Čupovsky
Poznat
- Poruka
- 9.657
Vizija budućnosti je zdrava ishrana sa što manje ugljenih hidrata,a narod osuđuje nestašicu šećera.Poštedite nas priča iz prošlog milenijuma, bolje nas zasmejavajte sa vizijama budućnosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vizija budućnosti je zdrava ishrana sa što manje ugljenih hidrata,a narod osuđuje nestašicu šećera.Poštedite nas priča iz prošlog milenijuma, bolje nas zasmejavajte sa vizijama budućnosti
a ti persiras baka jagi - nisam znaoPoštedite nas priča iz prošlog milenijuma, bolje nas zasmejavajte sa vizijama budućnosti
Bez veze se mučiš, odeš lepo u prodavnicu ruskih bombona za takve kombinacije i shvatiš koliko su balkanske konditorska firme bezobrazne bez obzira na nacionalnostSad ti uzmem 2 bajadere i 1 žlicu kakla (kakaoa) s mlikom
Ajde što mi nisu odgovorili ni iz SPC, ni iz Vatikana ni iz NASA-e, ali mi nisu odgovorili ni iz EU centrale kako to "nema šećera a ima Coca Cola?"Vizija budućnosti je zdrava ishrana sa što manje ugljenih hidrata,a narod osuđuje nestašicu šećera.![]()
POVUCI REČ!
Svaki dan stižu nove & sveže količine voća, povrća, delikatesa, mesa, jaja,mleka, sireva...
Znaš zašto?
Zato što se 90% proda isti dan
A sad što niko ne ume da napravi "ALPSKU" kao iz SFRJ je drugi par rukava...
Ipak bih izdvojio "Topolu" sa njihovim programom, iebeš cenu...
Ali nekih tajni imaШта конкретно да повучем?
Воће,поврће нисам ни поменуо...ја само о редовима на ту твоју алпску и тополу и ине..
Морамо пазимо на Исхрану.
Хоћете месо?
Није проблем..
Рецепт број 2:
У том истом Максију имаш савршену Сланину,свињску од 650 Дн. Кг.ЏАбе!
на оном делу сировог меса где никад нема редова.
Савршено резумем платежну Моћ.
Исецкаш тај купус,мало зејтина у шерпу,убациш сланину и од те сланине и купуса који је такође ЏАБА,
ИМАШ једеш на кашику 3 дана а да ти не падају на памет нпр. неке пекаре и саламе
+
не мораш чекаш у реду на ту алпску и сл.![]()
pa ne stavlja se pravi secer u sve kokakolice, vec ovo smeceAjde što mi nisu odgovorili ni iz SPC, ni iz Vatikana ni iz NASA-e, ali mi nisu odgovorili ni iz EU centrale kako to "nema šećera a ima Coca Cola?"
Niđe veze. To je samo izgovor naših prodavaca. Koje je opravdanje za poskupljenje toalet papira npr? Koje je opravdanje da je brašno počelo da poskupljuje u roku odmah. Ulje isto, šećer... Stvar je u tome što mi nemamo državu da to spriječi. I ne da nemamo nego političari i doprinose panici.Krivica je do Putina. Kad je pokrenuo agresiju na Ukrajinu celu Evropu je zapljusnuo talas poskupljenja. Naravno i nas jer smo mi deo Evrope, samo da podsetim pojedince ovde.
inflacija je globalna, nema te drzave koja moze da je spreci, i naravno rusija nema veze sa zapadnim kvantitativnim olaksicama, tzv. parama iz helikoptera itdNiđe veze. To je samo izgovor naših prodavaca. Koje je opravdanje za poskupljenje toalet papira npr? Koje je opravdanje da je brašno počelo da poskupljuje u roku odmah. Ulje isto, šećer... Stvar je u tome što mi nemamo državu da to spriječi. I ne da nemamo nego političari i doprinose panici.
А Pepsi?pa ne stavlja se pravi secer u sve kokakolice, vec ovo smece
Pogledajte prilog 1265811
Which Coke is made with real sugar?
Mexican Coke uses natural cane sugar, and even if it has the same number of calories and reallyisn't healthierthan high fructose corn syrup — it just tastes better!
Globalna? Dobro poskupilo gorivo 50%. Koje je opravdanje da podigneš cijenu bilo čega 300%?inflacija je globalna, nema te drzave koja moze da je spreci, i naravno rusija nema veze sa zapadnim kvantitativnim olaksicama, tzv. parama iz helikoptera itd
Inflaciju prave tzv "uslužne delatnosti" gde nema proizvodnje već samo ugradnje u cenuinflacija je globalna, nema te drzave koja moze da je spreci, i naravno rusija nema veze sa zapadnim kvantitativnim olaksicama, tzv. parama iz helikoptera itd
Mnoge stvari zavise od nafte. Na primer plastika, a i struja, koja se dalje uliva u mnoge ceneNiđe veze. To je samo izgovor naših prodavaca. Koje je opravdanje za poskupljenje toalet papira npr? Koje je opravdanje da je brašno počelo da poskupljuje u roku odmah. Ulje isto, šećer... Stvar je u tome što mi nemamo državu da to spriječi. I ne da nemamo nego političari i doprinose panici.
ma, kakvi, i ovde u usa je sve poskupelo, kuce, kola, hrana, ali komunalije, struja, voda, gas i ne toliko, bar ja nisam primetio da vise placamInflaciju prave tzv "uslužne delatnosti" gde nema proizvodnje već samo ugradnje u cenu
Ne, krivim preteranu emisiju evra, dolara i sl.
Ništa ti nisam rekao .. pssst...a ti persiras baka jagi - nisam znao
Aha. I znači svi prave od danas do sutra. Nema zaliha? Važi. Evo nafta poprilično pojeftinila. Hoće li spustiti cijene? Naravno neće.Mnoge stvari zavise od nafte. Na primer plastika, a i struja, koja se dalje uliva u mnoge cene
Pa to je... Naknada za trudGlobalna? Dobro poskupilo gorivo 50%. Koje je opravdanje da podigneš cijenu bilo čega 300%?
ako ne pise real sugar, onda znaci da nije, nego taj sirup - kada postanete svi debeli kao mi ameri onda cete valjda ukapirati da nikada nije bio problem u pravom seceru, vec u djubretu znanom kao high fructose corn syrup https://en.wikipedia.org/wiki/Pepsi-Cola_Made_with_Real_SugarА Pepsi?
Jbg glup narod bira glupu vlast.Нама следеће Године доспева на наплату 4,5 МИЛИЈАРДЕ ЕВРА које Србија мора искешира разним Кредиторима
које је овај ГМАЗ од назови Прецедника успео да нас задужи.
Онда,плаћај Рајо његове Куле и градове и даље га гласај за кило брашна и 2 хиљаде динара,
ima ovde dobro objasnjenje, u svakom slucaju je nezdravo, ali svuda imamo te automate, samo prislonimo casu, i natocimoAmeri trpaju taj sirup u sve živo tajo daaa ta debljina je sasvim normalna.