Pa brate lici, ali sta da radim kada je vrteska prosto vrteska. Jos sam im napisao kako se sastoji od 8 trouglova, 4 mala i 4 velika. Sto se nota tice, ja ih nisam ni stavljao na pocetku jer nije bilo u briefu napisano, ja sam prvobitno samo stavio kao vetar. Dosta drugacije izgleda sada novi dizajn po klijentovoj slici, ali me nervira jer ne znam kome da se obratim. Videcemo, nadam se dobrom.
Ma i za monstruma sam se iznervirao, prva runda odlicni feedbackovi, ode ne hold, on ga povrati mene nema u finalu. Ja gledam ne verujem i napisem mu poruku kao mislio sam da su vam se svidele moje ideje, ali nisam u finalu, i on meni kao jao izvini, greska, i doda me, tako da se pazite toga, mozda stvarno pogrese. To je kao dinosaurus, nasao sam neki tutorijao za glavu, polazaj njuske i to, a onda sam doradjivao i stavljao detalje. Bas mi je zanimljivo da radim nesto tako, jel imas neku ideju kako jos da ga upotpunim? Nervira me kad ne daju feedback po 2 dana. Nerviralo me je sto nemam net na telefonu pa ne mogu da proveravam stalno mail. Nadjoh nacin da mi stize mail na telefon kao sms, tako da ako nekome treba, samo neka pita, moze da bude korisno. I jos nisam napisao da idem u nove radne pobede i na 99designs i ovde kod nas, planiram da volontiram u par nekih firmi, da vidim kako to ide i tako. Udavih vas sve