Xitman hvala tebra punoo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas ucitelj.Xitman. Jesi li radio T-shirts logoe?
Nas ucitelj.Xitman.
shvatio sam to za autorksa prava, tretiraju kao potpunu kradju. Ja sam navikao drugacije u Srbistanu Vala basshvatio sam to za autorksa prava, tretiraju kao potpunu kradju. Ja sam navikao drugacije u Srbistanu
![]()

ae sad, treba mi silueta Amerike, kako to da izvedem, a da ne pozajmim?

Hvala ljudi. Batalio sam to. Sad mi treba volan. I tako sam ja sinoc ostao do pet crtajuci volan u photoshop-u i na kraju prociteo da, naravno, treba vektorski :/
a znam, nego sam koliko toliko navikao da radim u Photoshop-u pa mi je sada Corel mnogo cudniji. Ipak sam nasao vektor na netu i malo ga izmenio, izgleda ovako:
Pogledajte prilog 266688
pokusavam da se razlikujem od drugih jer sam stavio volan, a svi su automobile. Videcemo kako ce da prodje.

neka ideja sta da se izmeni? Razmisljao sam da li da ide tekst pa cunj ili obrnuto, ovako mi ispade nekako najbolje.Prvo vektorsko cudo, uz pomoc tutorijala naravnoneka ideja sta da se izmeni? Razmisljao sam da li da ide tekst pa cunj ili obrnuto, ovako mi ispade nekako najbolje.
Pogledajte prilog 266768
Radjeno je u Illustrator-u koji je extra jednostavniji od Corela, barem meni