koji podpadaju..Ti si recimo i slicni tebi najbolji materijal za trajanje jednog lopovskog sistema i autokrate na njegovom vrhu...
Bez takvih kao što si ti AV ne bi mogao ni da priviri na vlast. Da li si svestan da velika većina ljudi koja glasa za SNS glasa za njih zbog otpora prema idejama koje ti ovde forsiraš 24/7? Druga Srbija je svojim nepgraničenim povlađivanjem svim okolnim nacionalizmima i dovela AV na vlast.Pa svi novinari koji ne pripadaju nekoj njegovoj novinarskoj kuci(a on drzi te kuce u nekim zemljama u kojima postoji manjak ljudskih prava, to sve verovatno potpada pod njegovu korporaciju.Jednostavno covek veruje da cini dobru stvar za ljude, ne razumes ti te milijardere)...Tu ljudi dolaze do informacija koje u tim autoritarnim drustvima nikada ne bi culi, a korisne su im...Medjutim u svim tim zemljama postoji vecina prostog naroda i zlonamernih novinara koji u sprezi namerno i nenamerno proizvode lazi...Plase se.., Jednostavno na taj nacin svesno ili ne pomazu lopovskom sistemu pod koji podpadaju..Ti si recimo i slicni tebi najbolji materijal za trajanje jednog lopovskog sistema i autokrate na njegovom vrhu...