Tko to poredi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko si ti u zivotu upoznao "nabedjenih" slikara/primenjasa, akademskih pijanistu ili glumaca/rezisera? Ja sem dva glumca koji su zavrsili glumu u NS odnosno na privatnoj akademiji kod onog djubrova Sinise Kovacevica ne znam nijednog nabedjenog glumca, pijanistu, slikara ili primenjasa... apsolutno nijednoga, svi su talentovani za to sto su upisali i radili. A ceo zivot se srecem/krecem sa njima, u bliskoj porodici imam nekoliko njih, od muzicara, slikara pa do glumaca, cak mi je i supruga iz umetnicke branse.Dobro, to je jasna situacija. Već sem u uvodu rekao, ima talentovane dece kojima se odmah vidi da im je to poziv. Ali, nagledao sam se "nabeđenih" talenata gde se odmah vidi da "od toga nema ništa"
Treba samo djecu upozoriti na negativne stvari izbora a pustiti ih da sami odluce.Da, u ovom sistemu moraš biti svestan rizika.
S druge strane, ona s obzirom da je iz umetnički orijentisana, sigiurno ne bi završila programiranje, nego ev. književnost, pa se opet možda ne bi zaposlila u školi jer ne bi imala vezu.
Kod devojčica je normalno da upišu jezičku gimnaziju posle upišu etf ili rudarski mašinski pa na pola odustanu i upišu jezike![]()
U srbiji je umetnost mrtva već više od 35 godina još malo pa pola veka![]()
Zašto roditelji puštaju decu da idu u umetničke škole poput dizajnerske ili akademije za slikara ili glumice?
Mnogi to smatraju ispravnim roditeljstvomЗато што је данас и кера глупо држати на ланцу а камоли сопствено дете.
Mnogi to smatraju ispravnim roditeljstvom
Zašto roditelji puštaju decu da idu u umetničke škole poput dizajnerske ili akademije za slikara ili glumice?
Sta ima interesantno u Gradhevini a nemas pojma o njemu ocito, svasta.da trebaju da ih guraju da upisuju npr gradjevinski fakultet da bi jelte kao imali da zarade za leba...šta ima interesantno u istom?zapravo ništa čak sama gradjevina uopšteno nije predodredjena za ljude već za mašine...
Uvek sam decu učio da se trude da ono što rade - rade najbolje, i da onda uspeh neće izostati.Tako i treba ali razumijem i njegovo razmisljanje, moja rodica je zavrsila TV i film umjetnost i zavrsila u prodavnici jer nije imala nekog da je ubaci u tu bransu.
Pravilno.Uvek sam decu učio da se trude da ono što rade - rade najbolje, i da onda uspeh neće izostati.
A svako za sebe valjda zna šta voli i u čemu je dobar.
Naravno ali treba im i o jasniti promjene koje AI donosi ,zanimanja koja nestaju kako je to i Foggo objasnio,mnoga umjetnicka i druga zanimanja ce nestati ili biti dostupna veoma malom broju.Deca koja od malih nogu pokažu sklonost ka umetnosti treba ih usmeravati u tom pravcu