ZASTO DEVOJKE NECE DA SE UDAJU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

radnaskelasasa

Zainteresovan član
Poruka
151
Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...

Poslednja izmena:
Слобода избора. Нигде не пише да је удаја-женидба обавезна.
Тај тренд нисам приметио - да их има много или више него раније који избегавају брак.
Брак јесте у кризи, не би се сваки 4 разводио, што је потврда да људи срљају у односе који им не одговарају.

Ne secam se da sam ispricala bilo kakvu pricu samo sam dala svoje misljenje. I ne moras da budes ironicna. Nisu svi muskarci ruzni prljavi zli picko*pacenici iako ima i takvih i nalilazila sam i na njih, pa prezivela.
i ja iznosim svoje mishljenje jer mi se obracash :neutral: ko si ti da mi odredjujesh kako cu da odgovaram :kafa:
mda :lol: posebno nisu pichkopacenici :lol: inache na ovim prostorima uopshte nema ratova i nacionalnih boleshtina koje mushkarci propagiraju :lol: sve leptirici sharenici i standard ko u shvedskoj :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back