Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Криви умњаци су проблем који се решава највише једном у животу.Ma jok... što bi zubar bio potreban. On je estetski hirurg. Kad nikne umnjak nakrivo izvadiće ga baba svetlana heklicom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Криви умњаци су проблем који се решава највише једном у животу.Ma jok... što bi zubar bio potreban. On je estetski hirurg. Kad nikne umnjak nakrivo izvadiće ga baba svetlana heklicom.
Криви умњаци су проблем који се решава највише једном у животу.Смрад неопраних уста је свакодневан и нема ама баш никакве везе са зубаром.
![]()
Ретко сам срео жену која се *осећа* -- иако их има -- док мушкарце редовно избегавам јер ми се стомак окреће, па рекох, ако је и то један од чинилаца, ствааааааааааарно не могу да пребацим женама кривицу.А раније (2008. ваљда) сам читао да су нас једино Албанци надмашили у не`игијени уста. Уопште не могу да кривим девојке које не желе ни дечка, а камоли да се удају. Иако, и оне би требало да су у тој популацији.![]()
Tako je ,kod mene u kraju se kaze "gledaj majku ,biraj cerku "-smatra se da ako je majka vredna,cista ,dobra domacica ,verna,ne tracari po selu ... tako je sigurno i cerku vaspitala .Dok ako nema mnogo lepog da se kaze o majci tesko da ce cerka biti drugacija.Naravno to ne mora da je 100 posto tacno ali jako,jako cesto jeste ,jer vaspitanje nosimo iz kuceFraza se odnosi na njenu majku![]()
Fraza se odnosi na njenu majku![]()
Naslov teme je malo tendenciozan jer bi po tome mogli yakljcuiti da su muskarci super, da je stanje u drustvu super, samo devojke prave problem. Po meni su svi krivi, ali ne postoji jedan krivac.
Prosecna srpska porodica pre tri generacije je izgledala tako da se zena udavala sa 16, radjala sa 18, 20, 23... I odrzavala domacinstvo. Muskarac je odlazio na njivu i po ceo dan obavljao teske fizicke poslove koje zene nisu mogle raditi i ostvarivao profit dovoljan da prehrani zenu i kolik je vec dece bilo. Zenini roditelji su jedva cekali da mlada napuni 16, davali joj miraz kao kartu za odlazak od kuce u jednom pravcu. Ona je stopostotno zavisila od muskarca/hranitelja koji je u trenucima nervoze mogao i da je udari, ali ona nije imala gde, a i vaspitana je da ga postuje.
U prosloj generaciji su muskarci radili u jakoj drzavnoj fabrici od koje bi dobili stan i dobru platu dovoljnu za zivot cetveroclane porodice, a leti bi zahvaljujuci firmi mogli priustiti letovanje u odmaralistu u Baskoj Vodi ili Zaostrogu. Zahvaljujuci toj dobroj plati su sebi mogli priustiti da popodne provedu u horizontali, druzeci se sa novinama i tv aparatom odmarajuci od posla dok su zene domacice odrzavale kucu, a kada bi ih zene iznervirale zagalamili bi na njih, a one bi cutale jer bilo sramota razvesti se.
Sada su i zene kao i muski zavrsile fakultete, idu na posao od 8 do 16, donose podjednaku platu, muskarci ne idu na njivu, ne rade teske fizicke poslove, ne popravljaju kucne aparate, imaju platu nedovoljnu da izdrzavaju i sebe same, cesto nisu stambeno obezbedjeni, a opet bi zeleli da imaju prava kao njihovi ocevi i pradedovi. U medjuvremenu zene, em su dovoljno nezavisne i imaju gde da odu, em su ih roditelji vaspitali tako da "nisu one zavrsile fakultet da bi nekog trpele". U zajednicu se ulazi da bi bilo bolje i svaka zena zeli da se uda (ove koje kazu da nece uglavnom i nemaju partnera), ali pod svojim uslovima jer sad nije tolika sramota biti sam, a bolje biti sam nego sa nekim ko ti ne odgovara.
Baš me interesuje, kakva bi bila muška lutka? Apropo lutke bima film Lars and the real Girl pa ko nije neka pogleda...
uzas, mislim da nema gore stvari kad ti se neko pribije da ti prica nesto a iz usta krene zadah ko da gaji crkotinu u istim....i tacno je da puno ljudi u opste ne vodi racuna o tome, i to u svim uzrastima, i kako ti takvog coveka/zenu treba da poljubis a da se ne onesvestis nakon togaЊа, опет моја преосетљивост на неке `твари које су код нас нормалне.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/746132/Srbi+neredovno+peru+zube.html
Сада видим текст да су `рвати дотакли дно:
http://www.srbijanet.rs/vesti/vesti-iz-sveta/65970-hrvati-na-dnu-lestvice-po-pranju-zuba.html
А раније (2008. ваљда) сам читао да су нас једино Албанци надмашили у не`игијени уста. Уопште не могу да кривим девојке које не желе ни дечка, а камоли да се удају. Иако, и оне би требало да су у тој популацији.![]()
uzas, mislim da nema gore stvari kad ti se neko pribije da ti prica nesto a iz usta krene zadah ko da gaji crkotinu u istim....i tacno je da puno ljudi u opste ne vodi racuna o tome, i to u svim uzrastima, i kako ti takvog coveka/zenu treba da poljubis a da se ne onesvestis nakon togajedino ako oboje smrde pa se medjusobno neutralisu cinjenicom da im je smrad iz sopstvenih usta vec postao neutralan odnoso prirodno stanje stvari
![]()
Reci!Moderna si skroz.![]()
ja koristim explorer![]()
I ja isto...ali dobro, mi smo old skul, to je bar poznato.
Jos ako ne nemas "frendice" i ako ti prijateljice nisu "likuse", onda si skroz OUT.![]()