- Poruka
- 52.155
Pojedini su za duše liječenje u Lazi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bracni partner vise ne postoji jer je nestao ponos, snaga i moc. Sirotinja se dokopala tudjeg znanja i sad samo pate za materijalizmom.
Dokaz da je zena oduvijek bila sirotinja, jer je moderni ideali obaraju kao maljem.
Zato sto do 30-te bi sve da se pr*aju i opijaju sa svakim drugim likom koji ima nabijeni biceps i to svakih nedelju dana,ne zele da se vezuju,jer onda im je kao neprijatno da to rade a da skrivaju,valjda osecaju neku krivicu,e a onda dodje ta kriza 30-ih kad ostaju same i niko vise njih nece da pr*a,tad krecu da traze sebi muzeve(finansijere) da mogu sebi da kupuju stiklice,tasnice,i plate neku majcicu nekom srednjoskolcu sto ce preko vikenda dok je ona na ''Sredjivanju noktiju sa prijateljicama'' da ih lepo izbambusa,onda eventualno rodi jedno dete i tu joj se zivot zavrsava,i nece da pravi drugo dete,zato nam polako izumire nacija...Ali ne pokusavaj da shvatis zenski mozak jer je to nemoguce.
oooo iznenaDzena sam... pozitivnoa ponos snaga i moc su postojale u staroj grckoj i mesopotamiji u kojima brak nije ni postojao, zene su bile vlasnistvo muskaraca a deca se prodavala ili bacala lavovima
bolje da se udaju kasnije nego da u tridesetoj budu samohrane majke sa petoro dece... zena treba da rodi samo onoliko dece koliko sama moze da izdrzava

Nema tu filozofije, hriscanstvo vas djelje. Ono hoce da stvori Kineza. Ne pomazu moji stavovi kad ste vi fanatici. Samo vam kazem ko ste vi i sa mnom i bez mene. Vi hocete svako sa svakim, da bi stvorili neku srednju mjesavinu. Tako ste se programirali, a neki tradicionalni ponos i izgled odbacujete.
a ponos snaga i moc su postojale u staroj grckoj i mesopotamiji u kojima brak nije ni postojao, zene su bile vlasnistvo muskaraca a deca se prodavala ili bacala lavovima
a ponos snaga i moc su postojale u staroj grckoj i mesopotamiji u kojima brak nije ni postojao, zene su bile vlasnistvo muskaraca a deca se prodavala ili bacala lavovima
bolje da se udaju kasnije nego da u tridesetoj budu samohrane majke sa petoro dece... zena treba da rodi samo onoliko dece koliko sama moze da izdrzava
Jakob Burkhard:Inace, ne smije se zaboraviti, da je onomad u cijeloj Grckoj Demokratija kostala brojne "oligarhe" zivota, domovine i porodice, odnosno da je visa klasa svuda propala u ucestalim krizama., tako da uopste nikakvog potomstva, bilo dobro bilo lose, nije bilo. Naravno, htio je kasnije jos ovaj ili onaj da potice od Kericana ili Eupolmida, ali u cjelini nestaju sve stare cuvene porodice u 4. vijeku prije nove ere i zive u vremena Isokrata samo jos u grobovima; od pojedinaca iz doba Demostena jedva neko uopste ima neko poznato ili cuveno porijeklo.
U originalu:Im übrigen darf man nicht vergessen, daß damals in ganz Griechenland die Demokratie zahlreichen »Oligarchen« das Leben oder die Heimat und die Familie raubte, d.h. daß der höhere Stand in wiederholten Krisen überall unterging, so daß überhaupt keine Deszendenz, weder gute noch schlechte, vorhanden war. Freilich wollte noch spät dieser und jener von Keryken und Eumolpiden stammen, im ganzen verschwinden aber die altberühmten Familien im IV. Jahrhundert und leben zur Zeit des Isokrates nur noch in ihren Gräbern fort; von den Individuen der demosthenischen Zeit hat kaum mehr jemand eine bekannte oder berühmte Herkunft.
Obicno ta pohlepa za materijalizmom vodi u neukost u svim oblastima gdje materijalizam nije pozeljan, kao npr. u istoriji. Inace bi znala da su Grci bili monogami, da nisu zeljeli zenu bliznjeg, da nisu prodavali vlastitu djecu ili bacali lavovima. Ustvari, pravi Grci, oni najbolji od njih su svima nama danas uzor morala i discipline.
Ali tebi je vaznije da prodas svoje sise i tijelo, nego istina.
Ti si vec odavno na putu propasti. Prije ces se tjesiti sa onim zenama koje su se udale u 37. nego sa normalnim zenama, ako ima jos koja da je ostala. Porok vlada.
Pa onda najbolje da uopste ne radjaju...Dobro kaze moj cale,za 50 godina stvorice se prvi Gipsy State.
jeli andrea sto se ti ne udajes
znaci standardno cackate mecku i necete one koji bi vas..e zato se zene ne udaju

zasto???
jer nisu vise lude a ni glupe
ma da bre kome da peru peglaju puse bolje vako same po kaficama i brzoj hrani uz shopping garderobica pune samopouzdanjati stvarno ne znas da u robovlasnickom drustvu brak nije postojao, da je muskarac mogao da otera zenu kad hoce, da nije bilo samohranih majki i kako su zavrsavala deca iz takvih brakova ...ako su ti oni uzor sacekaj da neko izmisli vremeplov pa se zeni
od 10 razvoda 7 iniciraju zene zato sto ih muzevi varaju, ne postuju, zlostavljaju....nismo svi cigani pa da se razmnozavamo i ostajemo u braku po svaku cenu...bilo bi lepo da su zene robovi pa da zive po dionisovim pravilima iz stare grcke onda bi bilo manje razvoda
ma da bre kome da peru peglaju puse bolje vako same po kaficama i brzoj hrani uz shopping garderobica pune samopouzdanja
ti stvarno ne znas da u robovlasnickom drustvu brak nije postojao, da je muskarac mogao da otera zenu kad hoce, da nije bilo samohranih majki i kako su zavrsavala deca iz takvih brakova ...ako su ti oni uzor sacekaj da neko izmisli vremeplov pa se zeni
ma da bre kome da peru peglaju puse bolje vako same po kaficama i brzoj hrani uz shopping garderobica pune samopouzdanja
Ko o ćemu Dyonis o moralu. Tebe izgleda neka dobro nagazila pa su ti sad sve žene ku... nemoralne...
A mozda sam u kuci imao nesto neponovljivo? Nije sve u bjezanju od nevolje, ima nesto i u volji koja dugo traje...
Ti imas neku iskrivljenu predstavu o proslosti i to ti je. Kad bih te zamolio da mi pokazes makar jedan film iz tog perioda, ti ne bi znala, zar ne? Nikad nijedna zena nije bila otjerana od kuce ako nije napravila nesto kriminalno, pa ni onda, jer je muz imao pravo ubiti. Isto kao sto danas rade muslimani. Ako bi neko otjerao zenu od kuce bez razloga, to bi bio razlog za krvnu osvetu. Ili bilo kakav drugi prestup u odnosu na djecu. I tada se sve odvijalo prema strogim zakonima i niko nije tolerisao nemoral. Nad slabima se izivljavati uvijek je bio znak pokvarenosti. A jedan primjer je kad se gomila okrene protiv pojedinaca. Kao sto je to cest slucaj u demokratiji.
Jesil' mene ikada uzimala u obzir?nisu se stekli uslovi - oni koji se meni svidjaju nisu zainteresovani, oni kojima se ja svidjam mi ne odgovaraju i tako![]()