gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
vidis ti ovo jelene, nekad su se zene placale a danas svi hoce dzabe i jos se bune

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis ti ovo jelene, nekad su se zene placale a danas svi hoce dzabe i jos se bune![]()
a znaci placanje samo..pa da vidimo jel u izlogu isto sto u radnjividis ti ovo jelene, nekad su se zene placale a danas svi hoce dzabe i jos se bune![]()
Ali su nekad i žene donosile miraz![]()
![]()
a znaci placanje samo..pa da vidimo jel u izlogu isto sto u radnji
to je bilo posle da bi mukice imale bolji tretman ako otera zenu ostade bez miraza![]()
A mozda sam u kuci imao nesto neponovljivo? Nije sve u bjezanju od nevolje, ima nesto i u volji koja dugo traje...
dajem sexa 3 za 10to je bilo posle da bi mukice imale bolji tretman ako otera zenu ostade bez miraza
koliko das toliko dobijes![]()
ti stvarno ne znas da u robovlasnickom drustvu brak nije postojao, da je muskarac mogao da otera zenu kad hoce, da nije bilo samohranih majki i kako su zavrsavala deca iz takvih brakova ...ako su ti oni uzor sacekaj da neko izmisli vremeplov pa se zeni
od 10 razvoda 7 iniciraju zene zato sto ih muzevi varaju, ne postuju, zlostavljaju....nismo svi cigani pa da se razmnozavamo i ostajemo u braku po svaku cenu...bilo bi lepo da su zene robovi pa da zive po dionisovim pravilima iz stare grcke onda bi bilo manje razvoda
Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...
Danas posmatram jednu tipicnu zensku iz girls gang, onako, plavusica, tipa hilton, stoji sa nekim pedercicem, vidi se da je homo, i cmace se. Bas je nasla srodnog.
Muskarci i zene su dva razlicita svijeta, bas zato su muskarci izbjegavali da pred zenama diskutuju o muskim temama. isto tako se ni danas ni sa jednom zenskom ne moze govoriti o ratu, jer odmah dizu dreku i uzbunu. I same su one napustale sobu u kojoj bi se muskarci iskupljali, cisto jer ne mogu da podnesu neke teme...
Prema tome, kad zena trazi iskljucivo "srodnu dusu" onda ona trazi zenu u muskarcu, pa ko voli nek izvoli. Ja mislim da je to nenormalno.
Nije ni meni jasno, sve dok se ne pogledam u ogledalu.Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Danas posmatram jednu tipicnu zensku iz girls gang, onako, plavusica, tipa hilton, stoji sa nekim pedercicem, vidi se da je homo, i cmace se. Bas je nasla srodnog.
Muskarci i zene su dva razlicita svijeta, bas zato su muskarci izbjegavali da pred zenama diskutuju o muskim temama. isto tako se ni danas ni sa jednom zenskom ne moze govoriti o ratu, jer odmah dizu dreku i uzbunu. I same su one napustale sobu u kojoj bi se muskarci iskupljali, cisto jer ne mogu da podnesu neke teme...
Prema tome, kad zena trazi iskljucivo "srodnu dusu" onda ona trazi zenu u muskarcu, pa ko voli nek izvoli. Ja mislim da je to nenormalno.
Tesko je usaglasiti sledece razloge: "ima previse nasilja u porodicama"; "nema ljubavi - nema braka"; "prvo novci, pa onda djeca".
Oni koji se tuze na prva dva povoda, ne bi mogli da studiraju, jer tek tu nema ljubavi, a da su se nagledale nasilja, bile bi psihicki uzdrmane. Sem toga, upravo je slucaj kad zena zavrsi fakultet, zaposli se i dodje do novaca, da tek onda ne pomislja na djecu.
Bice ipak vjerovatnije da su sve to izgovori radi temeljitije pobune protiv tradicije. Sto bi Nietzsche rekao "sad ustaje sve sto je zenskog porijekla".
Zašto neće da se udaju ili žene, ne znam, ali znam da ja želim, i jedva čekam da osnujem porodicu![]()
I danas je to bitno pitanje i najbitnije pitanje. Nije se promenilo nista, bar ne kod velike vecine. Nije posao bitniji od porodice, vec radimo i mi da doprinesemo porodici. Kada nesto ne stime otvoreno se prica i problemi su tu da se reseNekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
jel znas da kuvas?Zašto neće da se udaju ili žene, ne znam, ali znam da ja želim, i jedva čekam da osnujem porodicu![]()
Kad sam se nekad davno prvi put prikacio na internet, trazio sam slicne pripadnice suprotnog pola. Nisam ih nasao. Odmah mi je upalo u oci da je velika vecina djevojaka koja cita iste knjige kao i ja biseksualna. Kasnije sam naisao na citat da ucene zene imaju problema sa seksualnoscu. Pa najzad i one zene koje nisu bile biseksualne su tumacile te iste knjige koje su izrazito tradicionalisticke na jedan liberalan i emancipatorski nacin, dakle, u duhu ovog feministickog vremena.
Pa ako hocete da protracite zivot trazeci ono cega nema, samo izvolite i nadajte se da su muskarci i zene netipicni i da ih se ne smije generalizovati.
Zenama je danas najvaznije da ispune normu |Zena| koju je definisalo drustvo, a sve sto je licno, kod nje ne postoji. Ona je proizvod, a ne proizvodac.