Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.346
Taj qteista nece biti kaznjen.Kako neko moze biti dobar ako ne veruje u dobro?
Dobice ono sto je hteo i verovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj qteista nece biti kaznjen.Kako neko moze biti dobar ako ne veruje u dobro?
A sta ce biti sa njim ?Ko kaze da ce ga kazniti?
Kaznice odgobirne za njega.
Drzava ga kazni kada ga zatvori.
Zasto se ne bunus da ga puste?
Od svakoga ce se traziti koliko mu je dato.A dobri koji ne veruju u Boga ?
Pa zatvoreni su...vlast ih je zatvorila.A sta ce biti sa njim ?
Drzava nije savrsena kao Bog tako da mora da zatvara ljude za cije psihicke poremecaje trenutno nema leka , ako jednog dana bude postojala pilula koja leci psihopate , sociopate , pedofile i slicne nece biti zatvarani nego leceni.
| Rimljanima 13,1 | Svaka duša da se pokorava vlastima koje vladaju; jer nema vlasti da nije od Boga, a što su vlasti, od Boga su postavljene |
To je samo po sebi kazna.Taj qteista nece biti kaznjen.
Dobice ono sto je hteo i verovao.
Kakvih dokaza?Od svakoga ce se traziti koliko mu je dato.
Ateista je tokom zivota dobio dovljno dokaza da ima Boga.
On ih je sve ignorisao.
Na sudu nece imati pokrice ta svoje grehe jer je odbacio pokrice.
Dobice ono sto je hteo.
Dobro je onoliko dobro s kakvom ga verom cinis.Ateista koji cini dobra dela ceo zivot i postuje tudja verovanja.
Dokaza da ima Boga...i duhovnih i materijalnih...Bog ce svakome tokom njegovog zivota dati dobovjno dokaza da ima Bog..Kakvih dokaza?
Zasto Bog ima toliko razlicitih zakona ? Od nasih Pravoslavnih do ekstremno Islamskih ( da ne pricam o robovlasnistvu itd. ) ?Pa zatvoreni su...vlast ih je zatvorila.
Rimljanima 13,1 Svaka duša da se pokorava vlastima koje vladaju; jer nema vlasti da nije od Boga, a što su vlasti, od Boga su postavljene
Znaci ako ja spasim 100 zivota i nahranim 100 gladne dece , to ne znaci nista zato sto sam pogresno razmisljao ( nisam verovao u Boga ) dok sam to radio ?Dobro je onoliko dobro s kakvom ga verom cinis.
Ciniti nesto bez vere, jalov je posao.
Pitam kakvih dokaza?Navedi ih dakle.Dokaza da ima Boga...i duhovnih i materijalnih...Bog ce svakome tokom njegovog zivota dati dobovjno dokaza da ima Bog..
Ali u cemu je problem??
Ateista ce dobiti ono sto hoce.
Umrece i to je to.
Zivece 70, 80, 100.
To hoce.
I to ce dobiti.
Sta je sada problem?
Da bi spasio 100 zivota i nahranio 100 gladne dece treba da imas vere u to.Znaci ako ja spasim 100 zivota i nahranim 100 gladne dece , to ne znaci nista zato sto sam pogresno razmisljao ( nisam verovao u Boga ) dok sam to radio ?
Vera u to nije vera u Boga.Da bi spasio 100 zivota i nahranio 100 gladne dece treba da imas vere u to.
Kako ces nositi krst ako nemas vere u njega?
Da si video dokaz ,tek onda ne bi mogao da verujes.Vera u to nije vera u Boga.
Ja mogu da imam vere da ce sutra da bude bolje , da ce Zvezda da osvoji Ligu sampiona , da ce neko bolestan da ozdravi i da u isto vreme ne verujem u Boga zato sto nisam video ni jedan dokaz niti jedan ubedljiv argument za njegovo postojanje.
Nisi mi odgovorio na pitanje , sta se desava sa dobrim ljudima koji ne veruju u Boga ?Da si video dokaz ,tek onda ne bi mogao da verujes.
Bolje razmisljaj.
Svo je dobro od Boga.Nisi mi odgovorio na pitanje , sta se desava sa dobrim ljudima koji ne veruju u Boga ?
Znaci ne umes da mi odgovoris na pitanje ?Svo je dobro od Boga.
Sta ce biti sa ljudima koji zive bez Boga i njegovih dobara?
Kojih zakona?Zasto Bog ima toliko razlicitih zakona ? Od nasih Pravoslavnih do ekstremno Islamskih ( da ne pricam o robovlasnistvu itd. ) ?
Odgovorio sam ti. Ako neko nece s Bogom, nece ni s dobrom.Bez Boga nema dobra.Znaci ne umes da mi odgovoris na pitanje ?
Znaci dzabe ti sva dobra dela na ovom svetu , samo zbog pogresnog razmisljanja ( neverovanja u Boga ) se to ne racuna.Odgovorio sam ti. Ako neko nece s Bogom, nece ni s dobrom.Bez Boga nema dobra.
Apsolutno nije regulisano u psihopatama , sociopatama i mnogim drugima sa poremecajima zbog kojih nemaju savest i moralni kompas.Kojih zakona?
Ima 10 i to je regulisano u tebi.
Ti znas da nije dobro obo ili ono i imas savest koja te dodatno usmerava.
Sve se racuna. Svaka ti je dlaka na glavi izbrojana.Znaci dzabe ti sva dobra dela na ovom svetu , samo zbog pogresnog razmisljanja ( neverovanja u Boga ) se to ne racuna.
Koja komedija.
Ono sto zele.Nisi mi odgovorio na pitanje , sta se desava sa dobrim ljudima koji ne veruju u Boga ?
Cim je neko bolestan ide na lecenje, neko se brine o njemu ili neka ustanova.Apsolutno nije regulisano u psihopatama , sociopatama i mnogim drugima sa poremecajima zbog kojih nemaju savest i moralni kompas.
Ovo je samo jos jedan dokaz da ni sama Biblija ne veruje u slobodnu volju , znaci unapred se zna sta ce ljudi uraditi , sto znaci da nema tu nikakve slobodne volje.Ono sto zele.
Isto kso i losima i verujucima.
Zivece do starosti i ua njih je tu kraj.
Na kraju ce dobiti jos jednu sansu.
Biblija govori o vaskrsenju ne verujuvih.
Ali sta ce oni tada uraditi?
Krenuce da napaadnu Boga i verujuce.
I u samo odbrani ce biti unisteni.
Oni gledaju boga, ali se ni tada ne menjaju.