loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.038
Ne mora ovde. Sad je bezveze.Ovde na mreži ili uživo? Pa umeti da flertuješ jeste dar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora ovde. Sad je bezveze.Ovde na mreži ili uživo? Pa umeti da flertuješ jeste dar.
Zavisi da li je Dzesika Alba ili Kvazimodo.Zna;i, prema vama, žena treba da preuzme inicijativu i kaže, slušaj zainteresovana sam za tebe, dopadaš mi se. Da li biste voleli to? Ili biste odmah pobegli?
Flertovanje jeste dar.Ne mora ovde. Sad je bezveze.
Nije problem smuvati. Problem je opstati sa nekim.Flertovanje jeste dar.
Ume da bude mnogo simpaticno.
Ali 100 ljudi 100 cudi.
Muskarci jednostavno vide svet malo drugacije.
Secam se intervjua sa jednom manekenkom iz Poljske.
Zena je rekla da joj se u 98 odsto slucajeva muskarci upucavaju kad je samo ljubazna
a da kad salje signale niko nista ne razume.
Takva nam je sudbina valjda da lutamo jedni i drugi.
Ali nije to tragicno samo treba biti opusten i ne zamerati za svaku glupost.
Da.Nije problem smuvati. Problem je opstati sa nekim.
Pa možemo uopšteno, možemo i od sebe. Ako si sam, navikneš se na neki stil života i ma koliko želiš nešto ozbiljno i ok, nije ti lako da to napraviš. Prvo zbog sebe. Oni koji uleću iz veze u vezu su još pogubljeniji.Da.
To je vec ozbiljan prica
i nije za forum sto se mene tice.
Ljudi ne slusaju drugu stranu i to je koren svih problema.
Ko gleda pred svoje noge a ne napred ima problem.
Da ne spamujem temu.Pa možemo uopšteno, možemo i od sebe. Ako si sam, navikneš se na neki stil života i ma koliko želiš nešto ozbiljno i ok, nije ti lako da to napraviš. Prvo zbog sebe. Oni koji uleću iz veze u vezu su još pogubljeniji.
Tako je.Pa možemo uopšteno, možemo i od sebe. Ako si sam, navikneš se na neki stil života i ma koliko želiš nešto ozbiljno i ok, nije ti lako da to napraviš. Prvo zbog sebe. Oni koji uleću iz veze u vezu su još pogubljeniji.
Sto?Da ne spamujem temu.
Jao ble, nasmejao si meTako je.
Najgore je u zivotu bio sta raditi jer eto takvi su i drugi.
Svako mora da upozna sebe.
Ako mi nesto ne odgovara onda to ne smem da ignorisem...
pa da je druga strana ne znam kako sharmantna.
A to da se covek privikne...
pa sta znam moguce je bar sto se mene ticce
ali mora da bude bas ozbiljna pricca ono totalno
a ne da se menjam zbog one night stand fazona.
Хоћеш да кажеш да ја нисам подскуп скупа свих мушкараца о којима причаш?Pisem uopsteno.
Drago mi je sto te nasmejahJao ble, nasmejao si meko se menja zbog jedne noći sa nekim? Hoćeš da kažeš da treba da budeš uveren da je stabilno i pouzdano da bi nešto uradio sa sobom? Meni se čini da mi prija rolerkoster, neki put, a ne izvesnost. A opet i to me nervira.
I ne znam više da li da tražim zabavu ili nešto više. I da li se to može tražiti ili se desi ili ne desi?! A ono aj da ugovorimo pa još potpišemo, pa za 10 godina možda opet stignem do toga. Mada to ugovorimo je mnogo strogo za moj svet. Zašto ne može sve da bude lepo i lako?
Pa naravno. Ali ko se još menja za kres varijantu? Zato si i nasmejao.Drago mi je sto te nasmejah
alo jas bas kazem da NE TREBA da se menajmo za kres varijnatu
lepo napisah da to treba da bufe retkost
ako i bude
Osim ako ne izigravaš nekoga da bi osvojio?!Pa naravno. Ali ko se još menja za kres varijantu? Zato si i nasmejao.
