A sta kad je neko mlad duhom.
Na pr ja se smorim kada se prica razvuce, a obicno se razvuce na biznis, politika, pragmatican zivot sa zenama mojih godina. A primetio sam da se sa mladjim devojkama cesce pronalazim u tom senzibilitetu. Faktori koje mnoge zrelije zene smatraju prevazidjenim - poletnost, entuzijazam, svestranost, nonsalantnost, humor, zabava, masta, provokativnost. Ja tu pronalazim vrednost - na pr kada radis, radis, kada se druzis treba da je zezanje. Ona "studentska" zezanja koje, barem kod nas, ogromnu vecinu zrelijih zena ne radi. Bas sam sinoc sedeo u drustvu zrelijih- u rasponu od 35 recimo i jedna zena od nekih 60-ak ali duhom mlada - tamo vamo, doduse ima naznake da joj nedostaje ta vedrina. Ova od 35- po meni barem, mrtvez. To je samo o poslu, obaveze, komentarise tudju decu, relacije i onda neko letovanje - ali i to je nesto u okvirima: gde sam putovala i sta sam videla, a dozivela ?: suncanje, malo kupanja i opet iste razgovore sa istim tipovima ljudi. U njenom svetu ozbiljni, u mom svetu dosadniiiiiiiiiii. I ne mozes ti takvu da pomeris iz tog stanja nekim humorom, promenom teme i td. Samo zablokira i vrati se nazad na isto. Po meni tracenje vremena.