gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
da vidimo... explorer, nemam frendice i sarkazam je out... jel' dobijem nesto za tri iksa?
al je zato serija super
... osim ako i to nije out 
al je zato serija super

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vidimo... explorer, nemam frendice i sarkazam je out... jel' dobijem nesto za tri iksa?
al je zato serija super... osim ako i to nije out
![]()
al je zato serija super... osim ako i to nije out
![]()
Kod vas novokomponovanih kosmopolita verovatno jeste. Nek´ ste nam zivi i zdravi.![]()
Ne odričem se Lisice ni sarkazma ni po koju cenu![]()
Eto, pomogla sam ti da budeš cool.
Pa, ako me sete za Samit zatucanih - sete.
Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...
Zato sto su sve vise nezavisne.Zaposlene devojke ne zure u brak da bi uz muza stekle finansijsku sigurnost.Primetna je potreba za napredovanjem u karijeri,pa supruznik i deca dodju kao teret.
Obrazovane zene manje su sklone da se "smire" pored muskarca koji ne ispunjava njihova ocekivanja i standarde.Sa 25g zena je imala vremena da stekne neka iskustva,ukljucujuci i ona u odnosu sa partnerima.
Siromastvo je glavni razlog zasto zene nece da se udaju.Brak verifikuje bliskost i ljubav,ali od hleba se zivi.Ocekivanja su danas su veca nego u vreme nasih dedova i baba kada su kucu pocinjali da kuce od poljubca i kasike (bilo manje razvoda jer nase bake nisu imale gde da odu pa su morale da trpe,znaci opet faktor siromastvo).
Dakle ,hzoces da kazes da je ogorman broj zena u proslosti pristupao braku kao sredstvu za prezivljavanje to jest da se zapravo bavio jednom vrstom prostituije. A sad, posto mogu da zaradjuju, sad je brak redja opcija. Karijera se stavlja ispred braka, kao sto se vecera stavlja pre dorucka. Il kao sto se cokolada stavlja pre bifteka.
Mislila sam na to kako neće da se udaju da ne bi bile sutra u situaciji da budu samohrane majke.
Pa to pitanje mogu da postave i muskarci,ne pripadnu deca uvek posle razvoda majci.
Upravo tako,to je cinjenica!!!!!
Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...
Evo, meni ne pada na pamet da se udajem. Sve to lepo divno krasno i zelim jednog dana, ali sad i u naredni neki period ne.
Imam neke razloge za to i svoja neka uverenja, a opet imam i dugu vezu.
Verujem da jedan deo tako i razmišlja.Mislis da je bolje da nikad n e postanu majke, i qako to mogu,iz razloga sto bi jednom mogle da posrtanu samohrane majke?
Zato sto su sve vise nezavisne.Zaposlene devojke ne zure u brak da bi uz muza stekle finansijsku sigurnost.Primetna je potreba za napredovanjem u karijeri,pa supruznik i deca dodju kao teret.
Obrazovane zene manje su sklone da se "smire" pored muskarca koji ne ispunjava njihova ocekivanja i standarde.Sa 25g zena je imala vremena da stekne neka iskustva,ukljucujuci i ona u odnosu sa partnerima.
Siromastvo je glavni razlog zasto zene nece da se udaju.Brak verifikuje bliskost i ljubav,ali od hleba se zivi.Ocekivanja su danas su veca nego u vreme nasih dedova i baba kada su kucu pocinjali da kuce od poljubca i kasike (bilo manje razvoda jer nase bake nisu imale gde da odu pa su morale da trpe,znaci opet faktor siromastvo).
Pa ako ce da te ceka.. onda je Ok. A pogotovo , ako imas dovoljno godinica.
Verujem da jedan deo tako i razmišlja.
Mislim da porodicu i udaju zenidbu kako god, ne treba shvatati olako, prosto to je ono sto cini zivot i u takvim stvarima treba gledati najvise u buducnost, i sa druge strane, toliko razvoda i ima jer kad prodje zaljubljenost prodje sve, bez obzira na porodicu.
Za udaju treba biti upotpunjen, sopstvenim zivotom pre svega, a onda i ta kompatibilnost sa partnerom, da ne bi doslo do kraha.
Najprostije.
Svi imamo pravo na izbor, bez obzira na trenutno stanje itd, sve ostalo je ko kako bira.
Ja mogu![]()