Takvih ima koliko hocesOsim ako ne izigravaš nekoga da bi osvojio?!
Svi smo najbolja varijanta sebe kada osvajamo.Takvih ima koliko hoces
zato i nesporazumi.
Ja sam uvek isti ovde i van foruma
ne menjam se nikada
pa sta bude neka bude.
sta znam verovatnoSvi smo najbolja varijanta sebe kada osvajamo.
E, upravo prolazim kroz to! U pitanju je doktor - to sam napomenula jer može biti bitno, mada i ne mora - i posle X godina smo postali skoro pa bliski.Imaju li muškarci neki radar koji će da im kaže da je neko zainteresovan za njih ili ne?
Redovno se dešava da moj osrednji nastup, zapravo u meni blago-žalostan, nekome deluje kao da sam bila zainteresovana, i obrnuto?
Uči li se to ili se sa tim rađa?
I šta raditi kad muškarac ne kapira? Crtati, biti skroz otvoren ili dići ruke i povući se ("ne vredi").
"nagoozi se. Hocu al samo da znas da sam nezainteresovanau"Srpkinje imaju taj katastrofalno loš nastup i glume nezainteresovanost čak i kada im uleti.
Nista samo si mu napravila problem sto si rekla drugom doktoru da se on eomtivno vezao sa pacijentkinjom sto je vrv protiv i principa a i pravila sluzbe. Drugo, s obzirom da si rekla drugom lekaru to znaci da to nisi njemu htela da kazes licno i da time zelis da napravis distancu i plus primedbu na njegov profesionalan rad. Tako da...svaka cast!E, upravo prolazim kroz to! U pitanju je doktor - to sam napomenula jer može biti bitno, mada i ne mora - i posle X godina smo postali skoro pa bliski.
Njemu "iza leđa" sam kod drugog doktora produžila izveštaj, ne vidim tu neki problem, čak sam tom drugom doktoru rekla da sam se "emotivno vezala za svog doktora i da bi bilo dobro da neko vreme ne budem njegov pacijent", j*e*bote, pa bukvalno sam rekla da ga volim , i da je to razlog što sam otišla kod drugog...
E sad - njegova reakcija na mene je bila da neće da me vidi, snašla sam se i došla sutradan nekako, on je popizdeo kad me video na vratima, seo za comp i okrenuo mi leđa...
Pomenuo je da sam njegovom kolegi rekla da sam se emotivno vezala , znači da ne bi trebalo da se ljuti i da besni, a opet - šta znači takvo ponašanje sa njegove strane ?
Jedino da čekam i da vidim, ja njega juriti neću, jer bi to izgledalo kao da sam stalker.
Da li on ima neke emocije u vezi sa mnom, ili je poludeo i iznervirao se jer je izgubio pacijenta?
Da li ja treba nešto da uradim?
(Ovo je trebalo da otvorim kao temu...jbg sad).
Nisam rekla drugom doktoru da se on vezao za mene, već ja za njega.Nista samo si mu napravila problem sto si rekla drugom doktoru da se on eomtivno vezao sa pacijentkinjom sto je vrv protiv i principa a i pravila sluzbe. Drugo, s obzirom da si rekla drugom lekaru to znaci da to nisi njemu htela da kazes licno i da time zelis da napravis distancu i plus primedbu na njegov profesionalan rad. Tako da...svaka cast!
Ja bih te izbacio iz ordinacije, ne bih se nista durio ledjima ko gorila.![]()
Jos gore, on je muskarac i plus u poziciji autoriteta a ti ranjiva, znaci da te je zaveo koristeci svoj polozaj.Nisam rekla drugom doktoru da se on vezao za mene, već ja za njega.
Upravo sam htela da izbegnem da mu ugrozim karijeru.
Da...u pravu si.to znaci da to nisi njemu htela da kazes licno i da time zelis da napravis distancu i
Ne verujem da me kako kažeš "zaveo" namerno.Jos gore, on je muskarac i plus u poziciji autoriteta a ti ranjiva, znaci da te je zaveo koristeci svoj polozaj.