Zasto cene skacu, da li je krivica do nas kupaca ili do prodavaca?

POVUCI REČ!

Svaki dan stižu nove & sveže količine voća, povrća, delikatesa, mesa, jaja,mleka, sireva...

Znaš zašto?
Zato što se 90% proda isti dan

A sad što niko ne ume da napravi "ALPSKU" kao iz SFRJ je drugi par rukava...

Ipak bih izdvojio "Topolu" sa njihovim programom, iebeš cenu...

Шта конкретно да повучем?
Воће,поврће нисам ни поменуо...ја само о редовима на ту твоју алпску и тополу и ине..
Морамо пазимо на Исхрану.
Хоћете месо?
Није проблем..
Рецепт број 2:
У том истом Максију имаш савршену Сланину,свињску од 650 Дн. Кг.ЏАбе!
на оном делу сировог меса где никад нема редова.
Савршено резумем платежну Моћ.
Исецкаш тај купус,мало зејтина у шерпу,убациш сланину и од те сланине и купуса који је такође ЏАБА,
ИМАШ једеш на кашику 3 дана а да ти не падају на памет нпр. неке пекаре и саламе
+
не мораш чекаш у реду на ту алпску и сл. :D

Шта конкретно да повучем?
Воће,поврће нисам ни поменуо...ја само о редовима на ту твоју алпску и тополу и ине..
Морамо пазимо на Исхрану.
Хоћете месо?
Није проблем..
Рецепт број 2:
У том истом Максију имаш савршену Сланину,свињску од 650 Дн. Кг.ЏАбе!
на оном делу сировог меса где никад нема редова.
Савршено резумем платежну Моћ.
Исецкаш тај купус,мало зејтина у шерпу,убациш сланину и од те сланине и купуса који је такође ЏАБА,
ИМАШ једеш на кашику 3 дана а да ти не падају на памет нпр. неке пекаре и саламе
+
не мораш чекаш у реду на ту алпску и сл. :D
Ali nekih tajni ima
Što ne govore se svima
Što se samo šapnu
I znaš...

Са нама у студију Јанпи Карапанџа
Вечерас спремамо...

... и једна жличица "Вегете"

Ajde što mi nisu odgovorili ni iz SPC, ni iz Vatikana ni iz NASA-e, ali mi nisu odgovorili ni iz EU centrale kako to "nema šećera a ima Coca Cola?"
pa ne stavlja se pravi secer u sve kokakolice, vec ovo smece

1670188944668.png

Which Coke is made with real sugar?

Mexican Coke uses natural cane sugar, and even if it has the same number of calories and really isn't healthier than high fructose corn syrup — it just tastes better!

Krivica je do Putina. Kad je pokrenuo agresiju na Ukrajinu celu Evropu je zapljusnuo talas poskupljenja. Naravno i nas jer smo mi deo Evrope, samo da podsetim pojedince ovde.
Niđe veze. To je samo izgovor naših prodavaca. Koje je opravdanje za poskupljenje toalet papira npr? Koje je opravdanje da je brašno počelo da poskupljuje u roku odmah. Ulje isto, šećer... Stvar je u tome što mi nemamo državu da to spriječi. I ne da nemamo nego političari i doprinose panici.

Niđe veze. To je samo izgovor naših prodavaca. Koje je opravdanje za poskupljenje toalet papira npr? Koje je opravdanje da je brašno počelo da poskupljuje u roku odmah. Ulje isto, šećer... Stvar je u tome što mi nemamo državu da to spriječi. I ne da nemamo nego političari i doprinose panici.
inflacija je globalna, nema te drzave koja moze da je spreci, i naravno rusija nema veze sa zapadnim kvantitativnim olaksicama, tzv. parama iz helikoptera itd

pa ne stavlja se pravi secer u sve kokakolice, vec ovo smece

Pogledajte prilog 1265811
Which Coke is made with real sugar?

Mexican Coke uses natural cane sugar, and even if it has the same number of calories and really isn't healthier than high fructose corn syrup — it just tastes better!
А Pepsi?

Mnoge stvari zavise od nafte. Na primer plastika, a i struja, koja se dalje uliva u mnoge cene

Inflaciju prave tzv "uslužne delatnosti" gde nema proizvodnje već samo ugradnje u cenu
ma, kakvi, i ovde u usa je sve poskupelo, kuce, kola, hrana, ali komunalije, struja, voda, gas i ne toliko, bar ja nisam primetio da vise placam
pa nabrajao sam vam vec redom po stavkama, sta je koliko poskupelo, a sta nije

inflaciju pravi stampanje para, pa receno vam je vec, bzvz se pravite blesavi, kao da ste zaboravili nasu hiperinflaciju, samo se sada pare ubacuju globalno, sve zapadne zemlje imaju tzv QE, i to u talasima
Ne, krivim preteranu emisiju evra, dolara i sl.

da, jena isto

Нама следеће Године доспева на наплату 4,5 МИЛИЈАРДЕ ЕВРА које Србија мора искешира разним Кредиторима
које је овај ГМАЗ од назови Прецедника успео да нас задужи.

Онда,плаћај Рајо његове Куле и градове и даље га гласај за кило брашна и 2 хиљаде динара,

Нама следеће Године доспева на наплату 4,5 МИЛИЈАРДЕ ЕВРА које Србија мора искешира разним Кредиторима
које је овај ГМАЗ од назови Прецедника успео да нас задужи.

Онда,плаћај Рајо његове Куле и градове и даље га гласај за кило брашна и 2 хиљаде динара,
Jbg glup narod bira glupu vlast.

Back