xitm3n
Aktivan član
- Poruka
- 1.284
Pa volio bih poceti raditi na ovom 99designs...da li mi savjetujes njega ili neki drugi sajt,,,cuo sam i za 48hourslogo...sta mislis o njemu ?
Ja sam do sada logo pravio u photoshopu...a to je bila greska ako se ne varam ?...
poceo sam tek prije 7 dana raditi na logo ali imam vise iskustva s bannerima...evo nekih primjeraka koje sam radio za jedan forum...ali ovo mi sve lose izgleda kada vidim tvoje radove i radove nekih profesionalaca...
Da li se ovo isplati ,jer ti si jedan vrhunski pro u ovome a vidim nisi nista dobio vec 2 mjeseca i to me malo zabrinjava...malo vise...
Prvo da ti odgovorim za sajt - po meni najbolji je 99 designs, a imas i solidne design contest.com, design crowd.com, cak i freelancer/logo contest... na njima sam pobedjivao, oto mogu da ti predlozim, za ostale nisam siguran...
Sto se tice toga da li se isplati, sve zavisi sta shvatas pod tim.. Ako mislis dati otkaz u firmi gde zaradjujes 500-1000 evra mesecno a tek pocinjes, onda se ne isplati. Ako nemas posao, zurs u racunar za dzabe, a zelis to da unovcis koliko toliko, onda - da, isplati se. Nisam zaradio 3 meseca jer nisam mnogo ni radio, samo sam ponekad stare logoe preradjivao, kao sto sam rekao radio sam na drugom projektu... Ali bilo je i meseci kad sam uzimao po 800$, nikad se ne zna.
U sustini, ako tek pocinjes a mislis da od toga zivis, moj savet je nemoj ni pocinjati. Ja sam poceo iz znatizelje i zelje da svoje vreme provedeno za racunarom unovcim, a stigao sam dotle da iz zezanja ponekad nacrtam nesto i zaradim fino.
Dakle, ako zelis na brzinu zaradu, nemoj se muciti, a ako zelis da naucis nesto korisno, da ulozis malo vise truda, pocni da crtas, nikad se ne zna mozda ti to sutra bude glavni izvor prihoda kao meni...

pa stvarno..